Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Crime Awareness Day

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Mon Mar 29, 2010 3:34 pm

Crime Awareness Day
31.03.10
Mega Mall
RV 1 : Kolej profesional MARA Indera Mahkota (Breakfast)
jam 9.30 pagi start mengunyah!!!!
RV 2 : Tol Kuantan (Indera Mahkota / Sg Lembing)
Jam 10.00 pagi

jom...

selamat datang ke Kolej Profesional MARA Indera Mahkota...

P/s : Ujang...meh minum pagi kat tempat aku dulu....

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
Sopi Z7

avatar

Posts : 101
Join date : 06/09/2009
Age : 43
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Mon Mar 29, 2010 3:42 pm

KPM tu boleh masuk gitu-gitu je ke? Tak kena tahan ngan pak gad ke? Kena tahan kang susah...aku takde kad matrik ni...
Back to top Go down
-syazzan-

avatar

Posts : 352
Join date : 06/08/2009
Age : 36
Location : Kuantan - Kerteh - Kuantan

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Mon Mar 29, 2010 3:43 pm

tandas_awam wrote:
Crime Awareness Day
31.03.10
Mega Mall
RV 1 : Kolej profesional MARA Indera Mahkota (Breakfast)
jam 9.30 pagi start mengunyah!!!!
RV 2 : Tol Kuantan (Indera Mahkota / Sg Lembing)
Jam 10.00 pagi

jom...

selamat datang ke Kolej Profesional MARA Indera Mahkota...

P/s : Ujang...meh minum pagi kat tempat aku dulu....

Kolej profesional MARA Indera Mahkota ni kat mana..?
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 47
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Mon Mar 29, 2010 4:13 pm

-syazzan- wrote:
tandas_awam wrote:
Crime Awareness Day
31.03.10
Mega Mall
RV 1 : Kolej profesional MARA Indera Mahkota (Breakfast)
jam 9.30 pagi start mengunyah!!!!
RV 2 : Tol Kuantan (Indera Mahkota / Sg Lembing)
Jam 10.00 pagi


jom...

selamat datang ke Kolej Profesional MARA Indera Mahkota...

P/s : Ujang...meh minum pagi kat tempat aku dulu....

Kolej profesional MARA Indera Mahkota ni kat mana..?

Teringat lak aku drama radio RTM tahun 80an....Rumah No 5 Persiaran 1...

"...Di depannya Masjid, di belakangnya mini market..."
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Mon Mar 29, 2010 4:14 pm

Sopi Z7 wrote:
KPM tu boleh masuk gitu-gitu je ke? Tak kena tahan ngan pak gad ke? Kena tahan kang susah...aku takde kad matrik ni...


ngko tunjuk je surat beranak dengan sijil kahwin....
umpat umpat umpat

takpe masuk je...tapi jangan cakap nak jumpe dengan tandas_awam..maunya dia bagi ngko mangkuk tandas...

cakap je nak jumpe Prof umpat Humam...

Bang...masuk je
aku dah ejas dengan pak guard


-syazzan- wrote:
tandas_awam wrote:
Crime Awareness Day
31.03.10
Mega Mall
RV 1 : Kolej profesional MARA Indera Mahkota (Breakfast)
jam 9.30 pagi start mengunyah!!!!
RV 2 : Tol Kuantan (Indera Mahkota / Sg Lembing)
Jam 10.00 pagi

jom...

selamat datang ke Kolej Profesional MARA Indera Mahkota...

P/s : Ujang...meh minum pagi kat tempat aku dulu....

Kolej profesional MARA Indera Mahkota ni kat mana..?

on the way ke Tol Kuantan, sebelah kanan kalau menghala ke Tol

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
mazlan majid

avatar

Posts : 921
Join date : 11/08/2009
Age : 45
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Mon Mar 29, 2010 10:06 pm

Aduyaiii.... tak dapat chuti..

nangis02

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Mon Mar 29, 2010 10:34 pm

Keje la pulok....
Sori tak dapat join gak... diri sendiri.....

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
-syazzan-

avatar

Posts : 352
Join date : 06/08/2009
Age : 36
Location : Kuantan - Kerteh - Kuantan

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Mon Mar 29, 2010 11:31 pm

tandas_awam wrote:

on the way ke Tol Kuantan, sebelah kanan kalau menghala ke Tol

oooooooo.. aku ingatkan yg dekat batu hitam tuuuuu... hehehe..

papehal, sorry ambe x dpt join.. kije besok boh.. nak join jemaah ngulor pun jauh sgt.. hehehe..
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Tue Mar 30, 2010 1:58 am

-syazzan- wrote:
tandas_awam wrote:

on the way ke Tol Kuantan, sebelah kanan kalau menghala ke Tol

oooooooo.. aku ingatkan yg dekat batu hitam tuuuuu... hehehe..

papehal, sorry ambe x dpt join.. kije besok boh.. nak join jemaah ngulor pun jauh sgt.. hehehe..

Tak boleh nak Qada' ke bang? umpat

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
dayaxbusa

avatar

Posts : 599
Join date : 18/12/2009
Age : 40
Location : muar johor darul takzim

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Tue Mar 30, 2010 3:01 am

dmaruan wrote:
tandas_awam wrote:
ZAMER wrote:
Cayalah korang semua. Esok aku sahkan kehadiran kita kat ASP Zaizul. Tq.

REMINDER !!!!!!!

31hb MAC 2010 .....

09:00 pg: RV di Sekolah TA (sponser by Dayaxbusa)
09:50 pg: Tayo Golek + RV di Tol Sungai Lembing
10:30 pg: Tayo Golek Bersama-sama PDRM
11:00 pg: Megamall

Senarai Kehadiran:
1. Jebat
2. TA
3. Prez Toe Maff, berada di luar tanahair babai
4. Ujang
5. AT77
6. Zalee
7.zoloft
8. Sopi
9.kmn_gurl
10. ZAMER (best plak ngulor jemaah ni..)
11. Daik..nak ikut jugok..
12. Dayaxbusa (Birthday Boy) hehehehe .... golek golek

fuh gurl lama tak lama tak nampak mana pegi? offshore jugak ke?
umpat

Ngulor berjemaah....
Back to top Go down
AT77

avatar

Posts : 219
Join date : 22/02/2010
Age : 45
Location : Kuantan-maran-lembah kelang

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Tue Mar 30, 2010 8:18 pm

Kalau ikut senarai nama terkini ni,jebat berada di paras paling atas..rasanya tok imam secara automatik jemaah ngulor esok tok jebat lah...gurau jee
Back to top Go down
"Jebat Durhaka"

avatar

Posts : 371
Join date : 28/09/2009
Age : 46
Location : Kuantan,Pelindung Beserah

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Tue Mar 30, 2010 9:06 pm

bagusss
Back to top Go down
leesh

avatar

Posts : 88
Join date : 01/03/2010
Location : Bandar Damansara Kuantan

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Wed Mar 31, 2010 1:37 am

boleh join.
Senarai Kehadiran:
1. Jebat
2. TA
3. Prez Toe Maff, berada di luar tanahair babai
4. Ujang
5. AT77
6. Zalee
7.zoloft
8. Sopi
9.kmn_gurl
10. ZAMER (best plak ngulor jemaah ni..)
11. Daik..nak ikut jugok..
12. Dayaxbusa (Birthday Boy) hehehehe
13. leesh
Back to top Go down
http://www.leenaihomestay.blogspot.com
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Wed Mar 31, 2010 1:53 am

leesh wrote:
boleh join.
Senarai Kehadiran:
1. Jebat
2. TA
3. Prez Toe Maff, berada di luar tanahair babai
4. Ujang
5. AT77
6. Zalee
7.zoloft
8. Sopi
9.kmn_gurl
10. ZAMER (best plak ngulor jemaah ni..)
11. Daik..nak ikut jugok..
12. Dayaxbusa (Birthday Boy) hehehehe
13. leesh


yaaaaaa jangan lupa brekfes di Kolej Profesional MARA...

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
AT77

avatar

Posts : 219
Join date : 22/02/2010
Age : 45
Location : Kuantan-maran-lembah kelang

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Wed Mar 31, 2010 5:07 pm

Akhirnya berjaya juga`jemaah ngulor` siri 1 di megamall hari ni.jemaah ngulor dua tak tau bila plak agaknya..!
Back to top Go down
-syazzan-

avatar

Posts : 352
Join date : 06/08/2009
Age : 36
Location : Kuantan - Kerteh - Kuantan

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Wed Mar 31, 2010 8:49 pm

tandas_awam wrote:
-syazzan- wrote:
tandas_awam wrote:

on the way ke Tol Kuantan, sebelah kanan kalau menghala ke Tol

oooooooo.. aku ingatkan yg dekat batu hitam tuuuuu... hehehe..

papehal, sorry ambe x dpt join.. kije besok boh.. nak join jemaah ngulor pun jauh sgt.. hehehe..

Tak boleh nak Qada' ke bang? umpat

karang2 aku jamak je la k.. jamak takyah.. kalo x pun jamak takdan.. hehe..
Back to top Go down
Sopi Z7

avatar

Posts : 101
Join date : 06/09/2009
Age : 43
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Wed Mar 31, 2010 10:07 pm

Caya lah Samurai7!!! Meriah betul kat megamall tadi. Lepas korang balik dari megamall, kitorang pergi ECM, Kuantan Parade dan TC. Pastu baru geng Temerloh balik. Jalanraya dah jadi bapak kita yang punya....
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Wed Mar 31, 2010 11:33 pm

Dapat dgr deruan motor jer dari office.....
Jelesnyer...... nangis nangis

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Thu Apr 01, 2010 12:18 am

REVIEW

Untuk Tok Imam progrem ni... Sopi Z7.. satu penganjuran yang sangat berjaya sebab ada 13 bijik Esseben yang turut serta mengulor berjemaah... tak sangka dapat banyak tu...BOS pun payah nak dapat macam ni... best...

Good Job Tok Imam... welldone ahli Jemaah Ngulor... bagusss

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 47
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Thu Apr 01, 2010 9:54 am

Salam....

Tahniah pada Tok Khatib, Imam, Bilal dan pembentang saf atas kejayaan aktiviti berjemaah mengulor ni.....

Tahniah kepada Dayak kerana memberikan Usrah secara bersila tepi jalanraya berhampiran Tol exit Sg. Lembing...

Tahniah kepada para jemaah yang hadir semalam, walaupun aku tengok ada antaranya yang nampak risau aje takut kantoi boss..

Tahniah kepada PDRM yang berjaya memberikan kami T Shirt berkolar sorang sehelai...

Tahniah kepada Sopi yang berjaya mengorgy Jemaah semalam, walaupun terpaksa menunggu di tempat yang panas...


p/s....Weiii...bila kita nak buat Siri II ni weiii.....

Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 47
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Thu Apr 01, 2010 10:04 am

Sopi Z7 wrote:
Caya lah Samurai7!!! Meriah betul kat megamall tadi. Lepas korang balik dari megamall, kitorang pergi ECM, Kuantan Parade dan TC. Pastu baru geng Temerloh balik. Jalanraya dah jadi bapak kita yang punya....



Salam...


Sopi..iye sangatlah tu...aku siap ambik gambau lagi sebagai bukti...
Back to top Go down
Sopi Z7

avatar

Posts : 101
Join date : 06/09/2009
Age : 43
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Thu Apr 01, 2010 3:34 pm

Ucapan TERIMA KASIH YANG TAK TERHINGGA DARI ASP ZAIZUL K5 kepada ahli S7 yang turut memeriahkan majlis. Mereka berjaya mendapatkan 50 orang bikers semalam (T-shirt yang disediakan pun 50 lai je).

Tapi, tak shok pasal tak sempat jumpa para jemaah sebelum memasing menyambung tugas. Mintak maaf.

Untuk makluman, ASP Zaizul akan mula bertugas di Kuantan pertengahan April ni. Jadi, InsyaAllah bertambah lagi geng S7 dan hubungan yang lebih erat dengan PDRM.
Back to top Go down
AT77

avatar

Posts : 219
Join date : 22/02/2010
Age : 45
Location : Kuantan-maran-lembah kelang

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Thu Apr 01, 2010 8:03 pm


kepada yang arif pasal IT ni...mana gambor lawo kita semua?tak masyok lagi pun dalam ni..ni yang kecewa ni.nak me ngesah kan kehadiran tu yg penting.mungkin silap teknikel semasa pengumuman:-nama ess seben tak disebut(hati ni mengecut sikek).
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 47
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Fri Apr 02, 2010 9:35 am

AT77 wrote:

kepada yang arif pasal IT ni...mana gambor lawo kita semua?tak masyok lagi pun dalam ni..ni yang kecewa ni.nak me ngesah kan kehadiran tu yg penting.mungkin silap teknikel semasa pengumuman:-nama ess seben tak disebut(hati ni mengecut sikek).


Salam...

Iye tru Bang rebbit..masa pengumuman tu, punyalah panjang kehadiran, tapi bila part kehadiran, takde pun nama S7 kena sebut...yang disebut hanya Temerloh bikers aje...misinformation???
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 44
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: Crime Awareness Day   Fri Apr 02, 2010 4:10 pm

tok imam mengulor kemper....jebat tak datang...iskk iskkk

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
live life to the fullest

azizi mahmood
+60 139705822
azizib@yahoo.com
9W2BUM
blood type O+


Back to top Go down
http://www.facebook.com/azizi.mahmood
Sponsored content




PostSubject: Re: Crime Awareness Day   

Back to top Go down
 
Crime Awareness Day
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ride And Event-
Jump to: