Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 43

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Mon Oct 05, 2009 5:47 pm

salam untuk semua...perasaan yang aku blh luahkan kat sini adalah PUASHATI,SERONOK , GEMBIRA,TERUJA dan macam2 lagi..walaupun dari pagi dah keluar g majlis open house PM n sambung petang bersama anak yatim tapi rasa letih tu hilang bila tgk program bejaya bejalan dengan lancar..bangga betul aku tgk rakan s7bg komitmen..walaupun ride tak jauh hanya sekitar kuantan tapi rasa puashati sangat2..tak reti nak cerita mcmana..kesimpulannya permuafakatan dlm s7 ni sgt kuat..s7 kuantan,s7 pekan , s7 kemaman..dan yang paling penting syukur alhamdulillah program selamat selesai & berjalan lancar sehingga ke penghujung program tanpa sebarang masalah..syabasssss S7..bravooo..mabelessss...
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Mon Oct 05, 2009 6:53 pm

Members semua jgn lupa tgk Sinar Harian Isnin 5 Okt 09 (Isnin). Lagi berita dan gambar pasal pgrm bersama anak yatim


Last edited by ugly toe on Tue Oct 06, 2009 8:47 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 8:46 am

Lagi berita S7 dalam Sinar pada 6 Okt 09 (Selasa)...lagi dan lagi dan lagi..
Back to top Go down
syahrun92

avatar

Posts : 87
Join date : 22/09/2009
Age : 36
Location : K.Tganu & Kluang

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 9:45 am

tahniah S7.. cheers
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 10:01 am

ugly toe wrote:
Lagi berita S7 dalam Sinar pada 6 Okt 09 (Selasa)...lagi dan lagi dan lagi..

Bro boleh scan bro?
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 10:15 am

tandas_awam wrote:
ugly toe wrote:
Lagi berita S7 dalam Sinar pada 6 Okt 09 (Selasa)...lagi dan lagi dan lagi..

Bro boleh scan bro?

Haha..aku kat umah xde scanner la bro. Lagipun aku sndiri blum beli ahak2. Sape2 bole tlg....
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 10:43 am

apa lagi...PTT la bro....mintak bantuan...kikiki



lol! lol! lol! [/color]
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 12:29 pm

Done Sir!



Last edited by tandas_awam on Tue Oct 06, 2009 3:24 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 1:01 pm

Tq TA. Yg Ahad ngan hari ni (Selasa) xde ka?
Back to top Go down
kueh

avatar

Posts : 199
Join date : 04/08/2009

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 2:23 pm

a great job
well done s7 cheers
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 3:08 pm

ugly toe wrote:
Tq TA. Yg Ahad ngan hari ni (Selasa) xde ka?

jap aku g tgk kat library....
Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 40
Location : kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 3:50 pm

satu xtvt S7 yg amat mermakna dan menyeronokan....

kalaulah semua dpt joint xtvt ni kan seronok....
tiap kali xtvt menyeronokan seumpama ni dijalankan aku terus terkenang pd seseorg....
kalaulah berliau masih ader bersama kita, masih segar dalam ingatanku senyumannyer tiap kali dan ketika berxtvt mcm ni....tp Tuhan lebih menyayanginye...

tandas_awam wrote:
Done Sir!


geng bes skolah jelas,terang lg nyata terpangpang dlm keratan akbar sinar tu....heheheheh bounce bounce
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 4:08 pm

Serius benor bro Nasir mlayan anak2..
Back to top Go down
cLeo

avatar

Posts : 127
Join date : 06/08/2009
Age : 34
Location : kemaman

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 6:08 pm

ugly toe wrote:
Serius benor bro Nasir mlayan anak2..

aah,seyes btol..siap galas beg skali..
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 7:06 pm

Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 40
Location : kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 7:12 pm

mmg mengkagumkan....teruskan usahamu gaban...ehehe samurai seven bikers... Very Happy Very Happy


Last edited by NZX10 on Wed Oct 07, 2009 10:42 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 8:32 pm

salam....

Apa kata kita bukak satu tajuk baru -SAMURAI7 In the News-
Setiap xtvt S7 yang kuar dalam media cetak bleh kita simpan kat sini. Senang jugak ahli S7 atau forumer lain mengetahui xtvt yang telah kita laksanakan.

Rasanye banyak lagi cerita pasal S7 yang bakal kuar dalam paper di masa akan datang.....He He He He...

Hanya pandangan sahaja.....
Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 40
Location : kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 8:51 pm

Juz wrote:
salam....

Apa kata kita bukak satu tajuk baru -SAMURAI7 In the News-
Setiap xtvt S7 yang kuar dalam media cetak bleh kita simpan kat sini. Senang jugak ahli S7 atau forumer lain mengetahui xtvt yang telah kita laksanakan.

Rasanye banyak lagi cerita pasal S7 yang bakal kuar dalam paper di masa akan datang.....He He He He...

Hanya pandangan sahaja.....

satu cadangan yg amat bernas dan amat bertepatan pada masanyeer... nanti sy cube tanyerkan tuan president kita....
Back to top Go down
matninja

avatar

Posts : 297
Join date : 22/08/2009
Age : 44
Location : pahang

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 9:12 pm

aku baru first time joint program S7...( bersama Mabiq) terus dapat masuk paper... he he... Very Happy Very Happy Very Happy
bangga satu kampung kat Chini he he....(aku yang pakai baju merah tu...promote sikit..jangan marah)
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 9:18 pm

matninja wrote:
aku baru first time joint program S7...( bersama Mabiq) terus dapat masuk paper... he he... Very Happy Very Happy Very Happy
bangga satu kampung kat Chini he he....(aku yang pakai baju merah tu...promote sikit..jangan marah)


Laa.....tu ke bro matninja..Apsal la tak kenalkan diri. Time-time cam ni la nak kenal warga S7 yang luar kuantan dan yang jarang bersua.... Laughing
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 9:20 pm

cLeo wrote:
ugly toe wrote:
Serius benor bro Nasir mlayan anak2..

aah,seyes btol..siap galas beg skali..

Beg kotak-kotakk......Nak g sekolah ke bro Nasir???
Back to top Go down
matninja

avatar

Posts : 297
Join date : 22/08/2009
Age : 44
Location : pahang

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 9:33 pm

Juz wrote:
Laa.....tu ke bro matninja..Apsal la tak kenalkan diri. Time-time cam ni la nak kenal warga S7 yang luar kuantan dan yang jarang bersua.... Laughing

tak sempat la juz... ari tu cuma sempat kenalkan diri pada toi,maksuzy, jeff,nazri_haya,koi,dll...tak per lain kali
la juz boleh sembang2... Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 10:10 pm

Juz wrote:
salam....

Apa kata kita bukak satu tajuk baru -SAMURAI7 In the News-
Setiap xtvt S7 yang kuar dalam media cetak bleh kita simpan kat sini. Senang jugak ahli S7 atau forumer lain mengetahui xtvt yang telah kita laksanakan.

Rasanye banyak lagi cerita pasal S7 yang bakal kuar dalam paper di masa akan datang.....He He He He...

Hanya pandangan sahaja.....

Gud idea Juz
Back to top Go down
cLeo

avatar

Posts : 127
Join date : 06/08/2009
Age : 34
Location : kemaman

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 11:09 pm

a'way tahniah buat sme warga S7 diatas semua prog2 amal yg tlah blangsung..wlau wne xde tiap kali prog blangsung tp bangga jga ble dgr brita psl prog2 amal nie msk paper..
tp tkilan jugak sbb wne xde tiap kali kua paper...huhuhu.. Sad Sad Sad
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Oct 06, 2009 11:41 pm

Tu la.. bile tgk mang sorang..adoi...tak de jugok si Wanie ni.....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   

Back to top Go down
 
Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Report Konvoi Ke Port Dickson Bersama RXZ Malaysia & Yamalaya

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ride And Event-
Jump to: