Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Ride and Track Pekan 5 Nov

Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
mazlan majid

avatar

Posts : 921
Join date : 11/08/2009
Age : 46
Location : Kuantan

PostSubject: Ride and Track Pekan 5 Nov    Thu Nov 04, 2010 12:26 pm


Dengar macam tak betoi je tapi tak cuba tak tau, moh mencuba sesuatu yg baru...
Saper berkelapangan dan berminat nak tra test track kecik cup prix boleh menjoinkan diri esok..
Taknak main pun takpe, sekurang kurangnya dapat memanaskan kuda besi anda dan jadi penonton
yg setia. umpat

Tarikh : 5hb Nov 2010
Hari : Jumaat
Masa main : 10am hingga 12pm
Tempat : Trak cup prix, Pekan
Bayaran : RM20 jer.... (yg main track sahaja)

RV : Rest perkarangan Masjid Kg Pandan, bypass highway (belakang RnR by pass)
(Boleh pekena roti canai kari kambing power tahap gaban)
RV time : 8.30am
Tayar golek : 9.15am

Habis pkl 12pm sempat lagi Solat Jumaat dan berehat seketika sebeum game bowling bermula.....

Nota : Jika hujan turun kira program dibatalkan.

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Thu Nov 04, 2010 2:46 pm

Oik..lain mcm je..mana dpt info ni Lan. Ntah2 open utk kapcai je umpat . Rasa mcm ada keja skek sblum Jumaat sok tp akan cuba join sbg penonton

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Thu Nov 04, 2010 7:39 pm

mazlan majid wrote:

Dengar macam tak betoi je tapi tak cuba tak tau, moh mencuba sesuatu yg baru...
Saper berkelapangan dan berminat nak tra test track kecik cup prix boleh menjoinkan diri esok..
Taknak main pun takpe, sekurang kurangnya dapat memanaskan kuda besi anda dan jadi penonton
yg setia. umpat

Tarikh : 5hb Nov 2010
Hari : Jumaat
Masa main : 10am hingga 12pm
Tempat : Trak cup prix, Pekan
Bayaran : RM20 jer.... (yg main track sahaja)

RV : Rest perkarangan Masjid Kg Pandan, bypass highway (belakang RnR by pass)
(Boleh pekena roti canai kari kambing power tahap gaban)
RV time : 8.30am
Tayar golek : 9.15am

Habis pkl 12pm sempat lagi Solat Jumaat dan berehat seketika sebeum game bowling bermula.....

Nota : Jika hujan turun kira program dibatalkan.


Ujan ada beberapa kategori...renyai@ cam ne? umpat

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
mazlan majid

avatar

Posts : 921
Join date : 11/08/2009
Age : 46
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Fri Nov 05, 2010 12:00 am

Bro Toe,
Coordinator ni Bro Nazri, aku pun tak tahu sangat. Cuba la tgk esok.... bawa poket bike sekali...hehehe...

Sis Juz,
Renyai2 kira on jer... kategori lebat baru cancell.


-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Fri Nov 05, 2010 1:27 am

mazlan majid wrote:
Bro Toe,
Coordinator ni Bro Nazri, aku pun tak tahu sangat. Cuba la tgk esok.... bawa poket bike sekali...hehehe...

Sis Juz,
Renyai2 kira on jer... kategori lebat baru cancell.


Insyaallah kalu sempat akan join...kalu sempat la umpat

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 44

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Fri Nov 05, 2010 9:03 pm

peeeehhhhh sangat berpuashati dengan track day di pekan hari ni.. bagusss sory la lambat iklan dlm forum..plan asal nak try test je dulu pastu kalau best baru nk iklan dlm forum..tapi bila dah test memang best n ramai jugak gang yg join hari ni..yang datang bawa moto cuma yg hanya ber tshirt n berjeans je mula2 malu-malu nk join..tapi akhirnyaaa tak tahan godaan kawan2 n terus layan sekali track pekan..lepas ni tak payah la g sepang kalau setakat nak mengasah lutut...kita g track pekan je..insyallah lepas ni kita main lg kat ctu..
Back to top Go down
fizaglam

avatar

Posts : 319
Join date : 22/04/2010
Age : 37

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Fri Nov 05, 2010 11:26 pm

nazri_haya wrote:
peeeehhhhh sangat berpuashati dengan track day di pekan hari ni.. sory la lambat iklan dlm forum..plan asal nak try test je dulu pastu kalau best baru nk iklan dlm forum..tapi bila dah test memang best n ramai jugak gang yg join hari ni..yang datang bawa moto cuma yg hanya ber tshirt n berjeans je mula2 malu-malu nk join..tapi akhirnyaaa tak tahan godaan kawan2 n terus layan sekali track pekan..lepas ni tak payah la g sepang kalau setakat nak mengasah lutut...kita g track pekan je..insyallah lepas ni kita main lg kat ctu..




perhhh fiza dah tgk pic abg nazri ..mng laaa sampai kuar api tuuu lutut...
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Sat Nov 06, 2010 12:17 am

Buat picnic kat situ pun cun

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
j0e

avatar

Posts : 267
Join date : 08/08/2009
Age : 38
Location : perkampungan sungai karang damai kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Sat Nov 06, 2010 12:48 am

wahh best ni .. boleh belajar apa2 yg patut.. bagusss
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 44

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Sat Nov 06, 2010 1:26 am

fizaglam wrote:
nazri_haya wrote:
peeeehhhhh sangat berpuashati dengan track day di pekan hari ni.. sory la lambat iklan dlm forum..plan asal nak try test je dulu pastu kalau best baru nk iklan dlm forum..tapi bila dah test memang best n ramai jugak gang yg join hari ni..yang datang bawa moto cuma yg hanya ber tshirt n berjeans je mula2 malu-malu nk join..tapi akhirnyaaa tak tahan godaan kawan2 n terus layan sekali track pekan..lepas ni tak payah la g sepang kalau setakat nak mengasah lutut...kita g track pekan je..insyallah lepas ni kita main lg kat ctu..




perhhh fiza dah tgk pic abg nazri ..mng laaa sampai kuar api tuuu lutut...

apiiii kasi bakar sikit hehehehehhe...betul tu T.A siap blh buat BBQ lagi..ya jo mari2 kita belajar di PIC (pekan international circuit) heheheheheh umpat
Back to top Go down
mazlan majid

avatar

Posts : 921
Join date : 11/08/2009
Age : 46
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Sat Nov 06, 2010 12:30 pm

Mabeles.... sampaikan org dah balik tapi TA masih lagi test 1 lap.
yg penting boleh belajar skill.


lari

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 44

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Sat Nov 06, 2010 2:01 pm

mazlan majid wrote:
Mabeles.... sampaikan org dah balik tapi TA masih lagi test 1 lap.
yg penting boleh belajar skill.


lari

T.A tak nak menunjuk..orang dah balik baru dia sagat lutut sorang2..hehhe.. umpat
Back to top Go down
j0e

avatar

Posts : 267
Join date : 08/08/2009
Age : 38
Location : perkampungan sungai karang damai kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Sun Nov 07, 2010 12:53 am

P.I.C pekan international circuit... bagusss

Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 44

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Tue Nov 09, 2010 12:59 am

kepada semua bikers tegar : mari kita belajar meleper secara selamat dan berhemah tanpa gangguan2 dari kenderaan lain di PEKAN ROYAL CIRCUIT.

Jumaat 13hb Nov 2010..jam 10am-12pm .. Private Track Day Di PEKAN ROYAL CIRCUIT (Sudah Tukar nama..dulu PIC)

Bayaran : RM 20 (Termasuk Makan tengahari & Sekeping Gambar & CD Gambar2 Di Track)

Berminat nak join sila letak nama dibawah :

1. Nazri K8
2. Abg Long
3. Jefri
4. Hairi
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.


Target minima 15 peserta baru kita ON..kalau kurang mungkin kita cancel atau `term' diatas dibincangkan semula.
Back to top Go down
airi.armanee

avatar

Posts : 136
Join date : 16/09/2010
Age : 33
Location : Kuantan - Kemaman

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Tue Nov 09, 2010 1:38 am

x payah tulis name, da aser.. hehe.. steady.. steady,,
Back to top Go down
ymy13

avatar

Posts : 75
Join date : 07/08/2009
Age : 45
Location : Indera Mahkota Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Tue Nov 09, 2010 7:41 am

nazri_haya wrote:
kepada semua bikers tegar : mari kita belajar meleper secara selamat dan berhemah tanpa gangguan2 dari kenderaan lain di PEKAN ROYAL CIRCUIT.

Jumaat 13hb Nov 2010..jam 10am-12pm .. Private Track Day Di PEKAN ROYAL CIRCUIT (Sudah Tukar nama..dulu PIC)

Bayaran : RM 20 (Termasuk Makan tengahari & Sekeping Gambar & CD Gambar2 Di Track)

Berminat nak join sila letak nama dibawah :

1. Nazri K8
2. Abg Long
3. Jefri
4. Hairi
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.


Target minima 15 peserta baru kita ON..kalau kurang mungkin kita cancel atau `term' diatas dibincangkan semula.

brp hrga K8 skrg, minat laa slow slow slow
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Tue Nov 09, 2010 6:42 pm

Bang, kalau tak nak gambor nak makan dengan main track je macamana? Aku amik korner pun mcm macha jual karpet je...boleh kan...

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
-syazzan-

avatar

Posts : 352
Join date : 06/08/2009
Age : 37
Location : Kuantan - Kerteh - Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Tue Nov 09, 2010 8:52 pm

nazri_haya wrote:
kepada semua bikers tegar : mari kita belajar meleper secara selamat dan berhemah tanpa gangguan2 dari kenderaan lain di PEKAN ROYAL CIRCUIT.

Jumaat 13hb Nov 2010..jam 10am-12pm .. Private Track Day Di PEKAN ROYAL CIRCUIT (Sudah Tukar nama..dulu PIC)

Bayaran : RM 20 (Termasuk Makan tengahari & Sekeping Gambar & CD Gambar2 Di Track)

Berminat nak join sila letak nama dibawah :

1. Nazri K8
2. Abg Long
3. Jefri
4. Hairi
5. -syazzan-
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.


Target minima 15 peserta baru kita ON..kalau kurang mungkin kita cancel atau `term' diatas dibincangkan semula.

cumenye.... jumaat tu 12hb.. 13hb tu sabtu.. jumaat ker sabtu nie..? kalo jumaat confirm lg best!!!
Back to top Go down
mazlan majid

avatar

Posts : 921
Join date : 11/08/2009
Age : 46
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Tue Nov 09, 2010 10:19 pm

tandas_awam wrote:
Bang, kalau tak nak gambor nak makan dengan main track je macamana? Aku amik korner pun mcm macha jual karpet je...boleh kan...


Tong jgn kasi angkat la. kasi taruk juga baru lebih real... umpat umpat

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
saifuad

avatar

Posts : 143
Join date : 07/10/2009
Age : 38
Location : Chengal lempong, kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Tue Nov 09, 2010 11:51 pm

nazri_haya wrote:
kepada semua bikers tegar : mari kita belajar meleper secara selamat dan berhemah tanpa gangguan2 dari kenderaan lain di PEKAN ROYAL CIRCUIT.

Jumaat 13hb Nov 2010..jam 10am-12pm .. Private Track Day Di PEKAN ROYAL CIRCUIT (Sudah Tukar nama..dulu PIC)

Bayaran : RM 20 (Termasuk Makan tengahari & Sekeping Gambar & CD Gambar2 Di Track)

Berminat nak join sila letak nama dibawah :

1. Nazri K8
2. Abg Long
3. Jefri
4. Hairi
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.


Target minima 15 peserta baru kita ON..kalau kurang mungkin kita cancel atau `term' diatas dibincangkan semula.
salam.
PIC open hari jumaat je ke? kalu hari sabtu ke lg bagus. Jumaat keje boh!
Back to top Go down
saifuad

avatar

Posts : 143
Join date : 07/10/2009
Age : 38
Location : Chengal lempong, kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Wed Nov 10, 2010 12:00 am

13hb tu bukan hr sabtu ke bro?
Back to top Go down
zx10oyen

avatar

Posts : 167
Join date : 02/10/2009
Age : 40
Location : Pekan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Wed Nov 10, 2010 1:05 am

[quote="saifuad"]
nazri_haya wrote:
kepada semua bikers tegar : mari kita belajar meleper secara selamat dan berhemah tanpa gangguan2 dari kenderaan lain di PEKAN ROYAL CIRCUIT.

Jumaat 13hb Nov 2010..jam 10am-12pm .. Private Track Day Di PEKAN ROYAL CIRCUIT (Sudah Tukar nama..dulu PIC)

Bayaran : RM 20 (Termasuk Makan tengahari & Sekeping Gambar & CD Gambar2 Di Track)

Berminat nak join sila letak nama dibawah :

1. Nazri K8
2. Abg Long
3. Jefri
4. Hairi
5. nasirzx10 (oyen)
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.


Target minima 15 peserta baru kita ON..kalau kurang mungkin kita cancel atau `term' diatas dibincangkan semula.
salam.

hari sabtu ni jadi
Back to top Go down
rdteh2

avatar

Posts : 59
Join date : 21/08/2009
Age : 59
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Wed Nov 10, 2010 1:44 am

tandas_awam wrote:
Bang, kalau tak nak gambor nak makan dengan main track je macamana? Aku amik korner pun mcm macha jual karpet je...boleh kan...
alah.. delete je lah , bukannya pakai filem..x pun pesan camera man , kalau macha jual karpet tu lalu buat tak pandang jelah..
Back to top Go down
Nasirkmn

avatar

Posts : 379
Join date : 21/08/2009
Age : 46
Location : Kemaman

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Wed Nov 10, 2010 8:09 am

[quote="zx10oyen"]
saifuad wrote:
nazri_haya wrote:
kepada semua bikers tegar : mari kita belajar meleper secara selamat dan berhemah tanpa gangguan2 dari kenderaan lain di PEKAN ROYAL CIRCUIT.

Jumaat 13hb Nov 2010..jam 10am-12pm .. Private Track Day Di PEKAN ROYAL CIRCUIT (Sudah Tukar nama..dulu PIC)

Bayaran : RM 20 (Termasuk Makan tengahari & Sekeping Gambar & CD Gambar2 Di Track)

Berminat nak join sila letak nama dibawah :

1. Nazri K8
2. Abg Long
3. Jefri
4. Hairi
5. nasirzx10 (oyen)
6. nasirkmn
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.


Target minima 15 peserta baru kita ON..kalau kurang mungkin kita cancel atau `term' diatas dibincangkan semula.
salam.

hari sabtu ni jadi

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
-syazzan-

avatar

Posts : 352
Join date : 06/08/2009
Age : 37
Location : Kuantan - Kerteh - Kuantan

PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    Wed Nov 10, 2010 10:32 am

uikkk... awat nama aku hilang... nangis nangis nangis


[quote="Nasirkmn"]
zx10oyen wrote:
saifuad wrote:
nazri_haya wrote:
kepada semua bikers tegar : mari kita belajar meleper secara selamat dan berhemah tanpa gangguan2 dari kenderaan lain di PEKAN ROYAL CIRCUIT.

Jumaat 13hb Nov 2010..jam 10am-12pm .. Private Track Day Di PEKAN ROYAL CIRCUIT (Sudah Tukar nama..dulu PIC)

Bayaran : RM 20 (Termasuk Makan tengahari & Sekeping Gambar & CD Gambar2 Di Track)

Berminat nak join sila letak nama dibawah :

1. Nazri K8
2. Abg Long
3. Jefri
4. Hairi
5. nasirzx10 (oyen)
6. nasirkmn
7. -syazzan-
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.


Target minima 15 peserta baru kita ON..kalau kurang mungkin kita cancel atau `term' diatas dibincangkan semula.
salam.

hari sabtu ni jadi
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Ride and Track Pekan 5 Nov    

Back to top Go down
 
Ride and Track Pekan 5 Nov
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Aktiviti S7/ S7 Activity :: RITE-
Jump to: