Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Karaoke At Ganu..

Go down 
AuthorMessage
azam ZX10

avatar

Posts : 70
Join date : 08/11/2009
Age : 45
Location : Semambu, Kuantan

PostSubject: Karaoke At Ganu..   Mon Nov 23, 2009 1:29 pm

ATTENTION!

26 - 29HB NOVEMBER 2009



Untuk Makluman all geng bikers Azam Shah Ent (Azam ZX10) bersama dengan Genius Electronic Resources akan mengadakan

Pertandingan Karaoke Peringkat Negeri Terengganu bermula 26-29hb Nov bertempat di Perkarangan Tunas Manja Kemaman bermula jam 10am-11pm..

Sehubungan dengan itu harapan kepada semua members S7 di Kuantan, Kemaman n all bikers akan hadir bagi memeriahkan lagi Program tersebut..


Sesiapa yg berminat utk menyertai pertandingan tersebut boleh mendapatkan borang penyertaan di Tunas Manja, Kemaman n di mana2 Tunas Manja Kuantan. Penyertaan RM30.Hadiah yang menanti sangat lumayan:

1st Prize : RM1000 n Piala
2nd Prize : RM 500 n Piala
3nd Prize : RM 200 n Piala
10 hadiah Saguhati


Last edited by azam ZX10 on Mon Nov 23, 2009 4:43 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
kmn_gurl

avatar

Posts : 490
Join date : 14/10/2009
Location : kemaman

PostSubject: Re: Karaoke At Ganu..   Mon Nov 23, 2009 1:36 pm

azam ZX10 wrote:
ATTENTION!

26 - 29HB NOVEMBER 2009



Untuk Makluman all geng bikers Azam Shah Ent (Azam ZX10) bersama dengan Genius Electronic Resources akan mengadakan

Pertandingan Karaoke Peringkat Negeri Terengganu bermula 26-29hb Nov bertempat di Perkarangan Tunas Manja Kemaman bermula jam 10am-11pm..

Sehubungan dengan itu harapan kepada semua members S7 di Kuantan, Kemaman n all bikers akan hadir bagi memeriahkan lagi Program tersebut..

Dekat dgn umah ni....tp xdpt masuk tanding...suara x best...
Back to top Go down
azam ZX10

avatar

Posts : 70
Join date : 08/11/2009
Age : 45
Location : Semambu, Kuantan

PostSubject: Re: Karaoke At Ganu..   Mon Nov 23, 2009 1:38 pm

orait just dtng memeriahkan suasana pun dah ok..hehehe
Back to top Go down
kmn_gurl

avatar

Posts : 490
Join date : 14/10/2009
Location : kemaman

PostSubject: Re: Karaoke At Ganu..   Mon Nov 23, 2009 1:46 pm

azam ZX10 wrote:
orait just dtng memeriahkan suasana pun dah ok..hehehe

wokey...bereh....
Back to top Go down
jengg00d

avatar

Posts : 393
Join date : 04/11/2009
Location : Kontan-J.B-Damansara

PostSubject: Re: Karaoke At Ganu..   Mon Nov 23, 2009 4:16 pm

Paling best kalu gi sebab terdesak bajet nak bli tyr xde...buleh
la pekik bagi dapat no1 tuh...
Back to top Go down
https://www.facebook.com/profile.php?id=1265002164&re
azam ZX10

avatar

Posts : 70
Join date : 08/11/2009
Age : 45
Location : Semambu, Kuantan

PostSubject: Re: Karaoke At Ganu..   Mon Nov 23, 2009 4:46 pm

Moh la memekik jgn smpy ujan trun dah hehehe..
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 44
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: Karaoke At Ganu..   Tue Nov 24, 2009 12:21 am

kalau ajk kerja dapat set kan masa dan hari....boleh ler makan satar....

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
live life to the fullest

azizi mahmood
+60 139705822
azizib@yahoo.com
9W2BUM
blood type O+


Back to top Go down
https://www.facebook.com/azizi.mahmood
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Karaoke At Ganu..   Tue Nov 24, 2009 6:32 pm

kmn_gurl wrote:
azam ZX10 wrote:
orait just dtng memeriahkan suasana pun dah ok..hehehe

wokey...bereh....

takpe gurl...kita nyanyi kat bawah pentas je.... umpat

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
kmn_gurl

avatar

Posts : 490
Join date : 14/10/2009
Location : kemaman

PostSubject: Re: Karaoke At Ganu..   Thu Nov 26, 2009 10:32 am

tandas_awam wrote:
kmn_gurl wrote:
azam ZX10 wrote:
orait just dtng memeriahkan suasana pun dah ok..hehehe

wokey...bereh....

takpe gurl...kita nyanyi kat bawah pentas je.... umpat

kat bawah pentas n blkg pentas bolehla...
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Karaoke At Ganu..   Tue Dec 01, 2009 11:16 am

kmn_gurl wrote:
tandas_awam wrote:
kmn_gurl wrote:
azam ZX10 wrote:
orait just dtng memeriahkan suasana pun dah ok..hehehe

wokey...bereh....

takpe gurl...kita nyanyi kat bawah pentas je.... umpat

kat bawah pentas n blkg pentas bolehla...

sambil nyanyi kita bawak penyapu ye boleh buat amal jariah umpat

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
Nasirkmn

avatar

Posts : 379
Join date : 21/08/2009
Age : 46
Location : Kemaman

PostSubject: Re: Karaoke At Ganu..   Mon Dec 07, 2009 8:18 am

Salam..

Topik ini dh lepas dan saya yakin betul dan sy kunci topik ini. Hehe jelir
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Karaoke At Ganu..   

Back to top Go down
 
Karaoke At Ganu..
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ride And Event-
Jump to: