Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Pengumuman RITE

Go down 
AuthorMessage
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Pengumuman RITE   Mon Apr 19, 2010 9:02 pm

mari sesiapa yang bercadang untuk RITE...sile buat pengumuman kat sini

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 44
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: Pengumuman RITE   Tue Apr 20, 2010 1:55 pm

be Rite back

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
live life to the fullest

azizi mahmood
+60 139705822
azizib@yahoo.com
9W2BUM
blood type O+


Back to top Go down
https://www.facebook.com/azizi.mahmood
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Pengumuman RITE   Thu May 06, 2010 10:21 pm


mexican wave
RITE PANJAT GENTING
Tarikh - 09052010 - Ahad
RV - Taman Kerang 0700
TG - 0730
SARAP - NASI LEMAK KUKUS RESTORAN AZAHAR TEMERLOH
Trip Naik - 0930
ETA GENTING - 1130
pusing-pusing, amik gambar, isap rokok, usha awek
Trip Turun - 1230
Lunch - Restoren Pak Usop
Trip Balik - 1630
ETA Kuantan - 1830

mexican wave

sapa bran? baca dulu

01. TA
02.
03.
04.
05.

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 48
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Pengumuman RITE   Mon May 24, 2010 12:59 pm

Salam...


Tak tahu lah afdal atu tidak letak kat sini...aku kamikaze ajelah...

Bos Minum Teh Terjah
Tarikh : 24/5/2010
Hari : Isnin
Waktu : 6.00 ptg
Lokasi : TAJ Indera Mahkota
Bayaran : Senirik...

Lai, lai lai...ajaklah sesiapa yang berkelapangan..special kehadiran dijangka dari sahabat yang dah umum mahu quit biking...
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Pengumuman RITE   Mon May 24, 2010 1:27 pm

Insyaallah hadir...

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 48
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Pengumuman RITE   Tue May 25, 2010 9:22 am

Salam...

Tengkiu kepada yang hadir di Taj IM semalam...

1. Toe
2. Zoloft
3. Zalebusa
4. TA
5. Kueh
6. fadly
7. Bang Long
8. Jaafar Versys
9. Aku

errr...ada ke tertinggal??
Zoloft : The dainese pants suits me like a pair of jeans...

Malam ni punya Rite, up to TA...
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Pengumuman RITE   Tue May 25, 2010 2:12 pm

mr42 wrote:
Salam...

Tengkiu kepada yang hadir di Taj IM semalam...

1. Toe
2. Zoloft
3. Zalebusa
4. TA
5. Kueh
6. fadly
7. Bang Long
8. Jaafar Versys
9. Aku

errr...ada ke tertinggal??
Zoloft : The dainese pants suits me like a pair of jeans...

Malam ni punya Rite, up to TA...

Moh kite kluor jalan2 borak-borak... bincang-bincang...
mohh mohhh....

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: Pengumuman RITE   Sat Jun 05, 2010 7:43 pm

JOM KE ROMPIN
MAKAN UDANG

AHAD
6/6/10
RV dpn masjid bkkt rangin
JAM 9 Am

Ada sambutan ke dak???

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 48
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Pengumuman RITE   Mon Jun 07, 2010 9:46 am

mr42 wrote:
Salam...

Tengkiu kepada yang hadir di Taj IM semalam...

1. Toe
2. Zoloft
3. Zalebusa
4. TA
5. Kueh
6. fadly
7. Bang Long
8. Jaafar Versys
9. Aku

errr...ada ke tertinggal??
Zoloft : The dainese pants suits me like a pair of jeans...

Malam ni punya Rite, up to TA...


Salam...Baru teringat...mememng ada yang tertinggal nama...: Sopi Z7 turut hadir sama haritu....


Sorry Sopi.... .
Back to top Go down
AT77

avatar

Posts : 219
Join date : 22/02/2010
Age : 46
Location : Kuantan-maran-lembah kelang

PostSubject: Re: Pengumuman RITE   Mon Jun 07, 2010 12:26 pm

Juz wrote:
JOM KE ROMPIN
MAKAN UDANG

AHAD
6/6/10
RV dpn masjid bkkt rangin
JAM 9 Am

Ada sambutan ke dak???


mintak maaf banyok2.semalam kerja lah(sekarang dah jadi kuli,susah nak off hari sabtu,ahad).apa2 pun selamat meratah udang(kalau semalam ada yang pergi lah).
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Pengumuman RITE   Sat Jul 10, 2010 10:51 pm

Saya, pemegang bohong besar raja-raja kapor dan sebagai wakil kepada Yang BerBahagia Tuan OCPD Permatang Badak Tuan Long, dengan ini mengumumkan:

RIDE ROMPIN
DAY - AHAD
TIME - 11 JULAI 2010
RV - JAM 1100 TAMAN KERANG
TG - IKUT KELAPARAN DI PERUT


Sekian, terima kasih

Saya yang menurut perintah Tuan Long umpat

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: Pengumuman RITE   Sun Jul 18, 2010 1:50 am

RI NI X ADA SAPE2 NAK WAT RITE??? HU HU

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
AT77

avatar

Posts : 219
Join date : 22/02/2010
Age : 46
Location : Kuantan-maran-lembah kelang

PostSubject: Re: Pengumuman RITE   Wed Oct 20, 2010 10:38 pm

baca dulu Tak ada sesapa yang nak ride ke`
BUKIT FRAZER`?.best jalan dia kalau nak tau.sepanjang 46km lap saje.

Back to top Go down
aziziupsi

avatar

Posts : 579
Join date : 19/10/2009
Age : 51
Location : 012-9473714 cherating kuantan

PostSubject: Re: Pengumuman RITE   Sat Oct 23, 2010 5:46 pm

AT77 wrote:
baca dulu Tak ada sesapa yang nak ride ke`
BUKIT FRAZER`?.best jalan dia kalau nak tau.sepanjang 46km lap saje.


kawe nak bikin ride terjah ni bersama pillion tersayang...
Tarikh : 24 gi balik 25 okt 2010.
masa : RV 9.00am kat taman kerang.
ROUTE :pergi - Kuantan-Awana-tg malim-hot spring sg kelah.
balik- hot spring sg kelah- tg malim- kuala kubu- bkt frazer-raub-kuantan.

guana gamok.... ada yang bran.....
Back to top Go down
airi.armanee

avatar

Posts : 136
Join date : 16/09/2010
Age : 33
Location : Kuantan - Kemaman

PostSubject: Re: Pengumuman RITE   Sat Oct 23, 2010 8:35 pm

aziziupsi wrote:
AT77 wrote:
baca dulu Tak ada sesapa yang nak ride ke`
BUKIT FRAZER`?.best jalan dia kalau nak tau.sepanjang 46km lap saje.


kawe nak bikin ride terjah ni bersama pillion tersayang...
Tarikh : 24 gi balik 25 okt 2010.
masa : RV 9.00am kat taman kerang.
ROUTE :pergi - Kuantan-Awana-tg malim-hot spring sg kelah.
balik- hot spring sg kelah- tg malim- kuala kubu- bkt frazer-raub-kuantan.

guana gamok.... ada yang bran.....

mcm menarik... tp nak kene ponteng keje la jawabnyer.. hehe.. sejak ader hobi baru ni, monteeeengg jer keje nyer.. haish...
ape projek kat saner bro..?
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 44

PostSubject: Re: Pengumuman RITE   Sun Oct 24, 2010 7:00 am

ok mishat..nanti kita seting ride to bkt frazer...
Back to top Go down
aziziupsi

avatar

Posts : 579
Join date : 19/10/2009
Age : 51
Location : 012-9473714 cherating kuantan

PostSubject: Re: Pengumuman RITE   Sun Oct 24, 2010 8:38 pm

airi.armanee wrote:
aziziupsi wrote:
AT77 wrote:
baca dulu Tak ada sesapa yang nak ride ke`
BUKIT FRAZER`?.best jalan dia kalau nak tau.sepanjang 46km lap saje.


kawe nak bikin ride terjah ni bersama pillion tersayang...
Tarikh : 24 gi balik 25 okt 2010.
masa : RV 9.00am kat taman kerang.
ROUTE :pergi - Kuantan-Awana-tg malim-hot spring sg kelah.
balik- hot spring sg kelah- tg malim- kuala kubu- bkt frazer-raub-kuantan.

guana gamok.... ada yang bran.....

mcm menarik... tp nak kene ponteng keje la jawabnyer.. hehe.. sejak ader hobi baru ni, monteeeengg jer keje nyer.. haish...
ape projek kat saner bro..?

apa lagi.. bro... buat projek la..... nak tukar paradikma... jelir
Back to top Go down
mazlan majid

avatar

Posts : 921
Join date : 11/08/2009
Age : 46
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Pengumuman RITE   Mon Oct 25, 2010 12:37 pm

nazri_haya wrote:
ok mishat..nanti kita seting ride to bkt frazer...

Kalau nak ride, setting baik2 bro... ambil kira semua faktor keselamatan, kesihatan, mental dsbg...
dan lebih baik kalau aktvt ride tu ada video/photo shooting baru ada bukti best ke tak best ke ride tu... boleh gak review pro n con ride tu akan datang.
pas tu buat DVD koleksi utk S7... masuk sikit2 dalam youtube, baru tersohor seantero dunia bro... DVD/photo tu boleh jual, blh jgk menjana tabung S7.

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 44

PostSubject: Re: Pengumuman RITE   Mon Oct 25, 2010 1:17 pm

mazlan majid wrote:
nazri_haya wrote:
ok mishat..nanti kita seting ride to bkt frazer...

Kalau nak ride, setting baik2 bro... ambil kira semua faktor keselamatan, kesihatan, mental dsbg...
dan lebih baik kalau aktvt ride tu ada video/photo shooting baru ada bukti best ke tak best ke ride tu... boleh gak review pro n con ride tu akan datang.
pas tu buat DVD koleksi utk S7... masuk sikit2 dalam youtube, baru tersohor seantero dunia bro... DVD/photo tu boleh jual, blh jgk menjana tabung S7.

aku tak penah ride kat bkt frazer..tp drive penah la..memang bnyk koner..rasa mcm lebih kurang bukit tinggi je bnyk short koner ...cuma view dia lebih cun dari bkt tinggi..memang faktor keselamatan kena lebih la..n memang aku dgr selalu bikers buat suting menyuting kat ctu..nanti aku buat risikan dgn mishat...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Pengumuman RITE   

Back to top Go down
 
Pengumuman RITE
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Aktiviti S7/ S7 Activity :: RITE-
Jump to: