Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Jemputan Evening Tea

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
ujang II

avatar

Posts : 468
Join date : 01/09/2009
Age : 47
Location : kemaman, terengganu.

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Sat Nov 07, 2009 3:22 pm

hNr wrote:
kmn_gurl wrote:
maksuzy wrote:
ujang II wrote:
kmn_gurl wrote:
ujang II wrote:
Nak join tp bwk Menteri pertahanan sekali. Tlg Presidente mskan nama erk. Ade lucky Draw tak?

bagus jg bro ujang bw menteri..bleh kenal jg... jelir

Dilarang sama sekali berkenalan dgn menteri pertahanan ambo. Harap maklum takut pecah tembelang ambo.... ha haaa.....


ni nak kena belanja nasi ayam 3 bulan berturut2 ni..ape kata gurl??? Twisted Evil Twisted Evil

BLEH JG KAN MAKSU....ITUPUN JIKA BRO UJANG SUDI LA.....



Gurl...

off caps...
x manis....


lol! lol! lol!

HIDUP ABG JEFF.... I LUV U..... He he heee.....
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Mon Nov 09, 2009 12:38 pm

TA insyaAllah akan menyusul..nak amik gambar buat cerite umpat umpat umpat

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Mon Nov 09, 2009 12:47 pm

UMUM

Bro Zul KTM menjemput seluruh warga S7 utk majlis minum petang di MS Garden Sidewalk Deli pada Ahad 14 Nov 09, antara jam 5 ptg - 8 mlm.

Bike parking & bilik solat disediakan.

Sesiapa yg mempunyai kelapangan dan berminat utk hadir diminta senaraikan nama di bawah utk tujuan pengurusan tempat dan sajian.

1. Toe
2. Maksu
3. Nik
4. Fadz
5. kmn_gurl ( NOR )
6. Jaafar ( Jeff )
7. Mr Ujang
8. Mrs Ujang
9. Rid
10. Jebat
11. saiful
12. juz
13. TA
14.
15.

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
cLeo

avatar

Posts : 127
Join date : 06/08/2009
Age : 35
Location : kemaman

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Mon Nov 09, 2009 12:59 pm

ugly toe wrote:
UMUM

Bro Zul KTM menjemput seluruh warga S7 utk majlis minum petang di MS Garden Sidewalk Deli pada Ahad 14 Nov 09, antara jam 5 ptg - 8 mlm.

Bike parking & bilik solat disediakan.

Sesiapa yg mempunyai kelapangan dan berminat utk hadir diminta senaraikan nama di bawah utk tujuan pengurusan tempat dan sajian.

1. Toe
2. Maksu
3. Nik
4. Fadz
5. kmn_gurl ( NOR )
6. Jaafar ( Jeff )
7. Mr Ujang
8. Mrs Ujang
9. Rid
10. Jebat
11. saiful
12. juz
13. TA
14.
15.


a.toe, 14 NOV nie ari ahad ke sabtu..menurut calendar wanie 14 nov ari sabtu...
Back to top Go down
kmn_gurl

avatar

Posts : 490
Join date : 14/10/2009
Location : kemaman

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Mon Nov 09, 2009 1:13 pm

[quote="cLeo"]
ugly toe wrote:
UMUM

Bro Zul KTM menjemput seluruh warga S7 utk majlis minum petang di MS Garden Sidewalk Deli pada Ahad 14 Nov 09, antara jam 5 ptg - 8 mlm.


a.toe, 14 NOV nie ari ahad ke sabtu..menurut calendar wanie 14 nov ari sabtu...

yela wanie....14hb ari sab2...myb abg Toe silap lg.....
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Mon Nov 09, 2009 1:17 pm

kmn_gurl wrote:
cLeo wrote:
a.toe, 14 NOV nie ari ahad ke sabtu..menurut calendar wanie 14 nov ari sabtu...

yela wanie....14hb ari sab2...myb abg Toe silap lg.....

Sory2..my bad. Corrected, tq. 14 Nov 09 hari Sabtu umpat bagusss

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD


Last edited by ugly toe on Mon Nov 09, 2009 1:21 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Mon Nov 09, 2009 1:18 pm

UMUM

Bro Zul KTM menjemput seluruh warga S7 utk majlis minum petang di MS Garden Sidewalk Deli pada Sabtu 14 Nov 09, antara jam 5 ptg - 8 mlm.

Bike parking & bilik solat disediakan.

Sesiapa yg mempunyai kelapangan dan berminat utk hadir diminta senaraikan nama di bawah utk tujuan pengurusan tempat dan sajian.

1. Toe
2. Maksu
3. Nik
4. Fadz
5. kmn_gurl ( NOR )
6. Jaafar ( Jeff )
7. Mr Ujang
8. Mrs Ujang
9. Rid
10. Jebat
11. saiful
12. juz
13. TA
14. Abg Long
15. Zucco
16. Wan CB4
17. Syazzan
18. Mr42
19. Yus
20. Zamir
21. Jeff
22. Sue
23.
24.
25.

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD


Last edited by ugly toe on Mon Nov 09, 2009 1:51 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Mon Nov 09, 2009 1:28 pm

Toe... sejuk yee.... umpat umpat umpat

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 48
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Mon Nov 09, 2009 1:55 pm

Salam...


+ mr42..kalau bini aku nak gi, aku bawok sekali ngan askar wataniah aku... umpat
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Mon Nov 09, 2009 1:56 pm

Bawak je bro..no hal punya

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Mon Nov 09, 2009 2:25 pm

UMUM

Bro Zul KTM menjemput seluruh warga S7 utk majlis minum petang di MS Garden Sidewalk Deli pada Sabtu 14 Nov 09, antara jam 5 ptg - 8 mlm.

Bike parking & bilik solat disediakan.

Sesiapa yg mempunyai kelapangan dan berminat utk hadir diminta senaraikan nama di bawah utk tujuan pengurusan tempat dan sajian.

1. Toe
2. Maksu
3. Nik
4. Fadz
5. kmn_gurl ( NOR )
6. Jaafar ( Jeff )
7. Mr Ujang
8. Mrs Ujang
9. Rid
10. Jebat
11. saiful
12. juz
13. TA
14. Abg Long
15. Zucco
16. Wan CB4
17. Syazzan
18. Mr42 +1 ++
19. Yus
20. Zamir
21. Dayak
22. Nasirkmn
23. Ujang II + 1
24. LanJPJ
25.

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
zmanr1

avatar

Posts : 110
Join date : 06/08/2009
Age : 44
Location : QTAN PAHANG & TERENGGANU KITA

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Mon Nov 09, 2009 6:20 pm

UMUM

Bro Zul KTM menjemput seluruh warga S7 utk majlis minum petang di MS Garden Sidewalk Deli pada Sabtu 14 Nov 09, antara jam 5 ptg - 8 mlm.

Bike parking & bilik solat disediakan.

Sesiapa yg mempunyai kelapangan dan berminat utk hadir diminta senaraikan nama di bawah utk tujuan pengurusan tempat dan sajian.

1. Toe
2. Maksu
3. Nik
4. Fadz
5. kmn_gurl ( NOR )
6. Jaafar ( Jeff )
7. Mr Ujang
8. Mrs Ujang
9. Rid
10. Jebat
11. saiful
12. juz
13. TA
14. Abg Long
15. Zucco
16. Wan CB4
17. Syazzan
18. Mr42 +1 ++
19. Yus
20. Zamir
21. Dayak
22. Nasirkmn
23. zmanr1
24. LanJPJ
25.
26.
27.
28.
29.
30.
Back to top Go down
cLeo

avatar

Posts : 127
Join date : 06/08/2009
Age : 35
Location : kemaman

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Mon Nov 09, 2009 11:38 pm

tlg buh kn nama cLeo + man kmn eh...kami join...
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Mon Nov 09, 2009 11:46 pm

ugly toe wrote:
UMUM

Bro Zul KTM menjemput seluruh warga S7 utk majlis minum petang di MS Garden Sidewalk Deli pada Sabtu 14 Nov 09, antara jam 5 ptg - 8 mlm.

Bike parking & bilik solat disediakan.

Sesiapa yg mempunyai kelapangan dan berminat utk hadir diminta senaraikan nama di bawah utk tujuan pengurusan tempat dan sajian.

1. Toe
2. Maksu
3. Nik
4. Fadz
5. kmn_gurl ( NOR )
6. Jaafar ( Jeff )
7. Mr Ujang
8. Mrs Ujang

9. Rid
10. Jebat
11. saiful
12. juz
13. TA
14. Abg Long
15. Zucco
16. Wan CB4
17. Syazzan
18. Mr42 +1 ++
19. Yus
20. Zamir
21. Dayak
22. Nasirkmn
23. Ujang II + 1
24. LanJPJ
25.

Ujang ni org yang berlainan ke ???

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Mon Nov 09, 2009 11:57 pm

sorang tu duduk kemaman sorang lagi duduk chukai... umpat

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
-syazzan-

avatar

Posts : 352
Join date : 06/08/2009
Age : 37
Location : Kuantan - Kerteh - Kuantan

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Tue Nov 10, 2009 12:42 pm

zmanr1 wrote:
UMUM

Bro Zul KTM menjemput seluruh warga S7 utk majlis minum petang di MS Garden Sidewalk Deli pada Sabtu 14 Nov 09, antara jam 5 ptg - 8 mlm.

Bike parking & bilik solat disediakan.

Sesiapa yg mempunyai kelapangan dan berminat utk hadir diminta senaraikan nama di bawah utk tujuan pengurusan tempat dan sajian.

1. Toe
2. Maksu
3. Nik
4. Fadz
5. kmn_gurl ( NOR )
6. Jaafar ( Jeff )
7. Mr Ujang
8. Mrs Ujang
9. Rid
10. Jebat
11. saiful
12. juz
13. TA
14. Abg Long
15. Zucco
16. Wan CB4
17. Syazzan + 1 + 1
18. Mr42 +1 ++
19. Yus
20. Zamir
21. Dayak
22. Nasirkmn
23. zmanr1
24. LanJPJ
25.
26.
27.
28.
29.
30.

-syazzan- tambah lauk sikit..
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Tue Nov 10, 2009 12:46 pm

UMUM

Bro Zul KTM menjemput seluruh warga S7 utk majlis minum petang di MS Garden Sidewalk Deli pada Sabtu 14 Nov 09, antara jam 5 ptg - 8 mlm.

Bike parking & bilik solat disediakan.

Sesiapa yg mempunyai kelapangan dan berminat utk hadir diminta senaraikan nama di bawah utk tujuan pengurusan tempat dan sajian.

1. Toe
2. Maksu
3. Nik
4. Fadz
5. kmn_gurl ( NOR )
6. Jaafar ( Jeff )
7. Mr Ujang
8. Mrs Ujang
9. Rid
10. Jebat
11. saiful
12. juz
13. TA
14. Abg Long
15. Zucco
16. Wan CB4
17. Syazzan + 1 + 1
18. Mr42 +1 ++
19. Yus
20. Zamir
21. Dayak
22. Nasirkmn
23. zmanr1
24. LanJPJ
25.
26.
27.
28.
29.
30.

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
cLeo

avatar

Posts : 127
Join date : 06/08/2009
Age : 35
Location : kemaman

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Tue Nov 10, 2009 2:57 pm

1. Toe
2. Maksu
3. Nik
4. Fadz
5. kmn_gurl ( NOR )
6. Jaafar ( Jeff )
7. Mr Ujang
8. Mrs Ujang
9. Rid
10. Jebat
11. saiful
12. juz
13. TA
14. Abg Long
15. Zucco
16. Wan CB4
17. Syazzan + 1 + 1
18. Mr42 +1 ++
19. Yus
20. Zamir
21. Dayak
22. Nasirkmn
23. zmanr1
24. LanJPJ
25. cLeo
26. mankmn
27.
28.
29.
30.
Back to top Go down
Nasirkmn

avatar

Posts : 379
Join date : 21/08/2009
Age : 46
Location : Kemaman

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Tue Nov 10, 2009 4:04 pm

Mane nama Pok Leh.. sjak akhir2 ni smakin ilang dari forum..


Last edited by Nasirkmn on Wed Nov 11, 2009 8:20 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Tue Nov 10, 2009 8:52 pm

Nasirkmn wrote:
Mane nama Pok Leh.. sjak akhir2 ni smakin ilang dari forum..
come on PL.. brotherhood spirit

Wa ada bro..cumanya banyak xtvt tak sempat nak berjoint..ni pun kat KL lagi..balik Kuantan Khamis, then Ahad ke Butterworth, Rabu/Khamis ke Labuan lak... lepas tula baru nak aman kot...
Back to top Go down
"Jebat Durhaka"

avatar

Posts : 371
Join date : 28/09/2009
Age : 47
Location : Kuantan,Pelindung Beserah

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Wed Nov 11, 2009 1:03 am

Jebat fhm nk buat cam mna keerja bagusss

pie sana pie situ jgn lupa buah tgn jebat

jgn dok nakai2.....biang takpolah cekkkkk..... golek
Back to top Go down
Nasirkmn

avatar

Posts : 379
Join date : 21/08/2009
Age : 46
Location : Kemaman

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Wed Nov 11, 2009 8:18 am

pokleh wrote:
Nasirkmn wrote:
Mane nama Pok Leh.. sjak akhir2 ni smakin ilang dari forum..
come on PL.. brotherhood spirit

Wa ada bro..cumanya banyak xtvt tak sempat nak berjoint..ni pun kat KL lagi..balik Kuantan Khamis, then Ahad ke Butterworth, Rabu/Khamis ke Labuan lak... lepas tula baru nak aman kot...

Owh wokey2 bro, kuat wat pitih le ning. hehe Very Happy
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Wed Nov 11, 2009 11:12 am

kawan kansel gi KL ingat nak gi minum ptg dgn S7

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
live life to the fullest

azizi mahmood
+60 139705822
azizib@yahoo.com
9W2BUM
blood type O+


Back to top Go down
https://www.facebook.com/azizi.mahmood
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Wed Nov 11, 2009 11:28 am

UMUM

Bro Zul KTM menjemput seluruh warga S7 utk majlis minum petang di MS Garden Sidewalk Deli pada Sabtu 14 Nov 09, antara jam 5 ptg - 8 mlm.

Bike parking & bilik solat disediakan.

Sesiapa yg mempunyai kelapangan dan berminat utk hadir diminta senaraikan nama di bawah utk tujuan pengurusan tempat dan sajian.

1. Toe
2. Maksu
3. Nik
4. Fadz
5. kmn_gurl ( NOR )
6. Jaafar ( Jeff )
7. Mr Ujang
8. Mrs Ujang
9. Rid
10. Jebat
11. saiful
12. juz
13. TA
14. Abg Long
15. Zucco
16. Wan CB4
17. Syazzan + 1 + 1
18. Mr42 +1 ++
19. Yus
20. Zamir
21. Dayak
22. Nasirkmn
23. zmanr1
24. LanJPJ
25. cleo
26. mankmn
27. zoloft
28. Mazlan
29. Dinz1000
30. IzzGTR
31.
32.
33.
34.
35.

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD


Last edited by ugly toe on Wed Nov 11, 2009 2:47 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
mazlan majid

avatar

Posts : 921
Join date : 11/08/2009
Age : 46
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   Wed Nov 11, 2009 12:56 pm

Ambe nak join jugak lah....minum petang merangkap makan malam
babai
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Jemputan Evening Tea   

Back to top Go down
 
Jemputan Evening Tea
Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ride And Event-
Jump to: