Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Berkabung Sempena Menghormati Arwah Nong

Go down 
AuthorMessage
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Berkabung Sempena Menghormati Arwah Nong   Wed Sep 30, 2009 4:38 am

Bagi menghormati pemergian sahabat yg dikasihi, dukacita saya maklumkan di sini bahawa S7 akan berkabung sehingga 11 Okt 09 (14 hari). Ini bermakna mana2 pgrm/aktiviti leisure ride, long distance convoy, event in form of entertainments dan seumpamanya yg dijadualkan sebelum tarikh tersebut terpaksa ditangguhkan ke satu masa yg akan dibincangkan kemudian. Walau bagaimanapun pgrm/aktiviti amal, BOS, jemputan rumah terbuka dan sebagainya boleh dipertimbangkan selagi ianya berlangsung dalam keadaan dan di sekitar kawasan yg bersesuaian. Sebarang kesulitan akibat dari penangguhan ini amat dikesali.

Keprihatinan warga S7 amat dihargai.

Al Fatihah
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Berkabung Sempena Menghormati Arwah Nong   Thu Oct 01, 2009 6:55 pm

noted..al-fatihah..amin..
Back to top Go down
joecb1000 (Goat Man)

avatar

Posts : 6
Join date : 06/08/2009
Age : 46
Location : Indera Mahkota

PostSubject: Re: Berkabung Sempena Menghormati Arwah Nong   Fri Oct 02, 2009 12:45 am

Aku rasa dalam seminggu dua ni..... sedih betul bila lalu kat tempat kejadian tu. Tiap kali lalu je aku teringat. Lalu je teringat sampai nak ke Gambang pun aku ikut H/way
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Berkabung Sempena Menghormati Arwah Nong   Sun Oct 04, 2009 9:06 am

kehilangan rakan bikez dah banyak kali wa lalui...tapi kali ni kesannya cukup terasa.
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 44
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: Berkabung Sempena Menghormati Arwah Nong   Mon Oct 05, 2009 4:29 pm

al fatihah....amin
Back to top Go down
http://www.facebook.com/azizi.mahmood
Sponsored content




PostSubject: Re: Berkabung Sempena Menghormati Arwah Nong   

Back to top Go down
 
Berkabung Sempena Menghormati Arwah Nong
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Makluman-
Jump to: