Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Jom layan tapah-ringlet Cameron

Go down 
AuthorMessage
aziziupsi

avatar

Posts : 579
Join date : 19/10/2009
Age : 51
Location : 012-9473714 cherating kuantan

PostSubject: Jom layan tapah-ringlet Cameron   Mon Dec 21, 2009 12:40 am

Salam semua.
mulai esok 21 Dis hingga 24 Dis 2009 aku akan berulang dari tapah ke Ringlet.
ni masa untuk aku mengasah tayar pulak.... ada sesiapa nak join. hello kawe.. hehehe....
sebelum ni aku x pernah naik moto ke cameron. ni first time nak layan selekoh yang tajam2.........
sebelum ni aku dah berlatih meleper kat Batang kali - bukit tinggi selama 24 bulan.
korang doakan aku berjaya dalam ujian ni......
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: Jom layan tapah-ringlet Cameron   Mon Dec 21, 2009 12:45 am

safe ride bro. cuaca basah jer lately

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
live life to the fullest

azizi mahmood
+60 139705822
azizib@yahoo.com
9W2BUM
blood type O+


Back to top Go down
https://www.facebook.com/azizi.mahmood
aziziupsi

avatar

Posts : 579
Join date : 19/10/2009
Age : 51
Location : 012-9473714 cherating kuantan

PostSubject: Re: Jom layan tapah-ringlet Cameron   Mon Dec 21, 2009 12:56 am

cerita pasal basah....
aku gerak dari cherating jam 3 ptg....... sepanjang jalan hujan lebat gila....
first time aku ride dari kuantan ke tg malim dalam hujan..... abih kecut .
apa yg menyedihkan & menakutkan aku sepanjang jalan tadi x kurang 10 tempat kemalangan kereta semua terbabas & langgat relguard......... harap esok cuaca ok. sebab aku kena sampai ringlet sebelum 9 am........
Back to top Go down
j0e

avatar

Posts : 267
Join date : 08/08/2009
Age : 38
Location : perkampungan sungai karang damai kuantan

PostSubject: Re: Jom layan tapah-ringlet Cameron   Mon Dec 21, 2009 7:14 am

safe ride bro..
hati2 jalan tapah ke ringlet tu..jalan tak berapa elok area situ..lepas sampai ringlet ke tanah rata tu pun banyak tanah runtuh.. dan most important thing..hati2 ngan lori2 sayur yg turun naik area tu..
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Jom layan tapah-ringlet Cameron   Mon Dec 21, 2009 10:25 am

Selamat bertugas di tempat baru bro. Keep safe

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
Nasirkmn

avatar

Posts : 379
Join date : 21/08/2009
Age : 46
Location : Kemaman

PostSubject: Re: Jom layan tapah-ringlet Cameron   Mon Dec 21, 2009 3:37 pm

xpe bro, agak2 rase letih leh bedeboOOm kat Lata Iskandar dulu
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Jom layan tapah-ringlet Cameron   

Back to top Go down
 
Jom layan tapah-ringlet Cameron
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ride And Event-
Jump to: