Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 jacket REVIT air dan Boot PUMA goreTex untuk di letgo..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
j0e

avatar

Posts : 267
Join date : 08/08/2009
Age : 37
Location : perkampungan sungai karang damai kuantan

PostSubject: jacket REVIT air dan Boot PUMA goreTex untuk di letgo..   Mon May 10, 2010 5:10 pm

salam utk semua S7 members..
nak letgo barang2 seken dari aku..
sebelum terlupa..ni no phone aku..

016 986 6339 j0e.

antaranya..

jacket revit saiz XYL dia tulis kat tag.. XL.. lah kot..
leather jacket pun ada.. saiz XL jugak..
nak letgo sebab badan dah slim skrng..

Revit Air tu letgo rm550 je..
Leather Jacket tu rm350 je..



Last edited by j0e on Mon May 10, 2010 5:12 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
j0e

avatar

Posts : 267
Join date : 08/08/2009
Age : 37
Location : perkampungan sungai karang damai kuantan

PostSubject: Re: jacket REVIT air dan Boot PUMA goreTex untuk di letgo..   Mon May 10, 2010 5:12 pm

Boot riding pun adoo...

Puma GoreTex saiz 44 baru pakai tak sampai 2 bulan.. RM 750.
Iz2 saiz 41 yg ni dah barai sikit..ada calar2 banyak.. ..dah SOLD..

smua rege kawtim punyaa... mari2..tengah pokai nih...


Back to top Go down
 
jacket REVIT air dan Boot PUMA goreTex untuk di letgo..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 2T & 4T Pilihan Anda V4
» 2T & 4T Pilihan Anda V5
» Picture Of The Day
» Picture Of The Day V2
» BADMINTON zon tengah

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Kedai Motor / Bike Shop :: Barangan Penunggang Untuk Dijual-
Jump to: