Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Wed Aug 19, 2009 1:42 pm

Salam...mula mula sekali aku tak pasti betul ke tak aku post kat sini...kalau salah tempat Mod tolong betulkan...

Baru cakap dengan Kak Nor organizer d Temerloh dia memang mengalu alukan penyertaan S7 ke majlis ini...tambah2 lagi bila aku cakap S7 baru bukak forum dan terhangat diPantai Timur sekarang... ini adalah details sehingga hari ini...

Tajuk : berbuka puasa di temerloh
Tarikh : Sabtu - 29/08/2009
Tempat : Sedang dalam pencarian (nak tempat yang boleh sembahyang ... senang)kana di update dari masa ke semasa....
Bayaran : RM30 satu kepala
RV : S7 akan tentukan time dan venue....dengar cerita Kudir juga akan turun dengan geng KDP...


Aku mewakili organizer menjemput sahabat-sahabat semua untuk bersama-sama menyertai majlis ini.... selalunya (seperti yang dibuat trahun lepas kat Kemaman, penyertaan amat baik dan meggalakkan dan inilah masanya kita nak beramas beramah mesra sesama Riders....

agaknya sapa yang nak pegi tu boleh taruk nama:


01. TA
02. NZX10
03. Nazri_Haya
04. zmanr1
05. Imran 954
06.
07.
08.
09.
10.
Back to top Go down
kudir

avatar

Posts : 174
Join date : 05/08/2009
Location : Kemaman

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Wed Aug 19, 2009 5:22 pm

errr anyway sebarang nama yg dibagi bertanggung jawab atas kehadiran ek pasal kak nor nak booking makanan... semua meals bil based pada collection
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Wed Aug 19, 2009 6:06 pm

[quote="tandas_awam"]

Xtvty yang menarik dan bermanfaat utk S7 2 join tp aku 28-31 Ogos berada di luar kawasan. Harap members S7 dapat luang2kan masa utk xtvty ni. Gunakan pluang ini utk kenal mengenali antara bikez. tq TA 4 the info.
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 44
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Thu Aug 20, 2009 12:09 am

saya tak pasti samaada berada kawasan liputan pada tarikh itu...akan cuba adjust utk join event ni. akan cuba confirm bila dah dekat dengan tarikh tersebut
Back to top Go down
http://www.facebook.com/azizi.mahmood
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Thu Aug 20, 2009 11:17 am

salam bro...

t/kasih kerana sudi mengajak S7 berbuka bersama2 dengan SBM, sy berasa amat berbesar hati kerana dijemput berbuka puasa bersama2 dengan kelab motosikal terkenal dan tidak asing lg dikalangan bikers seluruh negara... kalau nak dibandingkan dgn S7... Rolling Eyes Rolling Eyes

apelagi kenkawan semua.... SBM dah jemput kita (S7) untuk berbuka pose ngan diorang.... jomlah ramai2 kita menjayakan majlis tersebut.... dan marilah kita berkena2lan dgn bikers dr SBM...(mcm x pernah kenal je ayat aku ni... Very Happy Very Happy )

ape2 hal meh kita kasi taruk name untuk join diatas...

opssss... lupa plak... bro TA... bila last date nak kompomkan name ni....
mane tau ade yg nak kompomkan masa2 kecederaan... lol! lol!

aku mcm biasa.... NZX10 JOINT aku taruk name aku dulu...hhehehehe
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 44

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Thu Aug 20, 2009 3:11 pm

ok aku joinggg
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Thu Aug 20, 2009 10:36 pm

Majlis Berbuka Puasa Di Temerloh

Tempat : Restoren Saniah depan Terminal Bas baru..
Last Kompem : Khamis minggu depan.

bercakap dengan Kak Nor dan 8day (tuan rumah) SBM sangat mengalu-alukan penyertaan SSB...memang nak berkenalan dan mengeratkan lagi silaturahim antara sesama Riders dan Bikers dan ini adalah masa yang baik untuk kita mempromosikan Forum Bikers pertama di Pantai Timur........lagipun ada juga antara member SSB pun member SBM...jadi macam perjumpaan anak beranaklah.... cheers


jadi apa tunggu lagi moh kite berbuka ke Temerloh weh..... cheers cheers cheers
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 47
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Fri Aug 21, 2009 9:48 am

Salam dari aku...

Perkara yang ditunggu akhirnya tiba.... Sad


TETAPI, malangnya, aku terpaksa tidak menghadirkan diri sebab dah rancang dari awal lagi dah nak balik umoh tuk tuo kawe di Tanoh Meroh Klate dari 27-31 Ogos...Nyambut poso skali nyambut hari ndeko la abe...... Rolling Eyes

Minta maaf la kawan-kawan...Makan buka puasa lah untuk aku sekali dehhh?? Sad


p/s...teringat lak tahun lepas buka puasa SBM kat rumah Kudir...Ramai gok Musafir semaye Ghorib dulu tu.... scratch

king
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Fri Aug 21, 2009 11:00 am

mr42 wrote:
Salam dari aku...

Perkara yang ditunggu akhirnya tiba.... Sad


TETAPI, malangnya, aku terpaksa tidak menghadirkan diri sebab dah rancang dari awal lagi dah nak balik umoh tuk tuo kawe di Tanoh Meroh Klate dari 27-31 Ogos...Nyambut poso skali nyambut hari ndeko la abe...... Rolling Eyes

Minta maaf la kawan-kawan...Makan buka puasa lah untuk aku sekali dehhh?? Sad


p/s...teringat lak tahun lepas buka puasa SBM kat rumah Kudir...Ramai gok Musafir semaye Ghorib dulu tu.... scratch

king


musafir tu kire tak payah pose la bang....musafir takpe jangan mukafir suddeeehhhh.... scratch
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Fri Aug 21, 2009 11:07 am

ni restoren Saniah ....pandangan dari angkasa...kalau ade yang nak naik flight lol! lol! lol!



ni kalau nak guna GPS

N 30*27'00.08''
E102*24'55.87''

jumpa anda di sanaa.......... cheers cheers cheers
Back to top Go down
kromok

avatar

Posts : 10
Join date : 20/08/2009
Age : 49
Location : Cherating, Kuantan

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Fri Aug 21, 2009 5:01 pm

Minat gak nk folo tapi mak suruh gi terawikh!
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 47
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Fri Aug 21, 2009 5:26 pm

sALAM ...

Temerloh pun boleh Terawih apa..he he... Basketball
Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Fri Aug 21, 2009 5:38 pm

kromok wrote:
Minat gak nk folo tapi mak suruh gi terawikh!
ckpla kat mak... ko akan terawih kat temerloh nanti....
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 44
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Fri Aug 21, 2009 7:45 pm

nak afdal lagi bawak mak gi temerloh sekali....boleh terawih kat temerloh bro

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
live life to the fullest

azizi mahmood
+60 139705822
azizib@yahoo.com
9W2BUM
blood type O+


Back to top Go down
http://www.facebook.com/azizi.mahmood
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Sat Aug 22, 2009 8:09 pm

Nak smyg subUh PUn bOLeh...
Back to top Go down
kudir

avatar

Posts : 174
Join date : 05/08/2009
Location : Kemaman

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Mon Aug 24, 2009 1:49 pm

ni brapa org nak gi nih??
Back to top Go down
kudir

avatar

Posts : 174
Join date : 05/08/2009
Location : Kemaman

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Mon Aug 24, 2009 2:02 pm

sebarang pertanyaan boleh call TA/Humam utk S7 nih ...
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Mon Aug 24, 2009 3:34 pm

kudir wrote:
ni brapa org nak gi nih??

Tanya masa last BOS, ramai la jgk ckp nak p..tp biasa la bikez ni mmg slalu last minit nye. Nanti aku update balik dlm ni
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Tue Aug 25, 2009 11:12 am

Baru call kak Nor SBM organizer...dia kata duit boleh serah hari berbuka tu....


tapi aku musykil jugak nih.... berapa orang yang nak pegi ni.... pale
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Tue Aug 25, 2009 1:53 pm

Update nama2 yg join p Temerloh stakat ni:

01. TA
02. NZX10
03. Nazri_Haya
04. zmanr1
05. Imran 954 - 019 9129252
06. Rosli Z750 - 013 9320520
07. Mat Fazer - 013 9277919
08. Wan CB4 - 013 9099388
09.
10.
Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Wed Aug 26, 2009 11:04 am

tambah lg sorang.... Fadz R6
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Wed Aug 26, 2009 12:07 pm

Update nama2 yg join p Temerloh stakat ni:

01. TA
02. NZX10
03. Nazri_Haya
04. zmanr1
05. Imran 954 - 019 9129252
06. Rosli Z750 - 013 9320520
07. Mat Fazer - 013 9277919
08. Wan CB4 - 013 9099388
09. Fadz
10. Juz-0139819419
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 47
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Wed Aug 26, 2009 2:03 pm

Salam ...

10 bike dah..ok lah tu...Aku jugok tokleh gi... Sad

Crying or Very sad
Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Wed Aug 26, 2009 2:09 pm

mr42 wrote:
Salam ...

10 bike dah..ok lah tu...Aku jugok tokleh gi... Sad

Crying or Very sad


01. TA
02. NZX10
03. Nazri_Haya
04. zmanr1
05. Imran 954 - 019 9129252
06. Rosli Z750 - 013 9320520
07. Mat Fazer - 013 9277919
08. Wan CB4 - 013 9099388
09. Fadz
10. Juz-0139819419
ni kira kalau dikira org yg pegi

kalau dikira bike yg pergi....heehh
mungkin jd begini....

01. TA
02. NZX10 & Fadz
03. Nazri_Haya
04. zmanr1
05. Imran 954 - 019 9129252
06. Rosli Z750 - 013 9320520
07. Mat Fazer - 013 9277919
08. Wan CB4 - 013 9099388
09. Juz-0139819419
10.
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   Wed Aug 26, 2009 2:27 pm

tu la,tambh sebiji lg
J0m mr42..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM   

Back to top Go down
 
Berbuka Puasa di Temerloh - Jemputan SBM
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» M125ZC IPOH - BERBUKA PUASA ( 4.9.2010 )
» Picture Berbuka Puasa Tg.malim 28/8/2010

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ramadhan-
Jump to: