Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Side boxs @ back box ER6N

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
aziziupsi

avatar

Posts : 579
Join date : 19/10/2009
Age : 50
Location : 012-9473714 cherating kuantan

PostSubject: Side boxs @ back box ER6N   Mon Dec 21, 2009 1:07 am

oleh kerana kawe kena ride semakin jauhhhhhhh
nakpak gayanya kena pakai gak boxs ni....
tapi nak cari yg terpakai punya la......
harap2 dapat le murah.... maklum le bajet ciput.........
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 47
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Side boxs @ back box ER6N   Tue Dec 29, 2009 8:58 am

Salam....

Pasang baru je Cikgu...Givi ada sidebox keras ngan soft luggage punya version...Aku dulu beli untuk Versys aku, aku beli direct GIVI Jalan Ipoh...
Back to top Go down
aziziupsi

avatar

Posts : 579
Join date : 19/10/2009
Age : 50
Location : 012-9473714 cherating kuantan

PostSubject: Re: Side boxs @ back box ER6N   Wed Dec 30, 2009 3:20 pm

baru harganya kat RM2500 ........

la ni aku tengah sambung belajor..... kerajaan bagi gaji separuh aje. dema kata budak tengah belajor x boleh pegang duit banyak2 takut salah guna..... *word censoring*......

nampak gayanya kena tunggu abih belajo baru buleh beli.....
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 47
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Side boxs @ back box ER6N   Thu Dec 31, 2009 9:58 am

Salam...


For the record, Givi Jln Ipoh, hard side box Givi v35n + bracket PLX447 untuk Versys harga RM2119....

Bracket untuk ER6N, setahu aku mahal sikit dlm extra RM100++

Upah pasang : Free of charge


Kalau beli dan ambil pasang sendiri pun harga serupa...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Side boxs @ back box ER6N   

Back to top Go down
 
Side boxs @ back box ER6N
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Kedai Motor / Bike Shop :: Sparepart dan Aksesori Motor Dicari-
Jump to: