Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Thu Nov 12, 2009 1:23 pm

PERHATIAN

Satu majlis makan malam dan silaturahim bikez bersama PDRM akan diadakan spt berikut:

Venue: Rest Cahaya Muda (Zoom)
Hari: Jumaat
Tarikh: 13 Nov 09
Masa: 8 mlm

Diharap S7 dpt meluangkan masa bersama2 megerat2kan silaturahim dgn PDRM yg bnyk membantu dlm menjayakan xtvty2 S7 selama ini.
RV di Tmn Kerang jam 7.40mlm dan kita gerak sama2.


Note: TShirt S7 (kpd yg dh ada bagusss )

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD


Last edited by ugly toe on Thu Nov 12, 2009 2:03 pm; edited 4 times in total
Back to top Go down
maksuzy

avatar

Posts : 587
Join date : 08/08/2009
Age : 44
Location : kuantan

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Thu Nov 12, 2009 1:27 pm

i thot we are supposed to have our BOS at Pekan this friday? scratch
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Thu Nov 12, 2009 1:34 pm

maksuzy wrote:
i thot we are supposed to have our BOS at Pekan this friday? scratch

Mana ada keputusan lagi pasal Pekan 2 maksu. Nanti kita plan lain BOS kat Pekan. Apa2pun elok jgk peluang yg ada ni kita mengerat2kan S7 dgn PDRM yg bnyk membantu kita dlm xtvty2 kita selama ni bagusss

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD


Last edited by ugly toe on Thu Nov 12, 2009 2:11 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
kmn_gurl

avatar

Posts : 490
Join date : 14/10/2009
Location : kemaman

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Thu Nov 12, 2009 1:48 pm

ugly toe wrote:
PERHATIAN

Satu majlis makan malam dan silaturahim bikez bersama PDRM akan diadakan spt berikut:

Venue: Rest Cahaya Muda (Zoom)
Hari: Jumaat
Tarikh: 13 Nov 09
Masa: 8 mlm

Diharap S7 dpt meluangkan masa bersama2. RV di Tmn Kerang jam 7.40mlm dan kita gerak sama2.

Note: TShirt S7

Tshirt S7 xde...so x leh ikut ke....
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Thu Nov 12, 2009 1:51 pm

kmn_gurl wrote:
Tshirt S7 xde...so x leh ikut ke....

Ops umpat ..bole gurl. Semua warga S7 dialu2kan bagusss

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
maksuzy

avatar

Posts : 587
Join date : 08/08/2009
Age : 44
Location : kuantan

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Thu Nov 12, 2009 1:55 pm

ugly toe wrote:
maksuzy wrote:
i thot we are supposed to have our BOS at Pekan this friday? scratch

Mana ada keputusan lagi pasal Pekan 2 maksu. Lagipun sahabat2 pekan sunyi je nih. Apa2pun elok jgk peluang yg ada ni kita mengerat2kan S7 dgn PDRM yg bnyk membantu kita dlm xtvty2 kita selama ni bagusss


baik bos... babai pale
ape lagi kekwn...mari la kite bermesra ngan PDRM sambil makan2.....
Back to top Go down
kmn_gurl

avatar

Posts : 490
Join date : 14/10/2009
Location : kemaman

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Thu Nov 12, 2009 1:57 pm

ugly toe wrote:
kmn_gurl wrote:
Tshirt S7 xde...so x leh ikut ke....

Ops umpat ..bole gurl. Semua warga S7 dialu2kan bagusss

ok thx..... cheers
Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 42
Location : kuantan

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Thu Nov 12, 2009 3:22 pm

SALAM...

wahhh satu progrem yg boleh dikatakan progrem penting ni.... bounce bounce

diharap progrem ni dapat mengeratkan lg hubungan baik sesama bikers (S7 & PR) dan juga pihak PDRM... jagalah penampilan dan disiplin memasing.... diharap progrem ni berjalan dengan lancar..... sebat sebat


utk makluman sya dan fadz tidak dapat hadir pd majlis ni disebabkan ade hal penting kat KL... bebanyak mintak maaf... kami akan bertolak esok ptg lps kije dan kebarangkalian hari sabtu ptg kami akan berada d kuantan semula...

TQ
Back to top Go down
ujang II

avatar

Posts : 468
Join date : 01/09/2009
Age : 47
Location : kemaman, terengganu.

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Thu Nov 12, 2009 3:33 pm

Bro toy, dah 3 sms ambo dpt psl xtt ni tapi sorg pn tak kabor, PDRM mana, rest cahaya tu kt mana, KL ke, JB ke.
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Thu Nov 12, 2009 3:50 pm

Haha..PDRM Kuatang bro. Awat garang semcm je nih..belum baik demam ka babai

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
EC225

avatar

Posts : 48
Join date : 10/11/2009
Age : 50
Location : Kerteh

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Thu Nov 12, 2009 3:54 pm

Thanks kerana meng sms, tapi maaf tak dapat menghadirkan diri.... lagipun motor pun tak dok .....!
Back to top Go down
ujang II

avatar

Posts : 468
Join date : 01/09/2009
Age : 47
Location : kemaman, terengganu.

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Thu Nov 12, 2009 3:56 pm

ugly toe wrote:
Haha..PDRM Kuatang bro. Awat garang semcm je nih..belum baik demam ka babai

Baik doh siket bro, ambo tnyer jer. Ni tgh pikiq lg ni. Kalu ikut jadual ambo kena pegi KL besok pg. Kalu jd pegi KL event besok n lusa melepas pulak. Tp ambo tgh adjust lg ngan auditor ni, kalu tak leh, mohon maaf jerlah bro.
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Thu Nov 12, 2009 3:58 pm

Ko demam trus sunyi PTT bro. Apa2 kalu free, harap dpt join

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
ujang II

avatar

Posts : 468
Join date : 01/09/2009
Age : 47
Location : kemaman, terengganu.

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Thu Nov 12, 2009 4:10 pm

ugly toe wrote:
Ko demam trus sunyi PTT bro. Apa2 kalu free, harap dpt join

InsyaAllah bro, tp kawasan kemaman n sewaktu dgnnya sudah ambo sms.
Back to top Go down
rid

avatar

Posts : 36
Join date : 03/10/2009
Age : 45
Location : Sg. Ular, Kuantan,Pahang.

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Thu Nov 12, 2009 4:48 pm

EC225 wrote:
Thanks kerana meng sms, tapi maaf tak dapat menghadirkan diri.... lagipun motor pun tak dok .....!


motor tak dok pun tak pe capt, kalau free boleh joint babai
Back to top Go down
maksuzy

avatar

Posts : 587
Join date : 08/08/2009
Age : 44
Location : kuantan

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Thu Nov 12, 2009 4:52 pm

nzx10 wrote:
SALAM...



utk makluman sya dan fadz tidak dapat hadir pd majlis ni disebabkan ade hal penting kat KL... bebanyak mintak maaf... kami akan bertolak esok ptg lps kije dan kebarangkalian hari sabtu ptg kami akan berada d kuantan semula...

TQ

lorrrr...tak dapt lagi tgk fadz atas motor baru..... Crying or Very sad
Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 42
Location : kuantan

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Thu Nov 12, 2009 5:14 pm

inya`Allah ptg sabtu tu kitorg joint kat ms garden...
Back to top Go down
bobR1

avatar

Posts : 9
Join date : 10/11/2009
Location : PAKA, TRG

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Thu Nov 12, 2009 9:55 pm

Terimakasih atas sms petang tadi mintak maaf tak dapat hadir kerana ada urusan di KL. babai bagusss
Back to top Go down
zx10oyen

avatar

Posts : 167
Join date : 02/10/2009
Age : 40
Location : Pekan

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Thu Nov 12, 2009 11:07 pm

geng s7 dari Pekan akan hadir ke majlis ini. thanks Toe sebab hantar sms program ni. bagusss
Back to top Go down
badzx6_s7

avatar

Posts : 154
Join date : 10/10/2009
Age : 43
Location : balok pantai,kuantan-016-9384827

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Fri Nov 13, 2009 11:48 am

salam bro....


insyak-allah bad join mlm ni.tp bad g dgn mini goldwing k ke tak.........
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Fri Nov 13, 2009 12:29 pm

Bole bad..ngan micro goldwing pun bole bagusss

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
kmn_gurl

avatar

Posts : 490
Join date : 14/10/2009
Location : kemaman

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Fri Nov 13, 2009 12:33 pm

ugly toe wrote:
Bole bad..ngan micro goldwing pun bole bagusss

Jika cuaca x ujan gurl akan melepak kat RV tmn kerang ....utk program mlm nnt
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Fri Nov 13, 2009 1:05 pm

REFRESH

Satu majlis makan malam dan silaturahim bikez bersama PDRM akan diadakan spt berikut:

Venue: Rest Cahaya Muda (Zoom)
Hari: Jumaat
Tarikh: 13 Nov 09
Masa: 8 mlm

Diharap S7 dpt meluangkan masa bersama2 megerat2kan silaturahim dgn PDRM yg bnyk membantu dlm menjayakan xtvty2 S7 selama ini.
RV di Tmn Kerang jam 7.40mlm dan kita gerak sama2.


Note: TShirt S7 (kpd yg dh ada bagusss )

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Fri Nov 13, 2009 2:59 pm

tolong amik gambo...aku ada keje...tak boleh nak bolos...adussss bengang

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
zx10oyen

avatar

Posts : 167
Join date : 02/10/2009
Age : 40
Location : Pekan

PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   Fri Nov 13, 2009 3:09 pm

bawok bersabor TA jangan tension sgt nanti tumbuh bulu panjang kat dalam lubang hidung ngko nanti tak hesem. tak pe nanti aku tolong ambik gambor. ni photographer pro nak tunjuk skill skit he heh heh umpat umpat umpat
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM   

Back to top Go down
 
Majlis Mkn Mlm & Silaturahim Bikez Bersama PDRM
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ride And Event-
Jump to: