Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 KENDURI NASI KERABU @ BRO ZAMEER

Go down 
AuthorMessage
maksuzy

avatar

Posts : 587
Join date : 08/08/2009
Age : 43
Location : kuantan

PostSubject: KENDURI NASI KERABU @ BRO ZAMEER   Sun Dec 27, 2009 10:47 pm

terima kasih bebanyak kepada bro zameer atas undangan makan nasi kerabu kat rumah beliau di tmn cenderawasih... untuk pengetahuan..org rumah bro zamree yang masak sendiri...dan rasanya...mabelessssss... sedap bangat rugi sapa tak pegi... nak tapau tapi malu....and ada kuih tepung tukir yang memang susah nak dapat..pun home made jugak..pastu ada kek dan kuih siam (maksu tak ingat nama) pun sedap2 jugak...

terima kasih ye bro zamree & kak mi... lain kali bule jemput lagi...maksu mesti datang bawak tupperware skali... umpat umpat
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: KENDURI NASI KERABU @ BRO ZAMEER   Sun Dec 27, 2009 10:55 pm

maksuzy wrote:
terima kasih bebanyak kepada bro zameer atas undangan makan nasi kerabu kat rumah beliau di tmn cenderawasih... untuk pengetahuan..org rumah bro zamree yang masak sendiri...dan rasanya...mabelessssss... sedap bangat rugi sapa tak pegi... nak tapau tapi malu....and ada kuih tepung tukir yang memang susah nak dapat..pun home made jugak..pastu ada kek dan kuih siam (maksu tak ingat nama) pun sedap2 jugak...

terima kasih ye bro zamree & kak mi... lain kali bule jemput lagi...maksu mesti datang bawak tupperware skali... umpat umpat

yeee makanan amat best lazat lemak berkrim... aku datang dah lambat semua dah nak gerak balik tapi yang lagi best nye katanya ada pesembahan dari nyanyian dari artis popular tadi masa awal2 majlis umpat

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: KENDURI NASI KERABU @ BRO ZAMEER   Sun Dec 27, 2009 11:32 pm

Hu hu hu.....ketinggalan. Juz kat KL....

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
aziziupsi

avatar

Posts : 579
Join date : 19/10/2009
Age : 50
Location : 012-9473714 cherating kuantan

PostSubject: Re: KENDURI NASI KERABU @ BRO ZAMEER   Mon Dec 28, 2009 12:03 am

maaf x sempat join gak. kat cherating org kg gotong royong buat bubur asura ...... lepas asar gerak terus ke tm....... aduh ...... terliur pulak dengar nasi kerabu...
Back to top Go down
mazlan majid

avatar

Posts : 921
Join date : 11/08/2009
Age : 46
Location : Kuantan

PostSubject: Re: KENDURI NASI KERABU @ BRO ZAMEER   Mon Dec 28, 2009 12:25 am

Peberot tu nasi kerabu tapi apa kan daya pegi tranung.
ada bran buat la sekali lagi ...huhu

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
"Jebat Durhaka"

avatar

Posts : 371
Join date : 28/09/2009
Age : 47
Location : Kuantan,Pelindung Beserah

PostSubject: Re: KENDURI NASI KERABU @ BRO ZAMEER   Mon Dec 28, 2009 12:51 am

Maaf jebat tak dpt join ada krje mklumlah dh selesai
mjlis brsjrah s7 kene komit keje pula....he..he


wlau apa2 pun trima ksih bro zameer mnjmput s7
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 48
Location : Kuantan

PostSubject: Re: KENDURI NASI KERABU @ BRO ZAMEER   Mon Dec 28, 2009 8:03 am

Salam...

nangis
Aisehmannn...aku mintak maaf la Zamer ngan kengkawan lain sebab tak dapat gi...banyak sangat perancangan hari Ahad kena kensel sebab tetiba orang rumah kena panggil pulak kerja hari Ahad lepas... nangis
Back to top Go down
PianKPJ

avatar

Posts : 35
Join date : 14/11/2009
Age : 45
Location : Kuantan

PostSubject: Re: KENDURI NASI KERABU @ BRO ZAMEER   Mon Dec 28, 2009 8:29 am

"Jebat Durhaka" wrote:
Maaf jebat tak dpt join ada krje mklumlah dh selesai
mjlis brsjrah s7 kene komit keje pula....he..he


wlau apa2 pun trima ksih bro zameer mnjmput s7

Sbb ko x datang Jebat doh aku kena makan bahagian ko.......Tp x pe best gak....aku yg x brapa minat N.Krabu pon bole tambah...maknenyer besh lah tuhhhhh.....
TQ bro Zamer....
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: KENDURI NASI KERABU @ BRO ZAMEER   Mon Dec 28, 2009 9:56 am

PianKPJ wrote:
"Jebat Durhaka" wrote:
Maaf jebat tak dpt join ada krje mklumlah dh selesai
mjlis brsjrah s7 kene komit keje pula....he..he


wlau apa2 pun trima ksih bro zameer mnjmput s7

Sbb ko x datang Jebat doh aku kena makan bahagian ko.......Tp x pe best gak....aku yg x brapa minat N.Krabu pon bole tambah...maknenyer besh lah tuhhhhh.....
TQ bro Zamer....

Pian ngko makan bahagian Jebat ke ngko saje buat statement cover line umpat umpat umpat

Gurau je ye... tapi makanan petang tu memang best

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 44
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: KENDURI NASI KERABU @ BRO ZAMEER   Mon Dec 28, 2009 12:21 pm

makanan sedap....tq zamri.....pada yg tak hadir mmg rugi

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
live life to the fullest

azizi mahmood
+60 139705822
azizib@yahoo.com
9W2BUM
blood type O+


Back to top Go down
http://www.facebook.com/azizi.mahmood
dayaxbusa

avatar

Posts : 599
Join date : 18/12/2009
Age : 41
Location : muar johor darul takzim

PostSubject: Re: KENDURI NASI KERABU @ BRO ZAMEER   Mon Dec 28, 2009 12:45 pm

kwn pun nak minta maaf lah kat Bro Zameer sbb x dpt nak joint ptg semalam ..... kena keja dahhhh .... tp kwn dah pesan kat TOE & Mok Su utk mkn bahagian kwn ..... hehehehehe ....
Back to top Go down
ZAMER

avatar

Posts : 85
Join date : 09/10/2009
Age : 49
Location : KUANTAN

PostSubject: Re: KENDURI NASI KERABU @ BRO ZAMEER   Fri Jan 01, 2010 3:42 pm

Salam kekawan semua.....sori lambat reply.

Ucapan terima kasih kepada abang2 kakak2 yang hadir.....

....tapi bagi yang tak bleh datang hari tu, jangan bimbang......tu baru FIRST LAP!!

....Banyak Lap lagi bro akan datang.....pasti korang dapat CECAH lutut kat dalam mangkuk budu satu hari nanti...hahaha
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: KENDURI NASI KERABU @ BRO ZAMEER   

Back to top Go down
 
KENDURI NASI KERABU @ BRO ZAMEER
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Makluman-
Jump to: