Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 TAYAR BATTLAX BT016

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ZR6

avatar

Posts : 27
Join date : 07/08/2009
Age : 42
Location : kuantan

PostSubject: TAYAR BATTLAX BT016   Wed Dec 02, 2009 12:47 am



HARGA TAYAR BATTLAX BT016 SEPASANG
180/55 =17 RM760.00
120/70 =17 RM480.00
JUMLAH RM1240.00

ZID MENCADANG BRO2.. SAMURAI YANG MEMAKAI SAIZ INI BOLEH BERPAKAT BERAMAI2 MEMBELI SEBANYAK 5 PASANG SEKALIGUS BOLEH MENDAPAT HARGA BORONG, HARGA AKAN JATUH SEPASANG
RM970.00 SAHAJA BERMINAT BOLEH HUBUNGI ZID 014-8209841 SETIAP TEMPAHAN HENDAKLAH TUNAI

SAIZ UNTUK
190/55 =17 RM820.00
120/70 =17 RM480.00
JUMLAH RM1,300.00

MEMBELI SEBANYAK 5 PASANG SEKALIGUS HARGA JATUH
RM1,070.00
Back to top Go down
http://www.zidmotor.com
mazlan majid

avatar

Posts : 921
Join date : 11/08/2009
Age : 45
Location : Kuantan

PostSubject: Re: TAYAR BATTLAX BT016   Wed Dec 02, 2009 9:59 pm

1. Apa pro/kontra tayar saiz 180/55 vs 190/55 ni bro
2. Saper yg berminat nak order tu boleh list out nama dulu. cukup korem boleh baca dulu

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: TAYAR BATTLAX BT016   Fri Dec 04, 2009 9:25 am



kata org...
180 best main lap...190 biasa je...

ironiknya, 180 contact surface less compared to 190...so, nk turun cepat, n bila nk naik dr melefer pn cepat la sikit....so best la buat yg kaki2 melayan lap ni...

190...lao laaa....nmpk besar, br mcm superbike...though it wasn't that big klu nk dibandingkn dgn 180 ni...

aku dh pki dua2 size tyr ni...bg aku sama je...sebabnya...aku bkn kaki lefer mcm si oyen tu.... umpat umpat umpat

anyway, pd aku tu je bezanya...

my pendapatan yg kecil-kecilan....





-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 43

PostSubject: Re: TAYAR BATTLAX BT016   Sun Dec 27, 2009 3:43 am

IRONIKNYA?...heheheh ko ni jepp kalau bab ayat bagus betul kekekek umpat
Back to top Go down
kudir

avatar

Posts : 174
Join date : 05/08/2009
Location : Kemaman

PostSubject: Re: TAYAR BATTLAX BT016   Mon Dec 28, 2009 9:38 am

hNr wrote:


kata org...
180 best main lap...190 biasa je...

ironiknya, 180 contact surface less compared to 190...so, nk turun cepat, n bila nk naik dr melefer pn cepat la sikit....so best la buat yg kaki2 melayan lap ni...

190...lao laaa....nmpk besar, br mcm superbike...though it wasn't that big klu nk dibandingkn dgn 180 ni...

aku dh pki dua2 size tyr ni...bg aku sama je...sebabnya...aku bkn kaki lefer mcm si oyen tu.... umpat umpat umpat

anyway, pd aku tu je bezanya...

my pendapatan yg kecil-kecilan....






bang sifu HnR ... sorry saya nak tanya .... ape beza tayar siri 50 dgn 55 ... mana best konar ?? ...

-dr budak takde motor ..
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 44
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: TAYAR BATTLAX BT016   Thu Jan 07, 2010 4:42 pm

kena tunggu tayar botak

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
live life to the fullest

azizi mahmood
+60 139705822
azizib@yahoo.com
9W2BUM
blood type O+


Back to top Go down
http://www.facebook.com/azizi.mahmood
jengg00d

avatar

Posts : 393
Join date : 04/11/2009
Location : Kontan-J.B-Damansara

PostSubject: Re: TAYAR BATTLAX BT016   Sun Jan 10, 2010 2:53 pm

Tyr dpn dh botakkkk
Back to top Go down
http://www.facebook.com/profile.php?id=1265002164&re
Sponsored content




PostSubject: Re: TAYAR BATTLAX BT016   

Back to top Go down
 
TAYAR BATTLAX BT016
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Saudagar :: Zid Motor-
Jump to: