Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Tahniah Adik Adini

Go down 
AuthorMessage
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Tahniah Adik Adini   Fri Nov 20, 2009 8:52 am

Salam, dapat berita ni dari Juz,

Adik Adini bt Muhamad Nong (anak kepada Sahabat kita Arwah Nong) telah mendapat keputusan cemerlang - 5A dalam UPSR baru-baru ini.

S7 akan menyumbangkan sedikit saguhati kepada beliau. Cuma mungkin jika ada sesiapa yang rasa ingin membuat sumbangan yang lebih rasanya dialu-alukan...

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
maksuzy

avatar

Posts : 587
Join date : 08/08/2009
Age : 44
Location : kuantan

PostSubject: Re: Tahniah Adik Adini   Fri Nov 20, 2009 9:26 am

alhamdulillah....... sangat2 berbangga dengan adik adini kita. sumbangan akan menyusul, insya Allah...
Back to top Go down
zucco

avatar

Posts : 343
Join date : 07/10/2009
Age : 35
Location : Taman Pandan Mewah, Kuantan

PostSubject: Re: Tahniah Adik Adini   Fri Nov 20, 2009 4:14 pm

Tahniah diucapkan kepada adik adini,teruskan kejayaan adik sehingga ke menara gading.
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Tahniah Adik Adini   Sat Nov 21, 2009 8:49 am

pada pendapat Abg TA, adik adini memerlukan sejumlah wang untuk digunakan sebagai persediaannya masuk ke sekolah menengah tahun hadapan. Rasanya sumbangan kita ini amatlah bermakna dan dapat meringankan beban keluarga.

Jadi kawan-kawan, marilah kita sama-sama menyumbang, ini hari dia esok esok hari kita siapa yang tahu...

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
badzx6_s7

avatar

Posts : 154
Join date : 10/10/2009
Age : 43
Location : balok pantai,kuantan-016-9384827

PostSubject: Re: Tahniah Adik Adini   Sat Nov 21, 2009 12:11 pm

Tahniah untuk adik Adini.....bersama-2 lah kita membantu adik Adini ni....kekwn semua.....
Back to top Go down
mang

avatar

Posts : 121
Join date : 03/10/2009
Age : 45
Location : kemamang-kuatang-temeloh

PostSubject: Re: Tahniah Adik Adini   Sat Nov 21, 2009 7:26 pm

Tahniah adik Adini....
Back to top Go down
Nasirkmn

avatar

Posts : 379
Join date : 21/08/2009
Age : 46
Location : Kemaman

PostSubject: Re: Tahniah Adik Adini   Sun Nov 22, 2009 8:48 am

Wokey, marilah kita mempermudahkannya. Sila serahkan kepada bendahari S7 sebelum bermulanya next coming penggal sekolah :

1. nasirkmn - ada lah sedikit sumbangan berbentuk keewangan untuk adik
2. Maksu
3.
4.
5.
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 48
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Tahniah Adik Adini   Wed Jan 06, 2010 8:59 am

Salam....


Al fatihah....

Semalam 5 Januari 2010, aku sesaje gi Chear Kuantan, setelah lebih tiga bulan tak tunjuk muka....Sebelah belakang kedai, motor Aruah Nong dah pun siap diperbaiki,,,nampak dah ok....Alamak...rasa sayu la pula tengok motor Aruah tu...

Anyway, bahagian blok enjin ngan ekzos ada lagi sedikit kesan accident dulu....


Al Fatihah...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Tahniah Adik Adini   

Back to top Go down
 
Tahniah Adik Adini
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ucapan-
Jump to: