Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 26-27/10/09 ada KTM Trackday

Go down 
AuthorMessage
WhiteMonster

avatar

Posts : 152
Join date : 24/08/2009
Age : 52
Location : SEREMBAN

PostSubject: Re: 26-27/10/09 ada KTM Trackday   Mon Oct 05, 2009 4:31 pm

Salam kekawang kalu xsalah percaturan pada 26-27/10/09 ada KTM Trackday lain bangsa moto pun boleh join juga....mailah kata memeriahkan.....
Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 42
Location : kuantan

PostSubject: Re: 26-27/10/09 ada KTM Trackday   Tue Oct 06, 2009 10:53 am

WhiteMonster wrote:
Salam kekawang kalu xsalah percaturan pada 26-27/10/09 ada KTM Trackday lain bangsa moto pun boleh join juga....mailah kata memeriahkan.....

ni kene ambil cuti lg 2hr ni utk layan trek lepas rossi main... kot2 skill dia menyangkut kat aku maner tau...heheheheh

abg wm.. boleh tlg kompom kan secepat ygt boleh ttg trackday tu tak...heheheh


Last edited by geng bas skolah on Tue Oct 13, 2009 5:33 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
WhiteMonster

avatar

Posts : 152
Join date : 24/08/2009
Age : 52
Location : SEREMBAN

PostSubject: Re: 26-27/10/09 ada KTM Trackday   Sun Oct 11, 2009 6:13 pm

NZX10 wrote:
WhiteMonster wrote:
Salam kekawang kalu xsalah percaturan pada 26-27/10/09 ada KTM Trackday lain bangsa moto pun boleh join juga....mailah kata memeriahkan.....

ni kene ambil cuti lg 2hr ni utk layan trek lepas rossi main... kot2 skill dia menyangkut kat aku maner tau...heheheheh

abg ym.. boleh tlg kompom kan secepat ygt boleh ttg trackday tu tak...heheheh

Dari bilik sebelah....

date confirmed for trackday is after motoGP..detail as below;

Date : 26 & 27 October 2009
Day : Monday & Tuesday
Track : Motocross, go kart (for supermoto) & sepang full track for various bike & KTM X-Bow launcing..
Time : 9 - 6 pm.. lol! lol! lol!
Back to top Go down
Zamani K8

avatar

Posts : 74
Join date : 27/09/2009
Age : 44
Location : Kemaman, Terengganu

PostSubject: Re: 26-27/10/09 ada KTM Trackday   Sun Oct 11, 2009 6:48 pm

bro YM.. sakit tangan dan badan aku main track baru baru ni.. tapi bestt la broo... insyallah.. ada masa dan budget.. kita pegi lagi..
Back to top Go down
ujang II

avatar

Posts : 468
Join date : 01/09/2009
Age : 47
Location : kemaman, terengganu.

PostSubject: Re: 26-27/10/09 ada KTM Trackday   Mon Oct 12, 2009 12:53 am

WhiteMonster wrote:
NZX10 wrote:
WhiteMonster wrote:
Salam kekawang kalu xsalah percaturan pada 26-27/10/09 ada KTM Trackday lain bangsa moto pun boleh join juga....mailah kata memeriahkan.....

ni kene ambil cuti lg 2hr ni utk layan trek lepas rossi main... kot2 skill dia menyangkut kat aku maner tau...heheheheh

abg ym.. boleh tlg kompom kan secepat ygt boleh ttg trackday tu tak...heheheh

Dari bilik sebelah....

date confirmed for trackday is after motoGP..detail as below;

Date : 26 & 27 October 2009
Day : Monday & Tuesday
Track : Motocross, go kart (for supermoto) & sepang full track for various bike & KTM X-Bow launcing..
Time : 9 - 6 pm.. lol! lol! lol!

RACUUNN JGN TAK RACUN BRO..... BEST GILER....
Back to top Go down
WhiteMonster

avatar

Posts : 152
Join date : 24/08/2009
Age : 52
Location : SEREMBAN

PostSubject: Re: 26-27/10/09 ada KTM Trackday   Mon Oct 12, 2009 1:32 pm

ujang II wrote:
WhiteMonster wrote:
NZX10 wrote:
WhiteMonster wrote:
Salam kekawang kalu xsalah percaturan pada 26-27/10/09 ada KTM Trackday lain bangsa moto pun boleh join juga....mailah kata memeriahkan.....

ni kene ambil cuti lg 2hr ni utk layan trek lepas rossi main... kot2 skill dia menyangkut kat aku maner tau...heheheheh

abg ym.. boleh tlg kompom kan secepat ygt boleh ttg trackday tu tak...heheheh

Dari bilik sebelah....

date confirmed for trackday is after motoGP..detail as below;

Date : 26 & 27 October 2009
Day : Monday & Tuesday
Track : Motocross, go kart (for supermoto) & sepang full track for various bike & KTM X-Bow launcing..
Time : 9 - 6 pm.. lol! lol! lol!

RACUUNN JGN TAK RACUN BRO..... BEST GILER....

Jan mehlah kita msk lagi kok mu msk aku ambil cuti ari tu.....blh kita TEST KTM RACING AKRAPOVIC lol! lol! lol!
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: 26-27/10/09 ada KTM Trackday   Mon Oct 12, 2009 1:35 pm

Ish ish ish..kuat betul ber'sepang' 2 kwn kita nih
Back to top Go down
ujang II

avatar

Posts : 468
Join date : 01/09/2009
Age : 47
Location : kemaman, terengganu.

PostSubject: Re: 26-27/10/09 ada KTM Trackday   Mon Oct 12, 2009 1:38 pm

Sian kt moto aku, meraung giler. Tayar gelebek nyeng... balik dlm ujan lebat kt termeloh nyaris2 tutuh keta terbabas kt karak.smpai kt gambang till jabor all the way jalan penoh kelapa sawit, puas mengelak. Cabaran betol trip ni balik dari KL. Tengoklah nnti kalu free gua joinlah bro.
Back to top Go down
WhiteMonster

avatar

Posts : 152
Join date : 24/08/2009
Age : 52
Location : SEREMBAN

PostSubject: Re: 26-27/10/09 ada KTM Trackday   Mon Oct 12, 2009 1:42 pm

ugly toe wrote:
Ish ish ish..kuat betul ber'sepang' 2 kwn kita nih

jgn ber'sepang' kelain.....ber'sepang' d track ok Razz Razz Razz
Back to top Go down
WhiteMonster

avatar

Posts : 152
Join date : 24/08/2009
Age : 52
Location : SEREMBAN

PostSubject: Re: 26-27/10/09 ada KTM Trackday   Mon Oct 12, 2009 1:44 pm

ujang II wrote:
Sian kt moto aku, meraung giler. Tayar gelebek nyeng... balik dlm ujan lebat kt termeloh nyaris2 tutuh keta terbabas kt karak.smpai kt gambang till jabor all the way jalan penoh kelapa sawit, puas mengelak. Cabaran betol trip ni balik dari KL. Tengoklah nnti kalu free gua joinlah bro.

Dugaan.....nati lu ajaklah K8/man debeb....aku dah PM kat Nazri Busa....
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: 26-27/10/09 ada KTM Trackday   Mon Oct 12, 2009 1:47 pm

ujang II wrote:
Sian kt moto aku, meraung giler. Tayar gelebek nyeng... balik dlm ujan lebat kt termeloh nyaris2 tutuh keta terbabas kt karak.smpai kt gambang till jabor all the way jalan penoh kelapa sawit, puas mengelak. Cabaran betol trip ni balik dari KL. Tengoklah nnti kalu free gua joinlah bro.

Hati2 bro..keep safe
Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 42
Location : kuantan

PostSubject: Re: 26-27/10/09 ada KTM Trackday   Tue Oct 13, 2009 6:03 am

bro WM, boleh x bro tlg usha brape bayaran yg dikenakan kalau nak joint,, sbb ader yg bertanyer kan kos nyer...
Back to top Go down
WhiteMonster

avatar

Posts : 152
Join date : 24/08/2009
Age : 52
Location : SEREMBAN

PostSubject: Re: 26-27/10/09 ada KTM Trackday   Wed Oct 14, 2009 10:57 pm

geng bas skolah wrote:
bro WM, boleh x bro tlg usha brape bayaran yg dikenakan kalau nak joint,, sbb ader yg bertanyer kan kos nyer...

Geng Budak Sekolan ada sedikit bayaran akan di kena kan utk track seperti biasa RM150-RM170..... cheers cheers
Back to top Go down
Nasirkmn

avatar

Posts : 379
Join date : 21/08/2009
Age : 46
Location : Kemaman

PostSubject: Re: 26-27/10/09 ada KTM Trackday   Thu Oct 15, 2009 12:47 am

WhiteMonster wrote:
geng bas skolah wrote:
bro WM, boleh x bro tlg usha brape bayaran yg dikenakan kalau nak joint,, sbb ader yg bertanyer kan kos nyer...

Geng Budak Sekolan ada sedikit bayaran akan di kena kan utk track seperti biasa RM150-RM170..... cheers cheers

Budok sekoloh 1/2 price jer bro, jgn risau bro WM blh uruskan kalu setakat satu geng bas sekolah tu lol!
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 45

PostSubject: Re: 26-27/10/09 ada KTM Trackday   Thu Oct 15, 2009 1:46 pm

ko cek la time dia brahim...aku nk join gak..ingat nk beli slider yg blh kuar bunga api...heheheh
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: 26-27/10/09 ada KTM Trackday   Thu Oct 15, 2009 2:40 pm

nazri_haya wrote:
ko cek la time dia brahim...aku nk join gak..ingat nk beli slider yg blh kuar bunga api...heheheh

fuh menarik je ... boleh amik cuti sambilan ke cuti sakit ke cuti bini besalin nih...

selalu stat main pukul brp Bang WM?
Back to top Go down
WhiteMonster

avatar

Posts : 152
Join date : 24/08/2009
Age : 52
Location : SEREMBAN

PostSubject: Re: 26-27/10/09 ada KTM Trackday   Thu Oct 15, 2009 5:44 pm

tandas_awam wrote:
nazri_haya wrote:
ko cek la time dia brahim...aku nk join gak..ingat nk beli slider yg blh kuar bunga api...heheheh

fuh menarik je ... boleh amik cuti sambilan ke cuti sakit ke cuti bini besalin nih...

selalu stat main pukul brp Bang WM?

Selalu track lepas tghari...ari tu ada promosi KTM dari 0900-1800...and dari bilik sebelah inform jurugambar n report dari luar Malaya pun ada....
Back to top Go down
rid

avatar

Posts : 36
Join date : 03/10/2009
Age : 45
Location : Sg. Ular, Kuantan,Pahang.

PostSubject: Re: 26-27/10/09 ada KTM Trackday   Fri Oct 16, 2009 1:29 pm

menarik jugak topik nie...
Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 42
Location : kuantan

PostSubject: Re: 26-27/10/09 ada KTM Trackday   Mon Oct 19, 2009 3:12 pm

rid wrote:
menarik jugak topik nie...
topik ni mmg menarik... tp kalau joint skali lagi menarik dan tertarik ko mmg debommmmmmmhhhh.... What a Face What a Face
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: 26-27/10/09 ada KTM Trackday   

Back to top Go down
 
26-27/10/09 ada KTM Trackday
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ride And Event-
Jump to: