Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Takziah kepada keluarga arwaH Nong daripada KELAB MOTOR TERENGGANU.

Go down 
AuthorMessage
Captain Jack Sparrow

avatar

Posts : 2
Join date : 29/09/2009
Age : 42
Location : Kuala Terengganu,Malaysia

PostSubject: Takziah kepada keluarga arwaH Nong daripada KELAB MOTOR TERENGGANU.   Tue Sep 29, 2009 4:27 am

Asalamualai'ikum semua rakan bikers S7B,

Salam takziah buat famili arwah Nong semoga rohnya dicucuri rahmat. Untuk makluman rakan-rakan S7B , rakan saya iaitu Irwan & rakan-rakan dari Muar Bikers call saya semalam dan dia bagitau yang dia cuma beberapa meter dibelakang arwah semasa masing-masing menuju ke stesyen mintak shell. Itu sahaja yang si irwan bagitau.. tapi ajal & pertemuan terletak ditangan Allah Ta'ala dan kita sebagai bikers-bikers selalulah beringat kepada Allah Ta'ala time nak ride tu.. Tak salah kalau kita berzikir banyak-banyak atau perbanyakkan doa kepada Allah Ta'ala ketika tengah ride kerana penulis selalu amalkan ini ketika tengah ride maklumlah selain kerja kat opis 9am - 5am , penulis ni ada kerja sampingan jugak iaitu jual-beli motor-motor berkuasa tinggi dan penulis kerap long-distance untuk ambik motor ke, tengok motor ke atau sebangainya seluruh Malaysia , insya'Allah semakin kuat & kerap kita mengingatiNYA , kita akan dilindungiNYA... Insya'Allah..


Nota : flower Salam perkenalan buat semua rakan bikers SAMURAI 7 !!!! Chiow...
Back to top Go down
http://www.ltdl.com.my
koi

avatar

Posts : 119
Join date : 04/08/2009
Location : Kuantan - Temerloh

PostSubject: Re: Takziah kepada keluarga arwaH Nong daripada KELAB MOTOR TERENGGANU.   Tue Sep 29, 2009 11:48 am

Satu ingatan yang baik daripada Captain Jack..
Terima kasih tuan..
Insyaallah sama - sama la kita praktikkannya..
Semoga kita semua sentiasa berada di bawah naungan rahmat dan perlindunganNya..

Untuk arwah abang Nong yang telah pergi meninggalkan kita,
Sama-sama la kita hadiahkan al-Fatihah.Semoga arwah tenang di sana,
Dilimpahkan Allah SWT akan rahmat ke atas rohnya dan ditempatkan rohnya bersama orang-orang yang soleh dan bertaqwa..Aminn..
Back to top Go down
 
Takziah kepada keluarga arwaH Nong daripada KELAB MOTOR TERENGGANU.
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ucapan-
Jump to: