Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Ride and Track Pekan 5 Nov

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 44

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Sat Nov 13, 2010 1:26 pm

zucco wrote:
nazri_haya wrote:
zucco wrote:
alamak......sabtu ahad ni kene keje la pulak............
baru nak blaja asah lutut dgn bro K8 tu..............

jom zucco..bt 10 pekan 20 min...main 2 jam ..kul 1pm ko dah smpai rumah...minta half day dgn bos ko..hehehhe.. umpat

insyaallah bro.....xjanji,tp akan cuba diusahakan....hehehehehe.... bengang

tahniahhhhh bro kerana berjaya mencecah kiri kanan lutut taddiiiii......

p/s jgn lupa upload gambar aku td zucco..heheh umpat umpat
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 44

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Sat Nov 13, 2010 1:28 pm

[quote="-syazzan-"]
airi.armanee wrote:
baru bercakap dgn tuan nazri.. kompem hari SABTU... harap maklum.. hambe tak dapat nak memunculkan diri.. terpakse bergegas ke Melaka pd Jumaat malam... urusan keluarga.. akan berada di luar kawasan liputan selama seminggu.. dijangka kembali ke kuantan pada hari Khamis hadapan..

sabtu.... roger that... insyaallah ader..... RV kat ner..? pkl brape..?[/quote

dasat zan akhirnya berjaya mencicah lutut td..next time main pakai sut bro baru ada berani lg..heheheh
Back to top Go down
zucco

avatar

Posts : 343
Join date : 07/10/2009
Age : 34
Location : Taman Pandan Mewah, Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Sat Nov 13, 2010 5:42 pm

nazri_haya wrote:
zucco wrote:
nazri_haya wrote:
zucco wrote:
alamak......sabtu ahad ni kene keje la pulak............
baru nak blaja asah lutut dgn bro K8 tu..............

jom zucco..bt 10 pekan 20 min...main 2 jam ..kul 1pm ko dah smpai rumah...minta half day dgn bos ko..hehehhe.. umpat

insyaallah bro.....xjanji,tp akan cuba diusahakan....hehehehehe.... bengang

tahniahhhhh bro kerana berjaya mencecah kiri kanan lutut taddiiiii......

p/s jgn lupa upload gambar aku td zucco..heheh umpat umpat


alhamdulillah berjaya berguru dgn bro K8 td.
first time cecah lutut td tu.......
trime kasih la bro kerana sudi mengajar hamba......

gmbar td tu nanti sy uploadkan,insyaallah......
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Sat Nov 13, 2010 6:38 pm

mabeles

mantop

dan ...

ceh... aku kene titek dengan kapchai jelir

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
dmaruan

avatar

Posts : 99
Join date : 06/10/2009
Age : 54
Location : Pekan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Sat Nov 13, 2010 6:57 pm

tandas_awam wrote:
mabeles

mantop

dan ...

ceh... aku kene titek dengan kapchai jelir

hahaha TA, cayalah saje je bg kapcai tu ptg nanti terasa pulak dia.... golek golek golek
Back to top Go down
mazlan majid

avatar

Posts : 921
Join date : 11/08/2009
Age : 45
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Sat Nov 13, 2010 11:48 pm

[quote="nazri_haya"]
-syazzan- wrote:
airi.armanee wrote:
baru bercakap dgn tuan nazri.. kompem hari SABTU... harap maklum.. hambe tak dapat nak memunculkan diri.. terpakse bergegas ke Melaka pd Jumaat malam... urusan keluarga.. akan berada di luar kawasan liputan selama seminggu.. dijangka kembali ke kuantan pada hari Khamis hadapan..

sabtu.... roger that... insyaallah ader..... RV kat ner..? pkl brape..?[/quote

dasat zan akhirnya berjaya mencicah lutut td..next time main pakai sut bro baru ada berani lg..heheheh

Memang dasat Zan, cecah telinga tuh....

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
-syazzan-

avatar

Posts : 352
Join date : 06/08/2009
Age : 36
Location : Kuantan - Kerteh - Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Sat Nov 13, 2010 11:53 pm

[quote="nazri_haya"]
-syazzan- wrote:
airi.armanee wrote:
baru bercakap dgn tuan nazri.. kompem hari SABTU... harap maklum.. hambe tak dapat nak memunculkan diri.. terpakse bergegas ke Melaka pd Jumaat malam... urusan keluarga.. akan berada di luar kawasan liputan selama seminggu.. dijangka kembali ke kuantan pada hari Khamis hadapan..

sabtu.... roger that... insyaallah ader..... RV kat ner..? pkl brape..?[/quote

dasat zan akhirnya berjaya mencicah lutut td..next time main pakai sut bro baru ada berani lg..heheheh

haha... aku pun same... 1st time dpt cicah lutut..

trime kasih sifu sifu yg memberi tunjuk ajar.... babai babai babai

setuju tuuu.. nak kena carik suit nie.. baru leh cicah dgn tenang...

Back to top Go down
Zalee

avatar

Posts : 332
Join date : 10/11/2009
Age : 42
Location : Indera Mahkota Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Sun Nov 14, 2010 2:32 am

[quote="-syazzan-"]
nazri_haya wrote:
-syazzan- wrote:
airi.armanee wrote:
baru bercakap dgn tuan nazri.. kompem hari SABTU... harap maklum.. hambe tak dapat nak memunculkan diri.. terpakse bergegas ke Melaka pd Jumaat malam... urusan keluarga.. akan berada di luar kawasan liputan selama seminggu.. dijangka kembali ke kuantan pada hari Khamis hadapan..

sabtu.... roger that... insyaallah ader..... RV kat ner..? pkl brape..?[/quote

dasat zan akhirnya berjaya mencicah lutut td..next time main pakai sut bro baru ada berani lg..heheheh

haha... aku pun same... 1st time dpt cicah lutut..

trime kasih sifu sifu yg memberi tunjuk ajar.... babai babai babai

setuju tuuu.. nak kena carik suit nie.. baru leh cicah dgn tenang...


Nak lg TENANG duk tepi jer cam aku ... hahahahahaa jelir jelir
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Sun Nov 14, 2010 9:23 am

ffuuhh...!!! terrer2 bebudak S7 ni skrg....ngeri aku nk ride sama korang sume...

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
-syazzan-

avatar

Posts : 352
Join date : 06/08/2009
Age : 36
Location : Kuantan - Kerteh - Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Sun Nov 14, 2010 12:48 pm

[quote="mazlan majid"]
nazri_haya wrote:
-syazzan- wrote:
airi.armanee wrote:
baru bercakap dgn tuan nazri.. kompem hari SABTU... harap maklum.. hambe tak dapat nak memunculkan diri.. terpakse bergegas ke Melaka pd Jumaat malam... urusan keluarga.. akan berada di luar kawasan liputan selama seminggu.. dijangka kembali ke kuantan pada hari Khamis hadapan..

sabtu.... roger that... insyaallah ader..... RV kat ner..? pkl brape..?[/quote

dasat zan akhirnya berjaya mencicah lutut td..next time main pakai sut bro baru ada berani lg..heheheh

Memang dasat Zan, cecah telinga tuh....

hahaha... telinga.. siku.. lutut.. semua dok adaaa... golek golek golek ngelupor flying kick
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Mon Nov 15, 2010 5:04 pm

hNr wrote:
ffuuhh...!!! terrer2 bebudak S7 ni skrg....ngeri aku nk ride sama korang sume...

ni apek mane ni ye umpat umpat umpat

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 44

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Mon Nov 15, 2010 7:10 pm

tandas_awam wrote:
hNr wrote:
ffuuhh...!!! terrer2 bebudak S7 ni skrg....ngeri aku nk ride sama korang sume...

ni apek mane ni ye umpat umpat umpat

nak ride pun ngeri ke?..kekekekekek.. umpat
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Tue Nov 16, 2010 9:10 pm

tandas_awam wrote:
hNr wrote:
ffuuhh...!!! terrer2 bebudak S7 ni skrg....ngeri aku nk ride sama korang sume...

ni apek mane ni ye umpat umpat umpat

ptuiihh...ptuuihh...




hahahaha....



-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Tue Nov 16, 2010 9:12 pm

nazri_haya wrote:
tandas_awam wrote:
hNr wrote:
ffuuhh...!!! terrer2 bebudak S7 ni skrg....ngeri aku nk ride sama korang sume...

ni apek mane ni ye umpat umpat umpat

nak ride pun ngeri ke?..kekekekekek.. umpat

depa la ni terrer bohh...
ngeri oii...klu sekali kena lipat kt korner...
aku slalu dh rasa kena cam tu boh....

umpat umpat umpat

p/s : ko la yg slalu buat aku terkejut kt korner... jelir

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Thu Nov 18, 2010 9:43 am

hNr wrote:
tandas_awam wrote:
hNr wrote:
ffuuhh...!!! terrer2 bebudak S7 ni skrg....ngeri aku nk ride sama korang sume...

ni apek mane ni ye umpat umpat umpat

ptuiihh...ptuuihh...




hahahaha....



ngelupor

ahad ni amacam?
aku rasa macam ok je boleh pegi...adik aku pun dah mula gian nak menembak...

tapi kompius pasal bayar track ni ... mcm beli ikan je siap boleh tawar menawar...... umpat

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
airi.armanee

avatar

Posts : 136
Join date : 16/09/2010
Age : 32
Location : Kuantan - Kemaman

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Thu Nov 18, 2010 7:57 pm

tandas_awam wrote:
hNr wrote:
tandas_awam wrote:
hNr wrote:
ffuuhh...!!! terrer2 bebudak S7 ni skrg....ngeri aku nk ride sama korang sume...

ni apek mane ni ye umpat umpat umpat

ptuiihh...ptuuihh...




hahahaha....



ngelupor

ahad ni amacam?
aku rasa macam ok je boleh pegi...adik aku pun dah mula gian nak menembak...

tapi kompius pasal bayar track ni ... mcm beli ikan je siap boleh tawar menawar...... umpat


jap abg ta.. ape kene mengene ahad ni ngn adik abg ta yg gian menembak..? pening... hehe.. maklumlah.. kat IM ni coverage kurang s\jelas siket.. hehe aku bengang
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Thu Nov 18, 2010 8:07 pm

airi.armanee wrote:
tandas_awam wrote:
hNr wrote:
tandas_awam wrote:
hNr wrote:
ffuuhh...!!! terrer2 bebudak S7 ni skrg....ngeri aku nk ride sama korang sume...

ni apek mane ni ye umpat umpat umpat

ptuiihh...ptuuihh...




hahahaha....



ngelupor

ahad ni amacam?
aku rasa macam ok je boleh pegi...adik aku pun dah mula gian nak menembak...

tapi kompius pasal bayar track ni ... mcm beli ikan je siap boleh tawar menawar...... umpat


jap abg ta.. ape kene mengene ahad ni ngn adik abg ta yg gian menembak..? pening... hehe.. maklumlah.. kat IM ni coverage kurang s\jelas siket.. hehe aku bengang

Adik Airi...menembak tu amik gambar la ....

tulah duduk umah yang pakai pak guard ni memang coverage kureng sikit...hehehehe

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Thu Nov 18, 2010 8:48 pm

tandas_awam wrote:
airi.armanee wrote:
tandas_awam wrote:
hNr wrote:
tandas_awam wrote:
hNr wrote:
ffuuhh...!!! terrer2 bebudak S7 ni skrg....ngeri aku nk ride sama korang sume...

ni apek mane ni ye umpat umpat umpat

ptuiihh...ptuuihh...




hahahaha....



ngelupor

ahad ni amacam?
aku rasa macam ok je boleh pegi...adik aku pun dah mula gian nak menembak...

tapi kompius pasal bayar track ni ... mcm beli ikan je siap boleh tawar menawar...... umpat


jap abg ta.. ape kene mengene ahad ni ngn adik abg ta yg gian menembak..? pening... hehe.. maklumlah.. kat IM ni coverage kurang s\jelas siket.. hehe aku bengang

Adik Airi...menembak tu amik gambar la ....

tulah duduk umah yang pakai pak guard ni memang coverage kureng sikit...hehehehe


hahahaha....

jom la TA....ko klu xde, x best r...yg lain2 stamina kureng....

ko je yg fully utilise the $ paid tu....

bab tawar menawar ni, aku krg faham...
setahu aku, byr RM20 je...xde tawar menawar...


-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 44

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Thu Nov 18, 2010 11:42 pm

hNr wrote:
tandas_awam wrote:
airi.armanee wrote:
tandas_awam wrote:
hNr wrote:
tandas_awam wrote:
hNr wrote:
ffuuhh...!!! terrer2 bebudak S7 ni skrg....ngeri aku nk ride sama korang sume...

ni apek mane ni ye umpat umpat umpat

ptuiihh...ptuuihh...




hahahaha....



ngelupor

ahad ni amacam?
aku rasa macam ok je boleh pegi...adik aku pun dah mula gian nak menembak...

tapi kompius pasal bayar track ni ... mcm beli ikan je siap boleh tawar menawar...... umpat


jap abg ta.. ape kene mengene ahad ni ngn adik abg ta yg gian menembak..? pening... hehe.. maklumlah.. kat IM ni coverage kurang s\jelas siket.. hehe aku bengang

Adik Airi...menembak tu amik gambar la ....

tulah duduk umah yang pakai pak guard ni memang coverage kureng sikit...hehehehe


hahahaha....

jom la TA....ko klu xde, x best r...yg lain2 stamina kureng....

ko je yg fully utilise the $ paid tu....

bab tawar menawar ni, aku krg faham...
setahu aku, byr RM20 je...xde tawar menawar...


bab harga ni organizer kena deal betul2 dgn oyen..sebab last track sorang byr rm25 ... harga sewa track ada ckit ubah...so komperem betul2 bro..
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 44

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Thu Nov 18, 2010 11:50 pm

airi.armanee wrote:
tandas_awam wrote:
hNr wrote:
tandas_awam wrote:
hNr wrote:
ffuuhh...!!! terrer2 bebudak S7 ni skrg....ngeri aku nk ride sama korang sume...

ni apek mane ni ye umpat umpat umpat

ptuiihh...ptuuihh...




hahahaha....



ngelupor

ahad ni amacam?
aku rasa macam ok je boleh pegi...adik aku pun dah mula gian nak menembak...

tapi kompius pasal bayar track ni ... mcm beli ikan je siap boleh tawar menawar...... umpat


jap abg ta.. ape kene mengene ahad ni ngn adik abg ta yg gian menembak..? pening... hehe.. maklumlah.. kat IM ni coverage kurang s\jelas siket.. hehe aku bengang

apa lagi airi open list la sapa nk g ahad ni..wa on je..mari2 bikers tegarrrrr..ni la peluang anda untuk mengasah skill hingga ke hujung tayarrrrr..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    

Back to top Go down
 
Ride and Track Pekan 5 Nov
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Aktiviti S7/ S7 Activity :: RITE-
Jump to: