Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Wed Sep 02, 2009 2:15 pm

fadz wrote:
wat lg skali laa...
nak pekena ikan patin lg...
best tu..
rugi makan cket jer aritu...

ni geng meje Sue lah nih... lol! lol! lol!

ok kalau nak makan patin rasanya kite buat lepas raya..so kita ade masa yang lebih santai...kat temerloh ada kedai kat Benteng tu memang sedap gulai dia, orang memang beratur kalau nak makan kat situ..

apa kata lepas raya kita buat ride makan tengahari ke Temerloh...masa pun santai tak payah nak tergese gese sangat... cheers
Back to top Go down
sue

avatar

Posts : 50
Join date : 09/08/2009
Age : 32
Location : Kuantan-Temerloh-Kuantan

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Wed Sep 02, 2009 2:16 pm

tandas_awam wrote:
fadz wrote:
wat lg skali laa...
nak pekena ikan patin lg...
best tu..
rugi makan cket jer aritu...

ni geng meje Sue lah nih... lol! lol! lol!

ok kalau nak makan patin rasanya kite buat lepas raya..so kita ade masa yang lebih santai...kat temerloh ada kedai kat Benteng tu memang sedap gulai dia, orang memang beratur kalau nak makan kat situ..

apa kata lepas raya kita buat ride makan tengahari ke Temerloh...masa pun santai tak payah nak tergese gese sangat... cheers

yaaayyy.. kedai pak usop... mmg mabeless.. jilat jari dan jilat pinggan... huhuhu... jumjumjum...
Back to top Go down
http://www.facebook.com/surianisalihan
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Wed Sep 02, 2009 2:22 pm

tandas_awam wrote:
fadz wrote:
wat lg skali laa...
nak pekena ikan patin lg...
best tu..
rugi makan cket jer aritu...

ni geng meje Sue lah nih... lol! lol! lol!

ok kalau nak makan patin rasanya kite buat lepas raya..so kita ade masa yang lebih santai...kat temerloh ada kedai kat Benteng tu memang sedap gulai dia, orang memang beratur kalau nak makan kat situ..

apa kata lepas raya kita buat ride makan tengahari ke Temerloh...masa pun santai tak payah nak tergese gese sangat... cheers

ye laa...pastu ko tgu sana...apa barang bro...

kasik haus tayar dr kuantang la bro....
baru manatp bro....

lol! lol! lol!
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Wed Sep 02, 2009 2:27 pm

hNr wrote:
tandas_awam wrote:
fadz wrote:
wat lg skali laa...
nak pekena ikan patin lg...
best tu..
rugi makan cket jer aritu...

ni geng meje Sue lah nih... lol! lol! lol!

ok kalau nak makan patin rasanya kite buat lepas raya..so kita ade masa yang lebih santai...kat temerloh ada kedai kat Benteng tu memang sedap gulai dia, orang memang beratur kalau nak makan kat situ..

apa kata lepas raya kita buat ride makan tengahari ke Temerloh...masa pun santai tak payah nak tergese gese sangat... cheers

ye laa...pastu ko tgu sana...apa barang bro...

kasik haus tayar dr kuantang la bro....
baru manatp bro....

lol! lol! lol!

hNr: weii tayar aku dah nak cukup umur dah tu...aiyaaa........sikit lagi mau kene bayar zakat laaaa... pale pale pale

Sue: buka kedai Pak Usop Sue kedai yang tepi sekali kat benteng, kat stesen bas lama ...lagi best bukan setakat jari...tiang kanopi pun silap gaya kene jilat.... lol! lol! lol!
Back to top Go down
mazlan majid

avatar

Posts : 921
Join date : 11/08/2009
Age : 45
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Fri Sep 04, 2009 11:36 am

Ouih!!! kecor air lior posa2 ni. Teringat masa gi Kenyir masak ikan patin tempoyak dalam house boat. Rolling Eyes
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Fri Sep 04, 2009 12:05 pm

mazlan majid wrote:
Ouih!!! kecor air lior posa2 ni. Teringat masa gi Kenyir masak ikan patin tempoyak dalam house boat. Rolling Eyes

jom r pegi lang...
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Fri Sep 04, 2009 12:46 pm

hNr wrote:
mazlan majid wrote:
Ouih!!! kecor air lior posa2 ni. Teringat masa gi Kenyir masak ikan patin tempoyak dalam house boat. Rolling Eyes

jom r pegi lang...

ape kate kite vote untuk ride makan2 nih? ada bran? cheers
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 47
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Fri Sep 04, 2009 1:27 pm

Salam dari aku....

lapau la pulak sebut patin tempoyak tengahari Jumaat ni weeiii.....TA mu orgy saje la... Basketball
Back to top Go down
mazlan majid

avatar

Posts : 921
Join date : 11/08/2009
Age : 45
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Sat Sep 05, 2009 11:33 am

Gi kat Akop Patin jer la berbuka ni.
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Tue Sep 08, 2009 8:49 pm

mazlan majid wrote:
Gi kat Akop Patin jer la berbuka ni.

lain bang...kat temerloh sedap dia lain sikit ada lah tu resepi rahsia kut...mandrem sikit...hehehehe

moh lepas raya kita buat trip ke sana..Trip Patin...ada bran?
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   

Back to top Go down
 
Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» M125ZC IPOH - BERBUKA PUASA ( 4.9.2010 )
» Picture Berbuka Puasa Tg.malim 28/8/2010

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ramadhan-
Jump to: