Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
ujang II

avatar

Posts : 468
Join date : 01/09/2009
Age : 47
Location : kemaman, terengganu.

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Wed Oct 07, 2009 2:09 am

frust menonggeng gua, mentang2lah tak hensem, ingat bro TA jer xnak focus, org surat kabou pun tak nak. Crying or Very sad Crying or Very sad
Nasib baik manis tetap ada. Tapi bro TA mmg prolah bab gambau ni, kami kt kemamang mana ade jual sinar edisi pahang, dgn kebijaksanaan bro TA leh gok tgk majlis tu msk surat kabou. Hidup S77777........
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Wed Oct 07, 2009 8:28 am

Tak pe bro ujangII this event mungkin tak masuk..Banyak lagi agenda S7 nak buat di masa akan datang. Lain kali kita duk tengah2...Mesti muka kita masuk punye. Laughing Laughing
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Wed Oct 07, 2009 9:43 am

ujang II wrote:
frust menonggeng gua, mentang2lah tak hensem, ingat bro TA jer xnak focus, org surat kabou pun tak nak. Crying or Very sad Crying or Very sad
Nasib baik manis tetap ada. Tapi bro TA mmg prolah bab gambau ni, kami kt kemamang mana ade jual sinar edisi pahang, dgn kebijaksanaan bro TA leh gok tgk majlis tu msk surat kabou. Hidup S77777........

Kalu belah2 sana ada pgrm bole la bisik2. Ada can kita ramai2 masuk dlm Sinar Kemamang lak Very Happy
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Wed Oct 07, 2009 9:45 am

aku dah modify tarikh ....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Wed Oct 07, 2009 9:49 am

Juz wrote:
Tak pe bro ujangII this event mungkin tak masuk..Banyak lagi agenda S7 nak buat di masa akan datang. Lain kali kita duk tengah2...Mesti muka kita masuk punye. Laughing Laughing

congrats S7, banyak aktiviti yg telah dijalankan n menampakkan kejayaan..makin hr, S7 dikenali....semangat sepasukan tlh ditonjolkan...salute s7....unfortunately iris tk dpt nk menyertai krn brd diluar kwsn...hope to c another events...
Back to top Go down
cLeo

avatar

Posts : 127
Join date : 06/08/2009
Age : 35
Location : kemaman

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Wed Oct 07, 2009 4:32 pm

Juz wrote:
Tu la.. bile tgk mang sorang..adoi...tak de jugok si Wanie ni.....

2la kak juz,xleh nk join ms 2 ada hal yg xleh nk dielakkn..tp xpe next tym sure wanie akan adakn diri jugok...
Back to top Go down
mang

avatar

Posts : 121
Join date : 03/10/2009
Age : 46
Location : kemamang-kuatang-temeloh

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Wed Oct 07, 2009 5:39 pm

ujang II wrote:
frust menonggeng gua, mentang2lah tak hensem, ingat bro TA jer xnak focus, org surat kabou pun tak nak. Crying or Very sad Crying or Very sad
Nasib baik manis tetap ada. Tapi bro TA mmg prolah bab gambau ni, kami kt kemamang mana ade jual sinar edisi pahang, dgn kebijaksanaan bro TA leh gok tgk majlis tu msk surat kabou. Hidup S77777........


xper pejang meh aku amik gambo mung banyok2 meh (sesi begambo kak pata teluk moknik)
pah tu aku pos kang dalang "TAMIL NESAN"
baru la glemer

bounce bounce bounce
Back to top Go down
Nasirkmn

avatar

Posts : 379
Join date : 21/08/2009
Age : 46
Location : Kemaman

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Wed Oct 07, 2009 6:05 pm

ugly toe wrote:
Serius benor bro Nasir mlayan anak2..

Ha'ah, aku tgh seyes dok fokus ke pengurus dia tuh. Uhuk2 Very Happy
Back to top Go down
Nasirkmn

avatar

Posts : 379
Join date : 21/08/2009
Age : 46
Location : Kemaman

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Wed Oct 07, 2009 6:11 pm

cLeo wrote:
ugly toe wrote:
Serius benor bro Nasir mlayan anak2..

aah,seyes btol..siap galas beg skali..

Tu wa tgh poning tu dok tanye pillion wa dia kata dh dpt doh! Seb baik aku
x songlap kalu x dh kna join geng bas kolah. Huhu
Back to top Go down
Nasirkmn

avatar

Posts : 379
Join date : 21/08/2009
Age : 46
Location : Kemaman

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Wed Oct 07, 2009 6:15 pm

Juz wrote:
Beg kotak-kotakk......Nak g sekolah ke bro Nasir???

Ye r kak Ju intan payung umbrella sup gear box weh.. g kolah kanak2 tua. Hua3


Last edited by Nasirkmn on Thu Oct 08, 2009 12:29 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Nasirkmn

avatar

Posts : 379
Join date : 21/08/2009
Age : 46
Location : Kemaman

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Thu Oct 08, 2009 12:32 am

ujang II wrote:
frust menonggeng gua, mentang2lah tak hensem, ingat bro TA jer xnak focus, org surat kabou pun tak nak. Crying or Very sad Crying or Very sad
Nasib baik manis tetap ada. Tapi bro TA mmg prolah bab gambau ni, kami kt kemamang mana ade jual sinar edisi pahang, dgn kebijaksanaan bro TA leh gok tgk majlis tu msk surat kabou. Hidup S77777........

xpe muka mu kt org dah reserve utk pegang watak penyu bulan 11 nih. Hahahahaha
Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 42
Location : kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 13, 2009 7:24 am

salam,

progrem dah tamat dan amat berjaya, tahniah semua warga S7, teruskan usahamu untuk membantu orang2 yg kurang bernasib baik, tampa mengharapkan balasan....

p/s maaf semua, memandangkan progrem ni dah tamat, saya lock topic ni supaya ia tidak dijadikan tempat berbual yg boleh menyimpang dr topic asal....tq
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   

Back to top Go down
 
Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ride And Event-
Jump to: