Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 MAT TOP KEMALANGAN

Go down 
AuthorMessage
zimlieakashah

avatar

Posts : 173
Join date : 10/01/2010
Age : 50
Location : K Pilah>Sg Buloh>Kuantan>Kertih>Kuantan

PostSubject: MAT TOP KEMALANGAN   Thu May 06, 2010 9:35 pm

dapat SMS dari Mat Top 1249pm (06.05.2010) "Aku Terbabas... ada kat sepital KT".

aduhai Mat Top baru ko makan makan dgn aku, zunok dan Jelan selasa lepas ari ini kau kemalangan pulak... walaubagaimana pun aku ucapkan bebanyak bersabar dan redhalah apa yang berlaku mungkin ada hikmah nya...rehat dulu dont agresive during riding bro... aku tahulah ko dah lama tak ride sejak bawa diri ke Middle East...SCS bro... i

Latest info...
nsyallah ko dah SMS aku kejap tadi (1932pm) ko dah discharge , harap tiada kecederaan serius. nnti aku ajak geng datang melawat ko.
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: MAT TOP KEMALANGAN   Thu May 06, 2010 10:10 pm

zimlieakashah wrote:
dapat SMS dari Mat Top 1249pm (06.05.2010) "Aku Terbabas... ada kat sepital KT".

aduhai Mat Top baru ko makan makan dgn aku, zunok dan Jelan selasa lepas ari ini kau kemalangan pulak... walaubagaimana pun aku ucapkan bebanyak bersabar dan redhalah apa yang berlaku mungkin ada hikmah nya...rehat dulu dont agresive during riding bro... aku tahulah ko dah lama tak ride sejak bawa diri ke Middle East...SCS bro... i

Latest info...
nsyallah ko dah SMS aku kejap tadi (1932pm) ko dah discharge , harap tiada kecederaan serius. nnti aku ajak geng datang melawat ko.

Allahuakbar... SCS Mat Top....

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
"Jebat Durhaka"

avatar

Posts : 371
Join date : 28/09/2009
Age : 47
Location : Kuantan,Pelindung Beserah

PostSubject: Re: MAT TOP KEMALANGAN   Thu May 06, 2010 11:37 pm

Heeeeeeee.. matop neh babai
jgn leps geram sgt

Ptt dari dayax yg mnyatakan beliau Patah tulang peha dan terkoyak
tumit kaki.

Apa2 byk berehat semoga cepat semboh.
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: MAT TOP KEMALANGAN   Thu May 06, 2010 11:57 pm

Moga cepat sembuh....

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: MAT TOP KEMALANGAN   Thu May 06, 2010 11:57 pm

Terkezut dgr PTT dari Dayak td. Harap x serius. Recover soon bro Mt Top..byk2 bersabor. Memang Dia nk suruh rehat2 2.

Berhati2 semua...

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
kmn_gurl

avatar

Posts : 490
Join date : 14/10/2009
Location : kemaman

PostSubject: Re: MAT TOP KEMALANGAN   Fri May 07, 2010 10:54 am

GWS bro mattop...
Back to top Go down
saifuad

avatar

Posts : 143
Join date : 07/10/2009
Age : 38
Location : Chengal lempong, kuantan

PostSubject: Re: MAT TOP KEMALANGAN   Fri May 07, 2010 12:23 pm

Innalillah wainna ilaihirajiunn.
semoga cepat sembuh bro mat top. Berhati2 sahabat semua.
Back to top Go down
mazlan majid

avatar

Posts : 921
Join date : 11/08/2009
Age : 46
Location : Kuantan

PostSubject: Re: MAT TOP KEMALANGAN   Fri May 07, 2010 3:37 pm

Semoga Cepat Sembuh..... Syafa'Allah

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
dayaxbusa

avatar

Posts : 599
Join date : 18/12/2009
Age : 41
Location : muar johor darul takzim

PostSubject: Re: MAT TOP KEMALANGAN   Mon May 10, 2010 12:29 am

salam ...... moga2 mat top cepat sembuh yea ..... we miss u so much .....
Back to top Go down
-syazzan-

avatar

Posts : 352
Join date : 06/08/2009
Age : 37
Location : Kuantan - Kerteh - Kuantan

PostSubject: Re: MAT TOP KEMALANGAN   Wed May 12, 2010 12:14 am

GWS en. m top...
Back to top Go down
dayaxbusa

avatar

Posts : 599
Join date : 18/12/2009
Age : 41
Location : muar johor darul takzim

PostSubject: Re: MAT TOP KEMALANGAN   Wed May 12, 2010 1:01 pm

-syazzan- wrote:
GWS en. m top...

salam broooo ..... lama x dgr cerita kau ?????? semenjak masuk SIC nie menyepi aje ???
Back to top Go down
WanJ

avatar

Posts : 31
Join date : 04/05/2010
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: MAT TOP KEMALANGAN   Thu May 13, 2010 3:37 am

semoga cepat sembuh bro...
Back to top Go down
cBrie

avatar

Posts : 137
Join date : 12/08/2009
Age : 47
Location : jerangau-jabor

PostSubject: Re: MAT TOP KEMALANGAN   Thu May 13, 2010 9:42 am

semoga cepat sembuh dan boleh ride semula
Back to top Go down
maverick

avatar

Posts : 76
Join date : 16/12/2009
Location : ktrg-kerteh-pekan

PostSubject: Re: MAT TOP KEMALANGAN   Fri May 14, 2010 1:13 am

info...ari ahad ni dgr citer ade beberapa kwn nak dtg kerteh utk melawat mtop...ape2 hal tengahhari tu call aku blh tunjuk jln rumah dia...hehe...
Back to top Go down
http://anuar_saudi@yahoo.com
dayaxbusa

avatar

Posts : 599
Join date : 18/12/2009
Age : 41
Location : muar johor darul takzim

PostSubject: Re: MAT TOP KEMALANGAN   Sun May 23, 2010 1:41 am

maverick wrote:
info...ari ahad ni dgr citer ade beberapa kwn nak dtg kerteh utk melawat mtop...ape2 hal tengahhari tu call aku blh tunjuk jln rumah dia...hehe...


Salam ...... so ape cerita ngan Mat Top kita nie ????? mcm mane dia sekarang nie ?????
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: MAT TOP KEMALANGAN   

Back to top Go down
 
MAT TOP KEMALANGAN
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Makluman-
Jump to: