Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 BIKE DOWN - BRO DAYAX

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
dayaxbusa

avatar

Posts : 599
Join date : 18/12/2009
Age : 40
Location : muar johor darul takzim

PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Thu Jan 14, 2010 9:20 pm

Asssalamualaikum w.b.t & good day,

Alhamdulillah syukur hamba ke hadrat ilahi kerana TUHAN masih menyayangi hamba mu ini .....

Yg lepas biarkan berlalu .... penghidupan perlu diteruskan ..... live must go on ......

X lupa gak "Terima Kasih" kwn ucapkan pd geng2 yg telah membantu kwn semasa kejadian itu berlaku samada tanpa kwn sedari @ sebaliknya & ketika melawat kwn di WAD ..... nak sebut semua nama 2 mmg payah sbb dah terlalu ramai yg dtg .....

Jasa baik anda semua amat saya hargai .... Moga-moga tuhan akan membalas jasa baik anda semua .... aminn .....

Wat sementara waktu ni kwn banyak berehat tetapi adakalanya banyak melakukan exercise bg membaiki OTOT2 yg luka supaya cepat sembuh ...

Mmg sakit pd awalnya tp kita kena layan gak ..... Jgn jd kan alasan "SAKIT" 2 sebagai alasan utk kita malas ..... hehehehehe .....

So terima kasih gak pd semua geng2 Samurai 7, KDP, KMT, PESCOB, De Verre & KGKK kerana sudi meluangkan masa menziarah kwn ketika berada di dlm WAD..... kwn hargainya semua .......

Mungkin wat sementara waktu 2 hingga 3 bulan nie kwn x dpt nak joint program2 anda semua tetapi kwn akan tetap menyokong anda semua dari belakang .....

Akhir kata kwn UCAPKAN ribuan terima kasih di atas sokongan & doa dari anda semua hingga kwn cepat pulih kembali .....

Sekian terima kasih ......

p/s: Kerosakkan BUSA di anggarkan 70% injuries ..... Kerosakan Tuan dia dianggarkan 30% injuries + GEGARAN OTAK ( hilang memori 12 jam kebelakang) .......
Back to top Go down
maksuzy

avatar

Posts : 587
Join date : 08/08/2009
Age : 43
Location : kuantan

PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Fri Jan 15, 2010 7:09 am

Alhamdulillah Bro Dayax dah semakin ok. harap jangan lemah semangat tapi akan terus ride dgn lebih berhati2, plus jgn lupe join activities S7 nnt...org kuat mane bule tinggal...kan bro...
Back to top Go down
kmn_gurl

avatar

Posts : 490
Join date : 14/10/2009
Location : kemaman

PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Fri Jan 15, 2010 10:55 am

syukur kehadrat Ilahi..Bro Dayax da ok...its ok now pantau dr jauh ...nnt bleh xtifkan diri semula d S7
Back to top Go down
abemospeed

avatar

Posts : 14
Join date : 08/12/2009
Age : 39
Location : Chukai kemaman, Terengganu

PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Fri Jan 15, 2010 11:27 am

Alhamdulilah bro, GWS...
Back to top Go down
mazlan majid

avatar

Posts : 921
Join date : 11/08/2009
Age : 45
Location : Kuantan

PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Sat Jan 16, 2010 9:55 am

Adikabang...adikabang... jgn tunggu lama2.... huhu (racun tuba)
DUCATI....

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
dayaxbusa

avatar

Posts : 599
Join date : 18/12/2009
Age : 40
Location : muar johor darul takzim

PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Sat Jan 16, 2010 11:51 pm

kwn masih ok lg ..... nie pun dah masuk keja .... dah 3 ari masuk ......

hehehehehe ...... BUSA gie KL arie Selasa ......

geng2 Dungun tlg aturkan ngan Hj Askar .......

Insyaallah .... lagi 3 bulan BUSA berwajah BARU akan keluar ......

hehehehehe ..... rasa x sabar nak ride kembali SEMULA ......

adikabang ..... adikabang ...... adikabang ......
Back to top Go down
matninja

avatar

Posts : 297
Join date : 22/08/2009
Age : 44
Location : pahang

PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Sun Jan 17, 2010 7:40 am

dayaxbusa wrote:
kwn masih ok lg ..... nie pun dah masuk keja .... dah 3 ari masuk ......

hehehehehe ...... BUSA gie KL arie Selasa ......

geng2 Dungun tlg aturkan ngan Hj Askar .......

Insyaallah .... lagi 3 bulan BUSA berwajah BARU akan keluar ......

hehehehehe ..... rasa x sabar nak ride kembali SEMULA ......

adikabang ..... adikabang ...... adikabang ......


busa wajah baru...best tuh....model apa pulak akan keluar nanti bagusss ..???
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Sun Jan 17, 2010 8:22 am

get well soon...alhamdulillah everything goes well, bro...sihatkan diri dulu, sihatkan motor dulu then br ride semula....beware always dgn sekeliling kite...do take care...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Mon Jan 18, 2010 1:13 am

adikabang..adikabang...adikabang...sms dari President KIMA ko tak balas pun, apa habag la ni
Back to top Go down
joerocket

avatar

Posts : 11
Join date : 03/01/2010
Age : 46
Location : Taman Melati -KL

PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Mon Jan 18, 2010 1:55 am

salam bro dayak...

Sampai KL tu hello2 lah saing2 kat Brem Mall ni... kalau gian nak ride ambik kawan punya pun boleh..... apa ada hal..
Back to top Go down
lanzx7

avatar

Posts : 26
Join date : 18/01/2010
Age : 52
Location : dungun,terengganu

PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Mon Jan 18, 2010 2:19 am

joerocket wrote:
salam bro dayak...

Sampai KL tu hello2 lah saing2 kat Brem Mall ni... kalau gian nak ride ambik kawan punya pun boleh..... apa ada hal..


Dayak!!! u memang best....adikabang..adikabang...adikabang.. umpat


Joerocket.....Busa dah kuar ke blom?
Back to top Go down
joerocket

avatar

Posts : 11
Join date : 03/01/2010
Age : 46
Location : Taman Melati -KL

PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Mon Jan 18, 2010 2:22 am

Fuyooo..bro lanxz7 online...

Insyaallah this week AP settle...register lah..WTL XXX Orange
Back to top Go down
dayaxbusa

avatar

Posts : 599
Join date : 18/12/2009
Age : 40
Location : muar johor darul takzim

PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Tue Jan 19, 2010 2:30 am

pokleh wrote:
adikabang..adikabang...adikabang...sms dari President KIMA ko tak balas pun, apa habag la ni
alamak !!!!!!! sori lah Tuan President KIMA ..... itu ari OTAK ade gegar sikit sampai lupa password pin no HP ...... bila dah ok lupa lak PUK no HP tu .... sian gak saya nie ..... sampai nak nangis mikir PUK punya password .... hehehehehe ..... tp semua dah OK ..... ALHAMDULILLAH syukur ..... So bila dah ade BUSA nnt kita KEMBANGKAN lagi PERSATUAN KIMA kita nie yea Pok Lehhhh ..... adikabang .......adikabang ....... adikabang ......
Back to top Go down
dayaxbusa

avatar

Posts : 599
Join date : 18/12/2009
Age : 40
Location : muar johor darul takzim

PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Tue Jan 19, 2010 2:33 am

joerocket wrote:
salam bro dayak...

Sampai KL tu hello2 lah saing2 kat Brem Mall ni... kalau gian nak ride ambik kawan punya pun boleh..... apa ada hal..

Insyaallah Broooo .... Klu kwn sempat kwn call yea ..... Lg pun kwn kena balik awal sbb masih ada urusan yg perlu dilaksanakan .......

TQVM
Back to top Go down
dayaxbusa

avatar

Posts : 599
Join date : 18/12/2009
Age : 40
Location : muar johor darul takzim

PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Tue Jan 19, 2010 2:38 am

lanzx7 wrote:
joerocket wrote:
salam bro dayak...

Sampai KL tu hello2 lah saing2 kat Brem Mall ni... kalau gian nak ride ambik kawan punya pun boleh..... apa ada hal..


Dayak!!! u memang best....adikabang..adikabang...adikabang.. umpat


Joerocket.....Busa dah kuar ke blom?

Aramakkkk ...... Bro LANZX7 ....... I miss u so much lah Big Brother .... welcome 2 S7 FORUM ..... apa2 hal thanks sbb menziarah kwn masa kat KMC 2 yea .... rasa sedih pun ade & rasa hepi pun ada bila tgk rakan2 dtg menziarah kita .....

tu yg wat kwn BERKOBAR2 utk BANGKIT semula dari kecederaan ni .....

Alhamdullillah .... kecederaan kwn semakin PULIH lebih kurang 99% ......

tqvm Broooo .....

kirim salam kat geng2 DUNGUN Baverly Hill yea .....
Back to top Go down
dayaxbusa

avatar

Posts : 599
Join date : 18/12/2009
Age : 40
Location : muar johor darul takzim

PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Tue Jan 19, 2010 2:42 am

iris wrote:
get well soon...alhamdulillah everything goes well, bro...sihatkan diri dulu, sihatkan motor dulu then br ride semula....beware always dgn sekeliling kite...do take care...

okey IRIS ..... U punya pasal KWN dah leh RECOVER 99% ....... tp jgn lupa yea ..... kena turun masa PAINT BALL nnt ...... sebelum nak tanya sikit lehhhh ???? IRIS nie GENG JAHAT @ GENG BAIK ??????

hehehehehehe ....
Back to top Go down
dayaxbusa

avatar

Posts : 599
Join date : 18/12/2009
Age : 40
Location : muar johor darul takzim

PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Tue Jan 19, 2010 2:44 am

matninja wrote:
dayaxbusa wrote:
kwn masih ok lg ..... nie pun dah masuk keja .... dah 3 ari masuk ......

hehehehehe ...... BUSA gie KL arie Selasa ......

geng2 Dungun tlg aturkan ngan Hj Askar .......

Insyaallah .... lagi 3 bulan BUSA berwajah BARU akan keluar ......

hehehehehe ..... rasa x sabar nak ride kembali SEMULA ......

adikabang ..... adikabang ...... adikabang ......

akan diberitahu KELAK yea bro matninja ......


hehehehehehehe ... tungguuuuuu yea .....


busa wajah baru...best tuh....model apa pulak akan keluar nanti bagusss ..???
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Tue Jan 19, 2010 12:11 pm

dayaxbusa wrote:
pokleh wrote:
adikabang..adikabang...adikabang...sms dari President KIMA ko tak balas pun, apa habag la ni
alamak !!!!!!! sori lah Tuan President KIMA ..... itu ari OTAK ade gegar sikit sampai lupa password pin no HP ...... bila dah ok lupa lak PUK no HP tu .... sian gak saya nie ..... sampai nak nangis mikir PUK punya password .... hehehehehe ..... tp semua dah OK ..... ALHAMDULILLAH syukur ..... So bila dah ade BUSA nnt kita KEMBANGKAN lagi PERSATUAN KIMA kita nie yea Pok Lehhhh ..... adikabang .......adikabang ....... adikabang ......

adikabang... adikabang... adikabang,
KEMBANG ke apa ker, kasi ko tu yg betui2 okey dulu....
Bila-bila masa pun, motor tetap ada, kawan tetap ada, jalan tetap ada... kesihatan tu yg UTAMA kena ada... so kasi betui2 dulu noooo...
jangan lawan aku, derhaka kena telan dek batu kang ...
KIMA...adikabang...adikabang..adikabang...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Wed Jan 20, 2010 9:01 pm

dayaxbusa wrote:
iris wrote:
get well soon...alhamdulillah everything goes well, bro...sihatkan diri dulu, sihatkan motor dulu then br ride semula....beware always dgn sekeliling kite...do take care...

okey IRIS ..... U punya pasal KWN dah leh RECOVER 99% ....... tp jgn lupa yea ..... kena turun masa PAINT BALL nnt ...... sebelum nak tanya sikit lehhhh ???? IRIS nie GENG JAHAT @ GENG BAIK ??????

hehehehehehe ....

alhamdulillah dh recover but yet ve to makesure in a gd condition n remember always.... beware k...

rsnya mcm ade something jer for tht date...... umpat

wah, ade devil n angel grp bagusss

kite geng pemerhati jer... Smile
Back to top Go down
kmn_gurl

avatar

Posts : 490
Join date : 14/10/2009
Location : kemaman

PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Wed Jan 20, 2010 9:41 pm

ko sama mcm aku la sis...pemerhati & bg sokongan utk kedua2 pihak...
Back to top Go down
dayaxbusa

avatar

Posts : 599
Join date : 18/12/2009
Age : 40
Location : muar johor darul takzim

PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Thu Jan 28, 2010 5:49 pm

pokleh wrote:
dayaxbusa wrote:
pokleh wrote:
adikabang..adikabang...adikabang...sms dari President KIMA ko tak balas pun, apa habag la ni
alamak !!!!!!! sori lah Tuan President KIMA ..... itu ari OTAK ade gegar sikit sampai lupa password pin no HP ...... bila dah ok lupa lak PUK no HP tu .... sian gak saya nie ..... sampai nak nangis mikir PUK punya password .... hehehehehe ..... tp semua dah OK ..... ALHAMDULILLAH syukur ..... So bila dah ade BUSA nnt kita KEMBANGKAN lagi PERSATUAN KIMA kita nie yea Pok Lehhhh ..... adikabang .......adikabang ....... adikabang ......

adikabang... adikabang... adikabang,
KEMBANG ke apa ker, kasi ko tu yg betui2 okey dulu....
Bila-bila masa pun, motor tetap ada, kawan tetap ada, jalan tetap ada... kesihatan tu yg UTAMA kena ada... so kasi betui2 dulu noooo...
jangan lawan aku, derhaka kena telan dek batu kang ...
KIMA...adikabang...adikabang..adikabang...

Baik Tuan President KIMA ..... akan ambe turuti perintah Tuan President ....hehehehehehehehehe ........
Back to top Go down
dayaxbusa

avatar

Posts : 599
Join date : 18/12/2009
Age : 40
Location : muar johor darul takzim

PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Thu Jan 28, 2010 5:55 pm

iris wrote:
dayaxbusa wrote:
iris wrote:
get well soon...alhamdulillah everything goes well, bro...sihatkan diri dulu, sihatkan motor dulu then br ride semula....beware always dgn sekeliling kite...do take care...

okey IRIS ..... U punya pasal KWN dah leh RECOVER 99% ....... tp jgn lupa yea ..... kena turun masa PAINT BALL nnt ...... sebelum nak tanya sikit lehhhh ???? IRIS nie GENG JAHAT @ GENG BAIK ??????

hehehehehehe ....

alhamdulillah dh recover but yet ve to makesure in a gd condition n remember always.... beware k...

rsnya mcm ade something jer for tht date...... umpat

wah, ade devil n angel grp bagusss

kite geng pemerhati jer... Smile

weiiii .... mane ada pemerhati lak nie ..... skg nie org nak gie PERANG !!!! mane ada jd pemerhati sis iris & sis girl ..... ini x leh jd niiiii ...... kena pilih gak ......
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Thu Jan 28, 2010 6:27 pm

dayaxbusa wrote:
iris wrote:
dayaxbusa wrote:
iris wrote:
get well soon...alhamdulillah everything goes well, bro...sihatkan diri dulu, sihatkan motor dulu then br ride semula....beware always dgn sekeliling kite...do take care...

okey IRIS ..... U punya pasal KWN dah leh RECOVER 99% ....... tp jgn lupa yea ..... kena turun masa PAINT BALL nnt ...... sebelum nak tanya sikit lehhhh ???? IRIS nie GENG JAHAT @ GENG BAIK ??????

hehehehehehe ....

alhamdulillah dh recover but yet ve to makesure in a gd condition n remember always.... beware k...

rsnya mcm ade something jer for tht date...... umpat

wah, ade devil n angel grp bagusss

kite geng pemerhati jer... Smile

weiiii .... mane ada pemerhati lak nie ..... skg nie org nak gie PERANG !!!! mane ada jd pemerhati sis iris & sis girl ..... ini x leh jd niiiii ...... kena pilih gak ......


kite geng humpty dumpty....

dlm perang pun ade perhh geng memerhati...ke depan pun tdk, ke belakang lg ler laju melangkah...

geng pemerhati bg sokongan jer....
Back to top Go down
kmn_gurl

avatar

Posts : 490
Join date : 14/10/2009
Location : kemaman

PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Thu Jan 28, 2010 8:08 pm

golek gurl bagi support moral utk geng baik & geng jahat...baru fair
Back to top Go down
lanzx7

avatar

Posts : 26
Join date : 18/01/2010
Age : 52
Location : dungun,terengganu

PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   Fri Jan 29, 2010 8:53 am

kmn_gurl wrote:
golek gurl bagi support moral utk geng baik & geng jahat...baru fair

gurl....lebih baik awak jadi para medic....dapat ubatkan mangsa2 perang nanti... golek golek golek golek golek
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: BIKE DOWN - BRO DAYAX   

Back to top Go down
 
BIKE DOWN - BRO DAYAX
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Makluman-
Jump to: