Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 R6 Arwah Borhan Di Larikan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zimlieakashah

avatar

Posts : 173
Join date : 10/01/2010
Age : 50
Location : K Pilah>Sg Buloh>Kuantan>Kertih>Kuantan

PostSubject: R6 Arwah Borhan Di Larikan   Tue Feb 09, 2010 12:02 pm

Baru dapat info...begini ceritanya...ptg semalam ada orang datang nak beli muto arwah melalui broker (broker ini kawan baik arwah yang selalu menguruskan urusan jualan muto sbb arwah memang penjual muto selalu guna Mudah.com) so mamat ini pun nak test muto, broker benarkan sebab mamat ni tinggalkan porch bag kpd broker sbb dia kata dlm beg itu ada RM25K untuk tujuan beli muto tu lah. Tunggu punya tunggu hilang sampai kekini. Bila check dlm Porch bag hanya surat khabar di gulung gulung agar berat sikit. dalam beg tersebut , mamat tu tertinggal tiket bas express ke JB. Suspek mungkin lari ke Selatan.

Begitulah ceritanya...tolong geng yang ada di selatan atau di mana2 yang offer R6 atau spare parts R6 dgn harga yang murah.

pls call Zali:012-9011090
Back to top Go down
aziziupsi

avatar

Posts : 579
Join date : 19/10/2009
Age : 50
Location : 012-9473714 cherating kuantan

PostSubject: Re: R6 Arwah Borhan Di Larikan   Tue Feb 09, 2010 12:22 pm

adussssss
macam macam cara org nak senang.......
semoga motor r6 di temui kembali..... dan celaka nasib si bebdebah tu....
Back to top Go down
mazlan majid

avatar

Posts : 921
Join date : 11/08/2009
Age : 45
Location : Kuantan

PostSubject: Re: R6 Arwah Borhan Di Larikan   Thu Feb 18, 2010 10:24 pm

Macamni punya tektik pun ada.... kuang ajaq punya penyamun...
Kalau ada rakan singapore boleh info sekali...

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
jengg00d

avatar

Posts : 393
Join date : 04/11/2009
Location : Kontan-J.B-Damansara

PostSubject: Re: R6 Arwah Borhan Di Larikan   Sat Feb 20, 2010 1:11 am

Ini mc spesis pun ada...patutnya check btoi ka x dulu isi pouch bag tuh.
Mende nk jd cmni la...
dijauhkan dpd kita...R6 dpt blk & ceplos tu ditangkap.
Back to top Go down
http://www.facebook.com/profile.php?id=1265002164&re
dayaxbusa

avatar

Posts : 599
Join date : 18/12/2009
Age : 40
Location : muar johor darul takzim

PostSubject: Re: R6 Arwah Borhan Di Larikan   Sat Feb 20, 2010 3:30 am

dah nak buat mcm mane ????? dunia skg dah banyak berubahhhh .... 2 yg sampai sanggup org tipu demi memenuhi cita2 jahat mereka ......
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: R6 Arwah Borhan Di Larikan   

Back to top Go down
 
R6 Arwah Borhan Di Larikan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Makluman-
Jump to: