Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest

Go down 
AuthorMessage
zam



Posts : 13
Join date : 06/08/2009
Age : 45
Location : Kuantan

PostSubject: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Thu Aug 06, 2009 1:32 pm

Di Padang Bukit Goh, Pihak pengurusan menjemput group2 motorbike utk bersama2 memriahkan pesta tersebut, Kalau boleh datang dalam group dan pihak pengurusan akan menyediakan tempat khas utk group ini, kalau berminat sila beri respon.....
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Thu Aug 06, 2009 1:39 pm

zam wrote:
Di Padang Bukit Goh, Pihak pengurusan menjemput group2 motorbike utk bersama2 memriahkan pesta tersebut, Kalau boleh datang dalam group dan pihak pengurusan akan menyediakan tempat khas utk group ini, kalau berminat sila beri respon.....

tu dia Bukit Goh pun dah ada Fest...hebbat..hebbat...

SyaBBasss..beti..sayBBasss.... cheers
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Thu Aug 06, 2009 2:14 pm

zam wrote:
Di Padang Bukit Goh, Pihak pengurusan menjemput group2 motorbike utk bersama2 memriahkan pesta tersebut, Kalau boleh datang dalam group dan pihak pengurusan akan menyediakan tempat khas utk group ini, kalau berminat sila beri respon.....

zam...pe agenda kt fest tu bro...?

klu menarik, best jgk ni, sblm bungkus moto, sambut puasa....
Back to top Go down
TGR

avatar

Posts : 64
Join date : 04/08/2009

PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Thu Aug 06, 2009 2:32 pm

waaaah, bukit goh organised something beautiful...
care to explain what is the fest all about bro? can wait to know Smile
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Thu Aug 06, 2009 2:39 pm

TGR wrote:
waaaah, bukit goh organised something beautiful...
care to explain what is the fest all about bro? can wait to know Smile

hihi...TGR ni laki ke pompuan ni...

klu lelaki, wa kasik dusyuuummm skali...kikiki
pompuan kalu...bleh kasik ejas ni...
lol! lol! lol!

brooo...kasik hupdate satu kali itu ensem punya pic bro...
baru cun brooo...kikiki
Back to top Go down
zam



Posts : 13
Join date : 06/08/2009
Age : 45
Location : Kuantan

PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Thu Aug 06, 2009 3:35 pm

macam2 ada, ceramah ada, karoeke ade sukan rakyat ada, semua sekali ada dekat 30 gerai yg dah dibooking utk turut serta dlm fest tu
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Thu Aug 06, 2009 3:38 pm

zam wrote:
macam2 ada, ceramah ada, karoeke ade sukan rakyat ada, semua sekali ada dekat 30 gerai yg dah dibooking utk turut serta dlm fest tu

affraid affraid affraid
ceramah??? tapi takpelah Jepp suke dengar ceramah...lebih lebih lagi kalu misi2 yang bagi ceramah lol! lol! lol!
Back to top Go down
zam



Posts : 13
Join date : 06/08/2009
Age : 45
Location : Kuantan

PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Thu Aug 06, 2009 3:41 pm

ceramah pada waktu malam hari jumaat,
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Thu Aug 06, 2009 3:47 pm

tandas_awam wrote:
zam wrote:
macam2 ada, ceramah ada, karoeke ade sukan rakyat ada, semua sekali ada dekat 30 gerai yg dah dibooking utk turut serta dlm fest tu

affraid affraid affraid
ceramah??? tapi takpelah Jepp suke dengar ceramah...lebih lebih lagi kalu misi2 yang bagi ceramah lol! lol! lol!

woii....hampeh... geek geek geek
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Thu Aug 06, 2009 3:50 pm

hNr wrote:
tandas_awam wrote:
zam wrote:
macam2 ada, ceramah ada, karoeke ade sukan rakyat ada, semua sekali ada dekat 30 gerai yg dah dibooking utk turut serta dlm fest tu

affraid affraid affraid
ceramah??? tapi takpelah Jepp suke dengar ceramah...lebih lebih lagi kalu misi2 yang bagi ceramah lol! lol! lol!

woii....hampeh... geek geek geek

lol! lol! lol!
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 44
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Thu Aug 06, 2009 7:38 pm

Sleep Sleep Sleep
Back to top Go down
https://www.facebook.com/azizi.mahmood
ZR6

avatar

Posts : 27
Join date : 07/08/2009
Age : 43
Location : kuantan

PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Fri Aug 07, 2009 4:55 pm

best.. best.. Twisted Evil
Back to top Go down
http://www.zidmotor.com
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Fri Aug 07, 2009 7:01 pm


ZR6...topeng optemes prime tu cantiklaaaa tapi kalu tunjuk wajah ensem laaaagi cantik bang....

nanti kalu kite jumpe kat sana terus kenal dan boleh beramah mesreee..... cheers cheers cheers
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Sun Aug 09, 2009 5:27 am

ZR6 wrote:
best.. best.. Twisted Evil

Apalagi Zid...satu kedai bergerak bukala kat situ..letak jer barang2 kapchai, pasti jalan wa cakap lu.
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Mon Aug 10, 2009 3:25 pm

pokleh wrote:
ZR6 wrote:
best.. best.. Twisted Evil

Apalagi Zid...satu kedai bergerak bukala kat situ..letak jer barang2 kapchai, pasti jalan wa cakap lu.

S7 tadak nak buat ride ke sana ke?
Back to top Go down
zam



Posts : 13
Join date : 06/08/2009
Age : 45
Location : Kuantan

PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Mon Aug 10, 2009 4:34 pm

S7 ke SO7
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Mon Aug 10, 2009 4:52 pm

zam wrote:
S7 ke SO7


ko dpt mana plak SO7 tu zam...?

Question Question Question
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 44
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Mon Aug 10, 2009 5:19 pm

macam bunyi sabun basuh jer..heeee


Last edited by zoloft on Fri Aug 14, 2009 11:54 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
https://www.facebook.com/azizi.mahmood
mazlan majid

avatar

Posts : 921
Join date : 11/08/2009
Age : 46
Location : Kuantan

PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Thu Aug 13, 2009 12:26 am

Ride ler ke sana. Bleh tgk kg halaman aku.
Back to top Go down
zam



Posts : 13
Join date : 06/08/2009
Age : 45
Location : Kuantan

PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Fri Aug 14, 2009 10:31 am

Pegilah ada jugak activiti
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 48
Location : Kuantan

PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   Fri Aug 14, 2009 10:51 am

pokleh wrote:
ZR6 wrote:
best.. best.. Twisted Evil

Apalagi Zid...satu kedai bergerak bukala kat situ..letak jer barang2 kapchai, pasti jalan wa cakap lu.

Salam dari aku...

Ya..betul tu Pokleh..kalau Zid bukok gerai situ, sure boleh layan jual banyak barang...Barang kapchai dah tentu laris rasanya tu.. Cool
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: 15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest   

Back to top Go down
 
15 & 16 Ogos Bukit Goh Fest
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ride And Event-
Jump to: