Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Ride and Track Pekan 5 Nov

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
zaki

avatar

Posts : 3
Join date : 08/11/2010
Age : 42
Location : RASAU PERDANA KUANTAN

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Wed Nov 10, 2010 10:43 am

join jugop.. mexican wave slow
Back to top Go down
zaki

avatar

Posts : 3
Join date : 08/11/2010
Age : 42
Location : RASAU PERDANA KUANTAN

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Wed Nov 10, 2010 10:49 am

[quote="-syazzan-"]uikkk... awat nama aku hilang...


Nasirkmn wrote:
zx10oyen wrote:
saifuad wrote:
nazri_haya wrote:
kepada semua bikers tegar : mari kita belajar meleper secara selamat dan berhemah tanpa gangguan2 dari kenderaan lain di PEKAN ROYAL CIRCUIT.

Jumaat 13hb Nov 2010..jam 10am-12pm .. Private Track Day Di PEKAN ROYAL CIRCUIT (Sudah Tukar nama..dulu PIC)

Bayaran : RM 20 (Termasuk Makan tengahari & Sekeping Gambar & CD Gambar2 Di Track)

Berminat nak join sila letak nama dibawah :

1. Nazri K8
2. Abg Long
3. Jefri
4. Hairi
5. nasirzx10 (oyen)
6. nasirkmn
7. -syazzan-
8. Zaki
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.


Target minima 15 peserta baru kita ON..kalau kurang mungkin kita cancel atau `term' diatas dibincangkan semula.
salam.

hari sabtu ni jadi
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Wed Nov 10, 2010 10:49 am

zaki wrote:
join jugop.. mexican wave slow

Welcome bro zaki. Joing jgn x joing
Tp kalu bole bg intro skek kat member2 sini ok gak
Bg yg blum penah jumpo kenal2 umpat
Kasi klik sini bro http://samuraisevenbikers.forumotions.net/salam-perkenalan-f11/

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
zucco

avatar

Posts : 343
Join date : 07/10/2009
Age : 35
Location : Taman Pandan Mewah, Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Wed Nov 10, 2010 1:31 pm

alamak......sabtu ahad ni kene keje la pulak............
baru nak blaja asah lutut dgn bro K8 tu..............
Back to top Go down
zaki

avatar

Posts : 3
Join date : 08/11/2010
Age : 42
Location : RASAU PERDANA KUANTAN

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Wed Nov 10, 2010 4:03 pm

ugly toe wrote:
zaki wrote:
join jugop..

Welcome bro zaki. Joing jgn x joing
Tp kalu bole bg intro skek kat member2 sini ok gak
Bg yg blum penah jumpo kenal2
Kasi klik sini bro http://samuraisevenbikers.forumotions.net/salam-perkenalan-f11/

TQ BIG BOS..
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Wed Nov 10, 2010 7:54 pm

sori bro2....sabtu juz ada match kt Muadzam...Dari pagi sampai petang..
terlepas la plak..

Selamat meleper...

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
airi.armanee

avatar

Posts : 136
Join date : 16/09/2010
Age : 33
Location : Kuantan - Kemaman

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Wed Nov 10, 2010 10:20 pm

[quote="zaki"]
-syazzan- wrote:
uikkk... awat nama aku hilang...


Nasirkmn wrote:
zx10oyen wrote:
saifuad wrote:
nazri_haya wrote:
kepada semua bikers tegar : mari kita belajar meleper secara selamat dan berhemah tanpa gangguan2 dari kenderaan lain di PEKAN ROYAL CIRCUIT.

Jumaat 13hb Nov 2010..jam 10am-12pm .. Private Track Day Di PEKAN ROYAL CIRCUIT (Sudah Tukar nama..dulu PIC)

Bayaran : RM 20 (Termasuk Makan tengahari & Sekeping Gambar & CD Gambar2 Di Track)

Berminat nak join sila letak nama dibawah :

1. Nazri K8
2. Abg Long
3. Jefri
4. Hairi
5. nasirzx10 (oyen)
6. nasirkmn
7. -syazzan-
8. Zaki
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.


Target minima 15 peserta baru kita ON..kalau kurang mungkin kita cancel atau `term' diatas dibincangkan semula.
salam.

hari sabtu ni jadi

minta maaf utk abg2 sekalian..

hambe tak dapat nak menurut sertakan diri pada hari berkenaan.. jumaat malam terpakse bergegas pulang ke Melaka... atas urusan keluarga.. utk masa seminggu hamba akan berada di luar kawasan liputan.. harap maaf..
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 45

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Wed Nov 10, 2010 11:22 pm

tandas_awam wrote:
Bang, kalau tak nak gambor nak makan dengan main track je macamana? Aku amik korner pun mcm macha jual karpet je...boleh kan...

yg tu kena tanya nasir tuan organizer..boleh dibincangkan..jual karpet ke jual buah ke jual sayur ke takpa..belasah je..janji ada xtvt yang berbaloi untuk motosikal kita yg kita beli mahal..mengasah skill leper meleper tanpa gangguan dari kenderaan2 lain..nama pun bikers tegar bro...
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 45

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Wed Nov 10, 2010 11:23 pm

[quote="airi.armanee"]
zaki wrote:
-syazzan- wrote:
uikkk... awat nama aku hilang...


Nasirkmn wrote:
zx10oyen wrote:
saifuad wrote:
nazri_haya wrote:
kepada semua bikers tegar : mari kita belajar meleper secara selamat dan berhemah tanpa gangguan2 dari kenderaan lain di PEKAN ROYAL CIRCUIT.

Jumaat 13hb Nov 2010..jam 10am-12pm .. Private Track Day Di PEKAN ROYAL CIRCUIT (Sudah Tukar nama..dulu PIC)

Bayaran : RM 20 (Termasuk Makan tengahari & Sekeping Gambar & CD Gambar2 Di Track)

Berminat nak join sila letak nama dibawah :

1. Nazri K8
2. Abg Long
3. Jefri
4. Hairi
5. nasirzx10 (oyen)
6. nasirkmnbini book lap kat umah
7. -syazzan-
8. Zaki
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.


Target minima 15 peserta baru kita ON..kalau kurang mungkin kita cancel atau `term' diatas dibincangkan semula.
salam.

hari sabtu ni jadi

minta maaf utk abg2 sekalian..

hambe tak dapat nak menurut sertakan diri pada hari berkenaan.. jumaat malam terpakse bergegas pulang ke Melaka... atas urusan keluarga.. utk masa seminggu hamba akan berada di luar kawasan liputan.. harap maaf..

ok no prob..next time join..
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 45

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Wed Nov 10, 2010 11:26 pm

-syazzan- wrote:
nazri_haya wrote:
kepada semua bikers tegar : mari kita belajar meleper secara selamat dan berhemah tanpa gangguan2 dari kenderaan lain di PEKAN ROYAL CIRCUIT.

Jumaat 13hb Nov 2010..jam 10am-12pm .. Private Track Day Di PEKAN ROYAL CIRCUIT (Sudah Tukar nama..dulu PIC)

Bayaran : RM 20 (Termasuk Makan tengahari & Sekeping Gambar & CD Gambar2 Di Track)

Berminat nak join sila letak nama dibawah :

1. Nazri K8
2. Abg Long
3. Jefri
4. Hairi
5. -syazzan-
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.


Target minima 15 peserta baru kita ON..kalau kurang mungkin kita cancel atau `term' diatas dibincangkan semula.

cumenye.... jumaat tu 12hb.. 13hb tu sabtu.. jumaat ker sabtu nie..? kalo jumaat confirm lg best!!!

sory bro bukan jumaat..tapi sabtu..
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 45

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Wed Nov 10, 2010 11:28 pm

saifuad wrote:
nazri_haya wrote:
kepada semua bikers tegar : mari kita belajar meleper secara selamat dan berhemah tanpa gangguan2 dari kenderaan lain di PEKAN ROYAL CIRCUIT.

Jumaat 13hb Nov 2010..jam 10am-12pm .. Private Track Day Di PEKAN ROYAL CIRCUIT (Sudah Tukar nama..dulu PIC)

Bayaran : RM 20 (Termasuk Makan tengahari & Sekeping Gambar & CD Gambar2 Di Track)

Berminat nak join sila letak nama dibawah :

1. Nazri K8
2. Abg Long
3. Jefri
4. Hairi
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.


Target minima 15 peserta baru kita ON..kalau kurang mungkin kita cancel atau `term' diatas dibincangkan semula.
salam.
PIC open hari jumaat je ke? kalu hari sabtu ke lg bagus. Jumaat keje boh!

jumaat tuan..jom ramai2 turun!!!!!!!
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 45

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Wed Nov 10, 2010 11:31 pm

zucco wrote:
alamak......sabtu ahad ni kene keje la pulak............
baru nak blaja asah lutut dgn bro K8 tu..............

jom zucco..bt 10 pekan 20 min...main 2 jam ..kul 1pm ko dah smpai rumah...minta half day dgn bos ko..hehehhe.. umpat
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Thu Nov 11, 2010 12:40 am

Y a Allah...Bro Naz...
Hari apa sebenarnya ni? Jumaat ? Sabtu ?

Tapi juz dua-dua hari tu pun tak bleh join....hu hu

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Thu Nov 11, 2010 8:44 am

Juz wrote:
Y a Allah...Bro Naz...
Hari apa sebenarnya ni? Jumaat ? Sabtu ?

Tapi juz dua-dua hari tu pun tak bleh join....hu hu

Abang K8 hari jumaat ke? hari sabetu tak boleh ke bang?

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
airi.armanee

avatar

Posts : 136
Join date : 16/09/2010
Age : 33
Location : Kuantan - Kemaman

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Thu Nov 11, 2010 10:50 am

baru bercakap dgn tuan nazri.. kompem hari SABTU... harap maklum.. hambe tak dapat nak memunculkan diri.. terpakse bergegas ke Melaka pd Jumaat malam... urusan keluarga.. akan berada di luar kawasan liputan selama seminggu.. dijangka kembali ke kuantan pada hari Khamis hadapan..
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Thu Nov 11, 2010 12:33 pm

airi.armanee wrote:
baru bercakap dgn tuan nazri.. kompem hari SABTU... harap maklum.. hambe tak dapat nak memunculkan diri.. terpakse bergegas ke Melaka pd Jumaat malam... urusan keluarga.. akan berada di luar kawasan liputan selama seminggu.. dijangka kembali ke kuantan pada hari Khamis hadapan..

Abang Tuan K8 ni Raja Lawaklah.... umpat

Airi...kalau ngko takde sapa lagi yang nak kita tengok paling banyak tarik clutch? hehehehe umpat

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
airi.armanee

avatar

Posts : 136
Join date : 16/09/2010
Age : 33
Location : Kuantan - Kemaman

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Thu Nov 11, 2010 1:13 pm

tandas_awam wrote:
airi.armanee wrote:
baru bercakap dgn tuan nazri.. kompem hari SABTU... harap maklum.. hambe tak dapat nak memunculkan diri.. terpakse bergegas ke Melaka pd Jumaat malam... urusan keluarga.. akan berada di luar kawasan liputan selama seminggu.. dijangka kembali ke kuantan pada hari Khamis hadapan..

Abang Tuan K8 ni Raja Lawaklah.... umpat

Airi...kalau ngko takde sapa lagi yang nak kita tengok paling banyak tarik clutch? hehehehe umpat

hampeh abg ta.. jap.. tp serious ker sepatutnye takyah tarik clutch..? kalau zaman pakai tzm dulu berani jer drop takyah pakai clutch.. la ni jadi gayat lak.. hehe
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Thu Nov 11, 2010 1:20 pm

airi.armanee wrote:
tandas_awam wrote:
airi.armanee wrote:
baru bercakap dgn tuan nazri.. kompem hari SABTU... harap maklum.. hambe tak dapat nak memunculkan diri.. terpakse bergegas ke Melaka pd Jumaat malam... urusan keluarga.. akan berada di luar kawasan liputan selama seminggu.. dijangka kembali ke kuantan pada hari Khamis hadapan..

Abang Tuan K8 ni Raja Lawaklah.... umpat

Airi...kalau ngko takde sapa lagi yang nak kita tengok paling banyak tarik clutch? hehehehe umpat

hampeh abg ta.. jap.. tp serious ker sepatutnye takyah tarik clutch..? kalau zaman pakai tzm dulu berani jer drop takyah pakai clutch.. la ni jadi gayat lak.. hehe

clutch kene tarik la masa nak drop gear kut...
jangan tanya saya sebab saya bukan clutch je yang kene tarik Brek pun sekali naseb bek tak turun tongkat je jelir

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
-syazzan-

avatar

Posts : 352
Join date : 06/08/2009
Age : 37
Location : Kuantan - Kerteh - Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Thu Nov 11, 2010 10:50 pm

airi.armanee wrote:
baru bercakap dgn tuan nazri.. kompem hari SABTU... harap maklum.. hambe tak dapat nak memunculkan diri.. terpakse bergegas ke Melaka pd Jumaat malam... urusan keluarga.. akan berada di luar kawasan liputan selama seminggu.. dijangka kembali ke kuantan pada hari Khamis hadapan..

sabtu.... roger that... insyaallah ader..... RV kat ner..? pkl brape..?
Back to top Go down
mazlan majid

avatar

Posts : 921
Join date : 11/08/2009
Age : 46
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Thu Nov 11, 2010 11:47 pm

Sabtu
RV kat rest perkarangan masjid kg pandan, bypass highway
masa RV 8.30am
tayar golek 9.15am

Kalau hujan kira cancell. Saper tegar bugar sangat boleh on sesorang... umpat umpat

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
zucco

avatar

Posts : 343
Join date : 07/10/2009
Age : 35
Location : Taman Pandan Mewah, Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Fri Nov 12, 2010 8:04 am

nazri_haya wrote:
zucco wrote:
alamak......sabtu ahad ni kene keje la pulak............
baru nak blaja asah lutut dgn bro K8 tu..............

jom zucco..bt 10 pekan 20 min...main 2 jam ..kul 1pm ko dah smpai rumah...minta half day dgn bos ko..hehehhe.. umpat

insyaallah bro.....xjanji,tp akan cuba diusahakan....hehehehehe.... bengang
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 45

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Fri Nov 12, 2010 2:00 pm

tandas_awam wrote:
Juz wrote:
Y a Allah...Bro Naz...
Hari apa sebenarnya ni? Jumaat ? Sabtu ?

Tapi juz dua-dua hari tu pun tak bleh join....hu hu

Abang K8 hari jumaat ke? hari sabetu tak boleh ke bang?

minta mahap la tuan T.A...aku tesilap tgk kalendar. umpat .aku tgk yg tahun 2008 punya..hehehe ok2 jom esok meleper di pekan..
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Fri Nov 12, 2010 3:32 pm

nazri_haya wrote:
tandas_awam wrote:
Juz wrote:
Y a Allah...Bro Naz...
Hari apa sebenarnya ni? Jumaat ? Sabtu ?

Tapi juz dua-dua hari tu pun tak bleh join....hu hu

Abang K8 hari jumaat ke? hari sabetu tak boleh ke bang?

minta mahap la tuan T.A...aku tesilap tgk kalendar. umpat .aku tgk yg tahun 2008 punya..hehehe ok2 jom esok meleper di pekan..

kerap sangat naik kemeren nih... otak dah mule beku..... umpat umpat umpat

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
saifuad

avatar

Posts : 143
Join date : 07/10/2009
Age : 39
Location : Chengal lempong, kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Fri Nov 12, 2010 5:11 pm

tandas_awam wrote:
nazri_haya wrote:
tandas_awam wrote:
Juz wrote:
Y a Allah...Bro Naz...
Hari apa sebenarnya ni? Jumaat ? Sabtu ?

Tapi juz dua-dua hari tu pun tak bleh join....hu hu

Abang K8 hari jumaat ke? hari sabetu tak boleh ke bang?

minta mahap la tuan T.A...aku tesilap tgk kalendar. umpat .aku tgk yg tahun 2008 punya..hehehe ok2 jom esok meleper di pekan..

kerap sangat naik kemeren nih... otak dah mule beku..... umpat umpat umpat

sorry sahabat sekalian. Saya tak join esok bos suruh masuk kerja. Insya'Allah lain kali. hu..hu..
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 45

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Fri Nov 12, 2010 7:44 pm

heheheh ko ni mcm tau2 je Tuan T.A...biasa laaaa...

memang la tuan saifuad...sebab bos tuan join jugak track kat pekan esok...tu yg dia suruh tuan masuk keje tu..heheheh umpat
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    

Back to top Go down
 
Ride and Track Pekan 5 Nov
Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Aktiviti S7/ S7 Activity :: RITE-
Jump to: