Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 ONE Malaysia Ride

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: ONE Malaysia Ride   Sat Feb 06, 2010 8:24 pm

Anjuran Kelab Pahang Riders

Tujuan pgrm ini adalah utk memantapkan perpaduan antara belia dan masyarakat umum khususnya di negeri Pahang

- Bermula pada 19 Mac sehingga 21 Mac 2010
- Konvoi bermula dari Bandar Pekan ke Kuala Lipis
- Majlis bersama YAB Perdana Menteri pada 20 Mac 2010.
baca dulu Maklumat lanjut akan menyusul

* 5 tempat penyertaan ditawarkan kpd S7
* RM100/head/bike (tiada pillion)
* Tarikh akhir penyertaan pd 10 Feb 2010


Kpd yg berminat sila senaraikan nama utk pengagihan borang:
1.
2.
3.
4.
5.

Sebarang pertanyaan bole hubungi:
En Shamsuddin (Atok): 013-9866469
En Zoom: 016-6661116

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   Sun Feb 07, 2010 3:07 pm

aku rasa Pok Leh dan Mr42 ada pengalaman pasal ride ni mungkin dorang boleh story... hahahahahaha umpat umpat umpat

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
aziziupsi

avatar

Posts : 579
Join date : 19/10/2009
Age : 50
Location : 012-9473714 cherating kuantan

PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   Sun Feb 07, 2010 8:45 pm

tak boleh bawak pillion......
adussssss x boleh join le aku jawabnya.......
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 44
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   Mon Feb 08, 2010 12:47 pm

kena 10 tempat utk S7 baru mantap bagusss

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
live life to the fullest

azizi mahmood
+60 139705822
azizib@yahoo.com
9W2BUM
blood type O+


Back to top Go down
http://www.facebook.com/azizi.mahmood
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 47
Location : Kuantan

PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   Mon Feb 08, 2010 1:28 pm

tandas_awam wrote:
aku rasa Pok Leh dan Mr42 ada pengalaman pasal ride ni mungkin dorang boleh story... hahahahahaha


Salam...


Usah dikenang perkara yang lalu..kalau dikenang meranalah perut..kah kah kah...
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 47
Location : Kuantan

PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   Mon Feb 08, 2010 1:30 pm

zoloft wrote:
kena 10 tempat utk S7 baru mantap

Salam....

Zizi..yang tak tahan tu, setiap kali berenti, atau ada VVIP, mesti kena jerit : "....Satu Malaysia, Satu Bikers..."
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 44
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   Mon Feb 08, 2010 1:35 pm

one malaysia....one bla bla bla

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
live life to the fullest

azizi mahmood
+60 139705822
azizib@yahoo.com
9W2BUM
blood type O+


Back to top Go down
http://www.facebook.com/azizi.mahmood
j0e

avatar

Posts : 267
Join date : 08/08/2009
Age : 37
Location : perkampungan sungai karang damai kuantan

PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   Mon Feb 08, 2010 10:57 pm

mr42 wrote:
zoloft wrote:
kena 10 tempat utk S7 baru mantap

Salam....

Zizi..yang tak tahan tu, setiap kali berenti, atau ada VVIP, mesti kena jerit : "....Satu Malaysia, Satu Bikers..."

alamakkkkkk..ini mcm punya style pun ada ke?! golek golek
Back to top Go down
jengg00d

avatar

Posts : 393
Join date : 04/11/2009
Location : Kontan-J.B-Damansara

PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   Mon Feb 08, 2010 11:14 pm

mr42 wrote:
zoloft wrote:
kena 10 tempat utk S7 baru mantap

Salam....

Zizi..yang tak tahan tu, setiap kali berenti, atau ada VVIP, mesti kena jerit : "....Satu Malaysia, Satu Bikers..."

Ni yg ngeri nih...
Back to top Go down
http://www.facebook.com/profile.php?id=1265002164&re
749s

avatar

Posts : 124
Join date : 07/08/2009
Age : 38

PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   Wed Mar 10, 2010 2:09 am

cukup la 5 tu beb....10 jadi lain plak nnt...
Back to top Go down
pusaksiam

avatar

Posts : 154
Join date : 18/11/2009
Age : 38
Location : Dungun

PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   Wed Mar 10, 2010 8:04 am

alahai : alang2 jer tuh
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   Wed Mar 10, 2010 11:54 am

tapi next time kita kena ikut jugak lah progrem kelab lain... untuk kebaikan S7 jugaklah kan.... bagusss

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
ujang II

avatar

Posts : 468
Join date : 01/09/2009
Age : 46
Location : kemaman, terengganu.

PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   Wed Mar 10, 2010 12:11 pm

Tuan presiden, ape conclusion xtvt ni?? Ade tak yg joint? Sembang jer ramai ni.
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   Wed Mar 10, 2010 1:23 pm

Memang digalakkan utk turut serta tp mcm xde yg berminat...mungkin masing2 tiada kelapangan. Byk kelab2 lain join ni n masing2 diberi 5 seat.

Apa pun jika ada yg minat rasanya masih boleh join nih..

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
"Jebat Durhaka"

avatar

Posts : 371
Join date : 28/09/2009
Age : 46
Location : Kuantan,Pelindung Beserah

PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   Wed Mar 10, 2010 11:33 pm

Maaf hamba tak dpt join
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 44
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   Thu Mar 11, 2010 11:59 am

bagi free pun tak nak golek golek golek

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
live life to the fullest

azizi mahmood
+60 139705822
azizib@yahoo.com
9W2BUM
blood type O+


Back to top Go down
http://www.facebook.com/azizi.mahmood
fendi

avatar

Posts : 83
Join date : 16/09/2009
Age : 44
Location : Kuantam

PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   Thu Mar 11, 2010 3:07 pm

Zizie....macham pernah ku dengar ayat ithu..thapi di mana yer?? golek

Kawe selaku AJK (Ahli Jong Kuca) sama kastanya dgn AMT ( Ahli Mesyuarat Tingkap) program nih nak komen skit lah...
Program nih sebenarnyer kita buke seat utk semua club di seluruh Pahang
nak bawak dalam 60 riders...so tuh lah yang kuar sini 5 sana sepuluh...
pukul rata semua boleh join. Program berbayar duit minyak, makan,
tempat tinggal, jacket di sediakan sbb tuh lah penyertaan riders sahaja
tampa pillion...kalau semua bawak dah jadik x2 melibat kan kos lagi.

Planing awal memang kita nak buat grand...tapi tak lah macam grand continental ker, grand livina ker atau grand canyon kat usa nuh...ahak2x.
Pengisian program betul lah ada macam2...tapi betol lah nak puas hati semua org memang tak dapet lah pakcik nak nolong....mesti ada radio2 karat bunyik kat belakang...yang pastinyer kalau dah dapat puas hati lebih drp separuh tuh dah kira berjaya dah sebenarnyer.

Dukacita di maklum kan...program nih terpaksa di batal kan di saat2
akhir atas masalah2 penajaan...yang mana tidak memenuhi perjanjian
awal...program akan di tunda pada tarikh lain yang mana belum di
tetap kan lagi tarikhnye.

Thank kayu bery much.
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 44
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   Thu Mar 11, 2010 3:31 pm

terima kasih fendi atas update. jgn lupa jemput S7 bila dah ok

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
live life to the fullest

azizi mahmood
+60 139705822
azizib@yahoo.com
9W2BUM
blood type O+


Back to top Go down
http://www.facebook.com/azizi.mahmood
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   Thu Mar 11, 2010 8:04 pm

kalau tunda ke tarikh baru, kalau ada lagi kekosongan, mungkin ada S7 boleh join kut... babai

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
749s

avatar

Posts : 124
Join date : 07/08/2009
Age : 38

PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   Fri Mar 12, 2010 1:59 am

"bagi free pun xnak" fuh power btol statement ni...
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   Fri Mar 12, 2010 2:25 am

749s wrote:
"bagi free pun xnak" fuh power btol statement ni...

kalu ngko ada time tu mesti ngko dapat merasai kePOWERan ayat tu umpat umpat umpat

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: ONE Malaysia Ride   

Back to top Go down
 
ONE Malaysia Ride
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Report Konvoi Ke Port Dickson Bersama RXZ Malaysia & Yamalaya
» Segala Persoalan V8
» 2T & 4T Pilihan Anda V4
» Picture Of The Day
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ride And Event-
Jump to: