Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Motor Show Room SBM kene curi

Go down 
AuthorMessage
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Motor Show Room SBM kene curi   Wed Jan 06, 2010 10:20 pm



Aji KTM sms aku
Plet No. FW9797T
Model Honda SP1

Kejadian berlaku di SBM motorsport - kedai SBM, Sam (Advo) kata ada sorang mamat datang nak try motor masa tu Sam takde. Dia amik kunci dari Baim, start motor terus lari... celaka betul!!!

sila sebarkan....

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
aziziupsi

avatar

Posts : 579
Join date : 19/10/2009
Age : 50
Location : 012-9473714 cherating kuantan

PostSubject: Re: Motor Show Room SBM kene curi   Wed Jan 06, 2010 10:46 pm

Kedai SBM motosport ni kat mana ?
wat pe lawak sangat pekerja kedai tu........ golek
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: Motor Show Room SBM kene curi   Wed Jan 06, 2010 10:48 pm

Sonang yo kojo ...
Ambik kunci, start toruih bawak laghi...

Macam ni pun ado??? pale pale

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 44
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: Motor Show Room SBM kene curi   Wed Jan 06, 2010 11:21 pm

memang kreatif......cat burglar..artistic.....

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
live life to the fullest

azizi mahmood
+60 139705822
azizib@yahoo.com
9W2BUM
blood type O+


Back to top Go down
http://www.facebook.com/azizi.mahmood
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Motor Show Room SBM kene curi   Wed Jan 06, 2010 11:25 pm

aziziupsi wrote:
Kedai SBM motosport ni kat mana ?
wat pe bengong sangat pekerja kedai tu........ golek

Kedai kat Galaxy Ampang Tingkat 2 tapi kompleks tu dah takde org buat shooting cerita zombie bagus...

Mamat tu mintak nak test motor, member aku Baim tu macam biasalah bagi kunci tak saspek ape2... lepas start terus cabut...

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 44
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: Motor Show Room SBM kene curi   Wed Jan 06, 2010 11:33 pm

peringatan buat kita semua....

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
live life to the fullest

azizi mahmood
+60 139705822
azizib@yahoo.com
9W2BUM
blood type O+


Back to top Go down
http://www.facebook.com/azizi.mahmood
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Motor Show Room SBM kene curi   Wed Jan 06, 2010 11:37 pm

betul tu jangan mudah sangat percaya pada org biar ada sikit buruk sangka....

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 44
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: Motor Show Room SBM kene curi   Wed Jan 06, 2010 11:42 pm

kenapa ler tak amik moto KTM RC8
...baru berbaloi...mmg berbaloi...
saya mesti pilih

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
live life to the fullest

azizi mahmood
+60 139705822
azizib@yahoo.com
9W2BUM
blood type O+


Back to top Go down
http://www.facebook.com/azizi.mahmood
jengg00d

avatar

Posts : 393
Join date : 04/11/2009
Location : Kontan-J.B-Damansara

PostSubject: Re: Motor Show Room SBM kene curi   Wed Jan 06, 2010 11:52 pm

...waspada...
Lokasi tu spooky jgklh,port cite Blairwitch Pro. Mak Bedah...laju jgklh prompak bwk turun dr tkt 2 tu
Back to top Go down
http://www.facebook.com/profile.php?id=1265002164&re
zx10oyen

avatar

Posts : 167
Join date : 02/10/2009
Age : 40
Location : Pekan

PostSubject: Re: Motor Show Room SBM kene curi   Wed Jan 06, 2010 11:53 pm

aku dah ada pengalaman, orang pinjam motor terus bawak lari.
@^%$# punya budak tiga hari aku termenung bodo. masa tu aku pinjam motor bakal abg ipar, bawak balik kampung si budak @^%$# ni nak pinjam bawak anak pegi klinik, tunggu punya tunggu lapan jam tak balik-balik. apo kena bawak lari. tiga bulan mencari, buat report an then jumpa bomoh. last sekali jumpa motor tu kat mersing seperti yang dikatakan oleh tok bomoh tu. habis motor rxz tu dia cat.

p/s moral of the story: jgn bagi pinjam kat org yang kita ada sangka buruk
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 44
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: Motor Show Room SBM kene curi   Wed Jan 06, 2010 11:54 pm

jengg00d wrote:
...waspada...
Lokasi tu spooky jgklh,port cite Blairwitch Pro. Mak Bedah...laju jgklh prompak bwk turun dr tkt 2 tu

depan balai polis tu.....

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
live life to the fullest

azizi mahmood
+60 139705822
azizib@yahoo.com
9W2BUM
blood type O+


Back to top Go down
http://www.facebook.com/azizi.mahmood
j0e

avatar

Posts : 267
Join date : 08/08/2009
Age : 38
Location : perkampungan sungai karang damai kuantan

PostSubject: Re: Motor Show Room SBM kene curi   Thu Jan 07, 2010 12:50 am

zx10oyen wrote:
aku dah ada pengalaman, orang pinjam motor terus bawak lari.
@^%$# punya budak tiga hari aku termenung bodo. masa tu aku pinjam motor bakal abg ipar, bawak balik kampung si budak @^%$# ni nak pinjam bawak anak pegi klinik, tunggu punya tunggu lapan jam tak balik-balik. apo kena bawak lari. tiga bulan mencari, buat report an then jumpa bomoh. last sekali jumpa motor tu kat mersing seperti yang dikatakan oleh tok bomoh tu. habis motor rxz tu dia cat.

p/s moral of the story: jgn bagi pinjam kat org yang kita ada sangka buruk

bagus bro ni..niat bro baik bg pinjam kat mangkuk ayun tu nak bawak anak g klinik tu tapi di salah gunakan..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Motor Show Room SBM kene curi   Thu Jan 07, 2010 1:10 am

Salah sorang ahli Samurai 7 pun pernah alami kejadian kasi motor, kasi kunci, kasi pinjam motor, finally baru tahu KASI ORG CURI..last2 polis dapat balik kat JB...
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 48
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Motor Show Room SBM kene curi   Mon Jan 11, 2010 6:36 pm

Salam...


Baim SBM mungkn tak expect apa-apa...sebab memang dah biasa, sesapa gi SBM Motorsport Ampang tu, nak test motor atau test bunyi motor, cepat aje Sam, Baim, Korno atau Drifter yang ada kat situ bagi kunci test...

Semoga motor ditemui semula...
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Motor Show Room SBM kene curi   Mon Jan 11, 2010 8:03 pm

Benda ni jadi kat sahabat bikez kita, sama2 kita risik2 dan pasang2 mata telinga. Ada info yg mngatakan ada ternampak kelibat moto ni kat Kuantan...sape2 ada maklumat bole la kongsi2

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Motor Show Room SBM kene curi   

Back to top Go down
 
Motor Show Room SBM kene curi
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Makluman-
Jump to: