Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 TAHNIAH FADZ R1

Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: TAHNIAH FADZ R1   Tue Nov 10, 2009 7:38 am

Alamak...dah terlewat sudah...
Ape-ape pun TAHNIAH di ucapkan kepada Fadz kerana telah menjaya memiliki motor idamannye. R1...........plat 9469

1st event yang R1 joint ialah ke Dungun pada jumaat ari tu. Jadi tak sempat nak amik gambo kerana cuaca tak mengizinkan dan juga tiba kuantan jam 2 am......

Tahniah sekali lagi.......

Pesanan: Jgn bawak laju sgt..............berhati-hati selalu....

mexican wave mexican wave mexican wave

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
matninja

avatar

Posts : 297
Join date : 22/08/2009
Age : 45
Location : pahang

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Tue Nov 10, 2009 8:32 am

Wow.... motor best tuh...Tahniah2x
Back to top Go down
syahrun92

avatar

Posts : 87
Join date : 22/09/2009
Age : 37
Location : K.Tganu & Kluang

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Tue Nov 10, 2009 8:46 am

waaaa...tahniah2 kepada puan Fadz...
mexican wave mexican wave mexican wave




psstt:abis la aku.makin takleh folo la korang semua.nak kena upgrade jugak ni.nasib ade simpan hak 1600cc kat umah tu.hehehe..


Last edited by syahrun92 on Tue Nov 10, 2009 8:56 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
TGR

avatar

Posts : 64
Join date : 04/08/2009

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Tue Nov 10, 2009 8:50 am

taniah taniah taniah...

R1 bagusss bagusss

bermula dari segmen moto tayar besar2 dari RS125, kemudian kelas 600cc (F3 n R6) kemudian kelas 1000cc pule... mantaapppp mexican wave

dah puas 1000cc kang 1300cc n 1400cc ade weh! umpat bagusss bagusss

syahrun, kite mmg dah takle polo diorang dah ni hehehe
Back to top Go down
syahrun92

avatar

Posts : 87
Join date : 22/09/2009
Age : 37
Location : K.Tganu & Kluang

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Tue Nov 10, 2009 8:57 am

TGR wrote:


syahrun, kite mmg dah takle polo diorang dah ni hehehe
konpom ke kita ni senasib?..kalau mmg kita senasib,lega la skit,ada geng. umpat
Back to top Go down
TGR

avatar

Posts : 64
Join date : 04/08/2009

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Tue Nov 10, 2009 9:26 am

syahrun92 wrote:
TGR wrote:


syahrun, kite mmg dah takle polo diorang dah ni hehehe
konpom ke kita ni senasib?..kalau mmg kita senasib,lega la skit,ada geng. umpat

konpeeeeeeeeeeeemmmmmm cheers cheers cheers
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Tue Nov 10, 2009 9:27 am

Tahniah Fadz..post2 la gambornya dlm forum ni. bagusss
Keep safe..

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
koi

avatar

Posts : 119
Join date : 04/08/2009
Location : Kuantan - Temerloh

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Tue Nov 10, 2009 9:44 am

Waahh..Alhamdulillah..
Berjaya jugak dapat R1..
Aku je la yang tinggal lagi...
Dah tu seat belakang ilang pulak tu..
Tak jumpe-jumpe lagi.. nangis nangis nangis
Back to top Go down
amoi



Posts : 84
Join date : 04/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Tue Nov 10, 2009 10:30 am

thanks kawan2...
ni pn berkat doa dr u all jgk...

TGR, muto je power, but owner x power maner pn... (masih dlm thp mengenali kuda kesayangan lg ni)
sis slow je...mlm td br leh bawak kat kwssan taman umah...hehe...

sblm ni nik dah belasah dulu... Sad
...tp biasa laa kan TGR, ngn R6 dulu pn dia jgk yg bwk dulu...hehe...
Back to top Go down
syahrun92

avatar

Posts : 87
Join date : 22/09/2009
Age : 37
Location : K.Tganu & Kluang

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Tue Nov 10, 2009 11:01 am

amoi wrote:
thanks kawan2...
ni pn berkat doa dr u all jgk...

TGR, muto je power, but owner x power maner pn... (masih dlm thp mengenali kuda kesayangan lg ni)
sis slow je...mlm td br leh bawak kat kwssan taman umah...hehe...

sblm ni nik dah belasah dulu... Sad
...tp biasa laa kan TGR, ngn R6 dulu pn dia jgk yg bwk dulu...hehe...
tp Juz cakap..Sis mmg lajuuuuuu!!...
Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 42
Location : kuantan

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Tue Nov 10, 2009 11:05 am

amoi wrote:
thanks kawan2...
ni pn berkat doa dr u all jgk...

TGR, muto je power, but owner x power maner pn... (masih dlm thp mengenali kuda kesayangan lg ni)
sis slow je...mlm td br leh bawak kat kwssan taman umah...hehe...

sblm ni nik dah belasah dulu... Sad
...tp biasa laa kan TGR, ngn R6 dulu pn dia jgk yg bwk dulu...hehe...
ambil berkat suami....hehehehehe...
ni pic aruwan baru sis fadz masa lepas daftar surat beranak kat JPJ Wangsa Maju....


Back to top Go down
syahrun92

avatar

Posts : 87
Join date : 22/09/2009
Age : 37
Location : K.Tganu & Kluang

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Tue Nov 10, 2009 11:13 am

fullamak..agak2 lepas ni,ada peluang ZX10 makan asap ke?..hehe..
Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 42
Location : kuantan

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Tue Nov 10, 2009 11:19 am

mengikut dari pengamatan aku laaa... mungkin xlame lg harus makan asap aku dibuatnyer...heheheheh
haritu masa balik dr kl ke ktn... dia punyer hangin xleh bwak R1 dia belasah ZX10 aku gila2... letih aku nak ngambat dr belakang.... abis 15% bunga tayar blakang aku dibuatnyer... Twisted Evil Twisted Evil nangis nangis
Back to top Go down
syahrun92

avatar

Posts : 87
Join date : 22/09/2009
Age : 37
Location : K.Tganu & Kluang

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Tue Nov 10, 2009 11:25 am

mak aii..abisla...seeloknya mulai skrg dah bleh pikir utk gantikan ZX10 tu.kena cari yg lebih power lg.nanti dia punya R1 dah abis pantang..abis la ZX10 bro..hehe..
Back to top Go down
cLeo

avatar

Posts : 127
Join date : 06/08/2009
Age : 35
Location : kemaman

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Tue Nov 10, 2009 3:04 pm

wooo... affraid

tahniah kak fadz..bley la dtg kmn nti...
Back to top Go down
mang

avatar

Posts : 121
Join date : 03/10/2009
Age : 46
Location : kemamang-kuatang-temeloh

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Tue Nov 10, 2009 6:38 pm

tahniah........
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Tue Nov 10, 2009 8:02 pm

syahrun92 wrote:
TGR wrote:


syahrun, kite mmg dah takle polo diorang dah ni hehehe
konpom ke kita ni senasib?..kalau mmg kita senasib,lega la skit,ada geng. umpat

Juz joint the club...he he he Sayup je kita tgk ekor R1 tu pegi... Laughing

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
-syazzan-

avatar

Posts : 352
Join date : 06/08/2009
Age : 37
Location : Kuantan - Kerteh - Kuantan

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Tue Nov 10, 2009 8:10 pm

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... best nyerrrr..... congratulation...

mexican wave mexican wave mexican wave
Back to top Go down
syahrun92

avatar

Posts : 87
Join date : 22/09/2009
Age : 37
Location : K.Tganu & Kluang

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Tue Nov 10, 2009 8:58 pm

Juz wrote:
syahrun92 wrote:
TGR wrote:


syahrun, kite mmg dah takle polo diorang dah ni hehehe
konpom ke kita ni senasib?..kalau mmg kita senasib,lega la skit,ada geng. umpat

Juz joint the club...he he he Sayup je kita tgk ekor R1 tu pegi... Laughing
agak berat ambe nok terima pelawaan deme nok join kelab kami ni..ermmm..tp kira kami terima lah dulu.tp kalu napok melencong dari speks kelab kami,kami lucut keahlian deme. umpat
Back to top Go down
"Jebat Durhaka"

avatar

Posts : 371
Join date : 28/09/2009
Age : 47
Location : Kuantan,Pelindung Beserah

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Wed Nov 11, 2009 12:31 am

fadz, thniah abg jebat bagi 1kumbang
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Wed Nov 11, 2009 12:35 am

syahrun92 wrote:
Juz wrote:
syahrun92 wrote:
TGR wrote:


syahrun, kite mmg dah takle polo diorang dah ni hehehe
konpom ke kita ni senasib?..kalau mmg kita senasib,lega la skit,ada geng. umpat

Juz joint the club...he he he Sayup je kita tgk ekor R1 tu pegi... Laughing
agak berat ambe nok terima pelawaan deme nok join kelab kami ni..ermmm..tp kira kami terima lah dulu.tp kalu napok melencong dari speks kelab kami,kami lucut keahlian deme. umpat

Kalau nak ikutkan TGR tu memang tak blh masuk book langsung !!! TGR lah master kpd fadz...Ada berani Syahrun????

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Wed Nov 11, 2009 12:58 am

tahniah miss rossi.....ride safe.... sebat

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
live life to the fullest

azizi mahmood
+60 139705822
azizib@yahoo.com
9W2BUM
blood type O+


Back to top Go down
https://www.facebook.com/azizi.mahmood
syahrun92

avatar

Posts : 87
Join date : 22/09/2009
Age : 37
Location : K.Tganu & Kluang

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Wed Nov 11, 2009 1:14 am

Juz wrote:

Kalau nak ikutkan TGR tu memang tak blh masuk book langsung !!! TGR lah master kpd fadz...Ada berani Syahrun????
mak aii..ye ke gitu?ni kes abg tipah kena tipu la ni.ok2,kita buat club bawak slow2 la deh.hehe..
Back to top Go down
amoi



Posts : 84
Join date : 04/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Wed Nov 11, 2009 8:14 am

tq kawan2...


run, jgn caya kak ju tu, kakak tu nmpk je cam tu...tp atas muto sendiri mau ingat laa...

aritu gi dungun, dia jd marshall lg tau..hehe..
tp marshall ni leh tinggal anak buah yg bwk muto kuning aritu...berdesup dia pergi...(gurau je kak ju)...


anyway, keep safe n enjoy ur ride
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 48
Location : Kuantan

PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   Wed Nov 11, 2009 8:35 am

Salam....

Tahniah Fadz atas kehadiran pakwe..ehhh motor baru dalam hidup...R1 tu...Power root... bagusss

Nik..habih la mu lepas ni..kena hupgred ZX14 pulok la.... umpat

P/s...Syahrun..mu caye ke cakop TGR tu?...Toksoh laa...dia tu dah kategori maharaja segala kaki rembat kat Kuantan ni weiii... :gunner:
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: TAHNIAH FADZ R1   

Back to top Go down
 
TAHNIAH FADZ R1
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ucapan-
Jump to: