Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09   Thu Nov 05, 2009 3:12 pm

Memandangkan ramai dah set mental utk Ninja Turtle Ride yg terpaksa ditunda di atas sbb cuaca buruk, maka kita create la pgrm lain utk isi kekosongan 2..n bagi pluang warga S7 melepas gian.

Kita ramai2 p layan Rompin n pkena udang lari bagusss

Minat..RV Tmn Kerang Sabtu, 7 Nov 09..jam 11 pagi
babai

Mari mari mari baca dulu

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD


Last edited by ugly toe on Thu Nov 05, 2009 3:19 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
ujang II

avatar

Posts : 468
Join date : 01/09/2009
Age : 46
Location : kemaman, terengganu.

PostSubject: Re: Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09   Thu Nov 05, 2009 3:14 pm

Besok 6/11 ker bro?
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09   Thu Nov 05, 2009 3:17 pm

ujang II wrote:
Besok 6/11 ker bro?

Yup..esok Jumaat, 6/11. Lusa Sabtu 7/11. Tulat Ahad 8/11. Tubing Isnin 9/11. umpat Ada apa2 plan lain ke esok bro?

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
ujang II

avatar

Posts : 468
Join date : 01/09/2009
Age : 46
Location : kemaman, terengganu.

PostSubject: Re: Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09   Thu Nov 05, 2009 3:24 pm

ugly toe wrote:
ujang II wrote:
Besok 6/11 ker bro?

Yup..esok Jumaat, 6/11. Lusa Sabtu 7/11. Tulat Ahad 8/11. Tubing Isnin 9/11. umpat Ada apa2 plan lain ke esok bro?

Bro, tanyer2lah saper nk ride besok konvoi KP tu, sambutan utk bikers menarik tu. Ambo terpaksalah pegi, setakat ni 5 bijik + dayak + nik/fad. Jom lah ramai2 kita pegi, besok pg tu kita makan udang pulok. Baru Mantoppp....
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09   Thu Nov 05, 2009 8:54 pm

ujang II wrote:
ugly toe wrote:
ujang II wrote:
Besok 6/11 ker bro?

Yup..esok Jumaat, 6/11. Lusa Sabtu 7/11. Tulat Ahad 8/11. Tubing Isnin 9/11. umpat Ada apa2 plan lain ke esok bro?

Bro, tanyer2lah saper nk ride besok konvoi KP tu, sambutan utk bikers menarik tu. Ambo terpaksalah pegi, setakat ni 5 bijik + dayak + nik/fad. Jom lah ramai2 kita pegi, besok pg tu kita makan udang pulok. Baru Mantoppp....


menarik nii....

ujang, ko klu aku pegi, pastu sabtu ko x dtg g lyn rompin, aku bako moto ko....


jomm....

Back to top Go down
aziziupsi

avatar

Posts : 579
Join date : 19/10/2009
Age : 50
Location : 012-9473714 cherating kuantan

PostSubject: Re: Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09   Thu Nov 05, 2009 9:13 pm

kata 6.30 ptg 7 hb tu kena gi majlis kenduri arwah nong. xkan sehari suntuk nak keluar rumah. ada mengamuk anak bini aku...........
Back to top Go down
749s

avatar

Posts : 124
Join date : 07/08/2009
Age : 38

PostSubject: Re: Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09   Thu Nov 05, 2009 9:31 pm

toe-naik cameron je beb..gua, shah n sirul ke sana ahad ni..lu org gerak sabtu ler..jmpa kt ats trn sesama...
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09   Thu Nov 05, 2009 11:13 pm

aziziupsi wrote:
kata 6.30 ptg 7 hb tu kena gi majlis kenduri arwah nong. xkan sehari suntuk nak keluar rumah. ada mengamuk anak bini aku...........


Bro,

Bro, boleh piley yang mana xtvt yng bro nak join...Dalam S7 tak ade paksaan.....

Kalu rasa bleh join makan udang je, kita makan udang...Kalau rase nak join majlis tahlil je...kita RV kat pertonas bt 12 jam 6.30ptg tu...Ok?

saya musti piillleyyy.....
bagusss

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
kmn_gurl

avatar

Posts : 490
Join date : 14/10/2009
Location : kemaman

PostSubject: Re: Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09   Fri Nov 06, 2009 9:23 am

Juz wrote:
aziziupsi wrote:
kata 6.30 ptg 7 hb tu kena gi majlis kenduri arwah nong. xkan sehari suntuk nak keluar rumah. ada mengamuk anak bini aku...........


Bro,

Bro, boleh piley yang mana xtvt yng bro nak join...Dalam S7 tak ade paksaan.....

Kalu rasa bleh join makan udang je, kita makan udang...Kalau rase nak join majlis tahlil je...kita RV kat pertonas bt 12 jam 6.30ptg tu...Ok?

saya musti piillleyyy.....
bagusss


jomla sis JU g makan udang...dh lama x pi rompin....tp gurl duk tggu abg JEFF x blk2 umh lg ni....camne nk g ye
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09   Fri Nov 06, 2009 9:28 am

kmn_gurl wrote:
Juz wrote:
aziziupsi wrote:
kata 6.30 ptg 7 hb tu kena gi majlis kenduri arwah nong. xkan sehari suntuk nak keluar rumah. ada mengamuk anak bini aku...........


Bro,

Bro, boleh piley yang mana xtvt yng bro nak join...Dalam S7 tak ade paksaan.....

Kalu rasa bleh join makan udang je, kita makan udang...Kalau rase nak join majlis tahlil je...kita RV kat pertonas bt 12 jam 6.30ptg tu...Ok?

saya musti piillleyyy.....
bagusss


jomla sis JU g makan udang...dh lama x pi rompin....tp gurl duk tggu abg JEFF x blk2 umh lg ni....camne nk g ye

InsyaAllah ju ikut.....

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
-syazzan-

avatar

Posts : 352
Join date : 06/08/2009
Age : 36
Location : Kuantan - Kerteh - Kuantan

PostSubject: Re: Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09   Sun Nov 08, 2009 11:48 am

ugly toe wrote:
Memandangkan ramai dah set mental utk Ninja Turtle Ride yg terpaksa ditunda di atas sbb cuaca buruk, maka kita create la pgrm lain utk isi kekosongan 2..n bagi pluang warga S7 melepas gian.

Kita ramai2 p layan Rompin n pkena udang lari bagusss

Minat..RV Tmn Kerang Sabtu, 7 Nov 09..jam 11 pagi
babai

Mari mari mari baca dulu

adoyaiii.. asal -syazzan- xde jer g rompin.. asal g rompin jer -syazzan- xde.. mcm mane nih.. bengang
Back to top Go down
praesys

avatar

Posts : 76
Join date : 17/10/2009
Age : 37
Location : peramu, kuantan

PostSubject: Re: Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09   Sun Nov 08, 2009 3:28 pm

-syazzan- wrote:
ugly toe wrote:
Memandangkan ramai dah set mental utk Ninja Turtle Ride yg terpaksa ditunda di atas sbb cuaca buruk, maka kita create la pgrm lain utk isi kekosongan 2..n bagi pluang warga S7 melepas gian.

Kita ramai2 p layan Rompin n pkena udang lari bagusss

Minat..RV Tmn Kerang Sabtu, 7 Nov 09..jam 11 pagi
babai

Mari mari mari baca dulu

adoyaiii.. asal -syazzan- xde jer g rompin.. asal g rompin jer -syazzan- xde.. mcm mane nih.. bengang


mandi air bunga.............abg TA...tlg kasi spesel punya air....
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09   Mon Nov 09, 2009 11:57 am

ramai jugak KeMPer...tunggu punye tunggu meh kite penuh kan list KeMPer


1.
2.
3.
4.
5.

hehehehe

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
praesys

avatar

Posts : 76
Join date : 17/10/2009
Age : 37
Location : peramu, kuantan

PostSubject: Re: Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09   Mon Nov 09, 2009 3:06 pm

KeMPer scratch
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09   Mon Nov 09, 2009 3:10 pm

KeMPer = Kecoh mcm pergi baca dulu

Ada jgk yg KeMPer ke?

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
praesys

avatar

Posts : 76
Join date : 17/10/2009
Age : 37
Location : peramu, kuantan

PostSubject: Re: Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09   Mon Nov 09, 2009 3:33 pm

ugly toe wrote:
KeMPer = Kecoh mcm pergi baca dulu

Ada jgk yg KeMPer ke?

lol golek
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09   Mon Nov 09, 2009 7:16 pm

ntah..ada kut mari kita baca dari mula.... umpat

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 43

PostSubject: Re: Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09   Tue Nov 17, 2009 1:07 am

wi kalau nk layan rompin lg bgtau la...best betul g baru ni..jgn lupa ajak mat top sekali..aku tegoda betul tgk dia ambik lap...aku suka rompin coz jalan tk bnyk kenderaan...dah biasa nanti baru kita blh layan nasir n azam heheheh...lepas ni kita layan gambang - srijaya - maran pulak..tp ctu bnyk kenderaaan..kita ajak tok penghulu dia pulak AMRAN R6...pastu kita layan karak pulak n kita ajak tok penghulu dia DUAN CBR...tp tak tau la kaki dia dah ok ke tak...heheheh..tp apa2 pun g rompin baru ni sgt best nak2 masa hala pegi rompin kita layan lap berempat...
Back to top Go down
"Jebat Durhaka"

avatar

Posts : 371
Join date : 28/09/2009
Age : 46
Location : Kuantan,Pelindung Beserah

PostSubject: Re: Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09   Wed Dec 09, 2009 12:09 am

Bro,jebat dedgr mattop nk jual moto sbb dia nk krja di qatar pula
tak best lyan lap2 kat sini....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09   

Back to top Go down
 
Rompin Ride, Sabtu 7 Nov 09
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» DRFC Camp Jasin,Melaka 29/30-5-2010
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ride And Event-
Jump to: