Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim

Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Fri Sep 25, 2009 11:49 pm

PROGRAM BERSAMA ANAK2 YATIM.

PROGRAM BERSAMA ANAK2 YATIM.

Bikers diperlukan untuk support program tersebut di atas. Details seperti berikut :

- Anjuran D'Surya Mechanical Sg Isap Jaya
- Tarikh : 3 OKTOBER 2009, Jam : 3pm
- Sekurang2 16 buah motor diperlukan untuk membawa anak2 yatim dari MaBIQ, Lot 29738 Kampung Peramu, Jalan Tanjung Lumpur, Kuantan ke jamuan hari raya anak yatim di D'Surya Mechanical Sg Isap Jaya.
- Selain jamuan, anak2 yatim akan disalurkan sedikit sumbangan.
- Press coverage untuk paper dan magazine.
- Ada Traffic out riders

Berminat, senaraikan nama di bawah :

1. Toe
2. PL
3. Yus
4. NZX10
5. Man zx10
6. Din GTR
7. Din z1000
8. Wan CB4
9. Man ER6
10. Rahmat zxr7
11. Matninja
12. Din ER6
13. Ayin CBR6
14.Zul KTM
15. Koi
16. ManGent


senarai peserta bermotor yg menyertai konvoi & Anggota sokongan S7

1. Nazri Haya
2. MieVTR
3. Fadz (wira ebo ten)



NOTE : Maklumat lanjut akan diberikan kemudian.

update terkini setakat 30/09 jam 3.53ptg

sy tlg updatekan bg memudahkan user2 lain membaca


Last edited by ugly toe on Fri Oct 02, 2009 12:54 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Mon Sep 28, 2009 7:49 pm

No supporters?? C'mon brothers and sisters of S7..wheres OUR SPIRIT??
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 48
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Sep 29, 2009 9:37 am

Salam dari aku...

Alamak..tak berani janji lagi la Toe...Tak tahu lagi wifey kerja apa Sabtu ni... Rolling Eyes

Anyway, kalau wifey kija pagi atau off, Insha Allah aku join...

Tapi...dengor khabar nak kena bawok budak-budak tu ekkk? No Seriau jugok nak bawak budak-budak tak biasa naik motor besar jauh-jauh ni...Pendapat aku lah, biarlah budok-budok tu naik pengangkutan lain...kita iring diorang dari Peramu dan bila sampai di lokasi, baru kita bawak derang naik motor....

Errr...just my humble opinion di kala kita tak berapa rasa nak happy ni...Al fatihah...
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Sep 29, 2009 9:44 am

Itu yg dihasratkan oleh adik2 kita dan dah dipgrmkan oleh penganjur. Traffic Out rider pun akan bersama2 dgn kita nanti. Insyaallah..doa yg terbaik.


Last edited by ugly toe on Fri Oct 02, 2009 12:55 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
cBrie

avatar

Posts : 137
Join date : 12/08/2009
Age : 47
Location : jerangau-jabor

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Sep 29, 2009 12:22 pm

minta maaf...tak berani nak janji...pada tarikh yg sama ada program lain kat tempat kerja...
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Sep 29, 2009 2:53 pm

semua tak berani nak janji aku lah berani janji...
Hari tu aku tak boleh join ada hal kat temerloh.. maaf kawan2 maaf ManGent maaf Nazri Haya...tak dapat amik gambar ngkorang...hehehe Smile
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 48
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Sep 29, 2009 3:03 pm

tandas_awam wrote:
semua tak berani nak janji aku lah berani janji...
Hari tu aku tak boleh join ada hal kat temerloh.. maaf kawan2 maaf ManGent maaf Nazri Haya...tak dapat amik gambar ngkorang...hehehe Smile

Salam dari aku...


Weiii TA...janji tak boleh pergi memang lah senang nak buat weiii.... Basketball
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Sep 29, 2009 3:24 pm

mr42 wrote:
tandas_awam wrote:
semua tak berani nak janji aku lah berani janji...
Hari tu aku tak boleh join ada hal kat temerloh.. maaf kawan2 maaf ManGent maaf Nazri Haya...tak dapat amik gambar ngkorang...hehehe Smile

Salam dari aku...


Weiii TA...janji tak boleh pergi memang lah senang nak buat weiii.... Basketball

lol! lol! lol! lol! lol!
tapi aku berani

lol! lol! lol!
Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 42
Location : kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Sep 29, 2009 6:00 pm

pada pendapat aku lah.... penyertaan lebih dari 16 biji motor pun xkisah....
cuma siaper yg bermurah hati ingin membawa anak2 yatim perlu berikan namer dalam senarai 16 bikers tu...

selebihnyer bleh gak letak namer bg tujuan sokongan dan memeriahkan ld xtvt tersebut....

hehehehhe.... just pendapat sposen aku la.... kalu x bleh abaikan je cadangan aku ni...heheheh
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Sep 29, 2009 7:25 pm

Toe, cuba tanya Joe Goat, ituhari dia ada kata nak g
Back to top Go down
koi

avatar

Posts : 119
Join date : 04/08/2009
Location : Kuantan - Temerloh

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Tue Sep 29, 2009 7:35 pm

Tuan presidente..
Aku nak ikut jugak..
Hari tu aku free and easy..
Back to top Go down
Nasirkmn

avatar

Posts : 379
Join date : 21/08/2009
Age : 46
Location : Kemaman

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Wed Sep 30, 2009 10:36 am

Ambe x brani jnji psl motot x kuar bengkel lgi. Insy`lah kalu dh ok
ada la ari tu
Back to top Go down
nazri_haya

avatar

Posts : 414
Join date : 12/08/2009
Age : 45

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Wed Sep 30, 2009 3:57 pm

aku join gak tp tak leh bawa penumpang..seat belakang tkda pastu kureng berani nk bawa penumpang..(buat masa ni la)..jd penolong marshall blh la kot kalau dilantik la..kalau tak aku jd peserta konvoi je la..( takpa T.A ,gambar tkda pun takpa sebab nanti ramai yg marah sebab asyik gambar aku je yg keluar hehehheheheheh )
Back to top Go down
mevtr

avatar

Posts : 41
Join date : 08/09/2009
Age : 59
Location : kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Wed Sep 30, 2009 4:19 pm

Berminat, senaraikan nama di bawah :

1. Toe
2. PL
3. Yus
4. NZX10
5. Man zx10
6. Din GTR
7. Din z1000
8. Wan CB4
9. Man ER6
10. Rahmat zxr7
11. Matninja
12. Din ER6
13. Ayin CBR6
14. Zul KTM
15. Koi
16. ManGent
17. Nazri Haya
18. MieVTR
19.
NOTE : Maklumat lanjut akan diberikan kemudian.

update terkini setakat 30/09 jam 3.19pm
sy tlg updatekan bg memudahkan user2 lain membaca

Salam, kalau tak ada aral masa dan ketika akan join dan tak bawa penumpang tq.
cheers cheers
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Wed Sep 30, 2009 7:53 pm

nazri_haya wrote:
aku join gak tp tak leh bawa penumpang..seat belakang tkda pastu kureng berani nk bawa penumpang..(buat masa ni la)..jd penolong marshall blh la kot kalau dilantik la..kalau tak aku jd peserta konvoi je la..( takpa T.A ,gambar tkda pun takpa sebab nanti ramai yg marah sebab asyik gambar aku je yg keluar hehehheheheheh )

Apa barang weiiii
Back to top Go down
koi

avatar

Posts : 119
Join date : 04/08/2009
Location : Kuantan - Temerloh

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Thu Oct 01, 2009 12:53 pm

Mari-mari pegi..
Kita rai anak yatim..
Kasi motivate diorang untuk lebih berjaya dalam hidup.
Jadi orang berguna..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Thu Oct 01, 2009 7:06 pm

ugly toe wrote:
No supporters?? C'mon brothers and sisters of S7..wheres OUR SPIRIT??

salam bro n sis..great event after berpuasa..mmg yg iris nntikan but unfortunately iris ade other activity d paya wetland sepang n programme yg tk dpt iris elakkan d kl..dgn ini, iris tk dpt nk menyertai this event...hope yg terbaik for this event k....will c u guys the other event k..take care everyone..

ride dgn selamat, beware always dlm aper jua keadaan n ingat org tersayang...
Back to top Go down
ujang II

avatar

Posts : 468
Join date : 01/09/2009
Age : 47
Location : kemaman, terengganu.

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Fri Oct 02, 2009 12:49 am

Berminat, senaraikan nama di bawah :

1. Toe
2. PL
3. Yus
4. NZX10
5. Man zx10
6. Din GTR
7. Din z1000
8. Wan CB4
9. Man ER6
10. Rahmat zxr7
11. Matninja
12. Din ER6
13. Ayin CBR6
14. Zul KTM
15. Koi
16. ManGent
17. Nazri Haya
18. MieVTR
19. Ujang II (insya Allah jdk)
20.


NOTE : Maklumat lanjut akan diberikan kemudian.
Back to top Go down
mazlan majid

avatar

Posts : 921
Join date : 11/08/2009
Age : 46
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Sat Oct 03, 2009 12:15 am

Huhuhu!!... tak dapat join. Gi nembok kat majlis orang kawin.
InsyaAllah lain event.

afro
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Sat Oct 03, 2009 2:05 am

Berminat, senaraikan nama di bawah :

1. Toe
2. PL
3. Yus
4. NZX10
5. Man zx10
6. Din GTR
7. Din z1000
8. Wan CB4
9. Man ER6
10. Rahmat zxr7
11. Matninja
12. Din ER6
13. Ayin CBR6
14. Zul KTM
15. Koi
16. ManGent
17. Nazri Haya
18. MieVTR
19. Ujang II (insya Allah jdk)
20. Nasir Kman
21. Man Kman
22. Nasir zx10 Pekan
23. Pekan
24. Pekan
25. Pekan
26. Mat Fazer
27. Jebat Durhaka
28. Bro Liza St
29. Bro Baim BMW
30.


NOTE : RV di Taman Kerang jam 2 pm utk taklimat dan pergerakan
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Sat Oct 03, 2009 8:57 pm

Alhamdulillah, dgn sokongan rakan2 dari S7 Kemaman, Pekan..dan Kuantan serta komitmen dari semua, program telah berjalan dengan lancar dan jaya. Lebih 30 buah motor telah menyertai pgrm ini dan menonjolkan betapa kuat kesatuan kita sesama bikez. Betapa kepuasan itu terserlah apabila melihat adik2 kita gembira dan ceria dgn kehadiran kita..dgn deruman motor sudah cukup membuat mereka terlonjak..apatah lagi diberi peluang membonceng bersama dgn rakan2 semua. Tanpa penglibatan rakan2 semua, pgrm ini tidak mungkin dapat dilaksanakan. Setinggi2 penghargaan dan terima kasih buat semua..Syabas




Pihak D'Surya Mechanical mengucapkan setinggi2 penghargaan dan terima kasih kpd semua yg terlibat menjayakan pgrm ini.


Last edited by ugly toe on Sun Oct 04, 2009 2:30 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
matninja

avatar

Posts : 297
Join date : 22/08/2009
Age : 45
Location : pahang

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Sun Oct 04, 2009 12:26 am

Alhamdulillah semua selamat....ni merupakan program pertama aku joint akviviti S7. insyallah lain kali boleh joint lagi... Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
koi

avatar

Posts : 119
Join date : 04/08/2009
Location : Kuantan - Temerloh

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Sun Oct 04, 2009 9:51 am

Diaorang taknak naik dengan aku..
Huhu.. Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top Go down
matninja

avatar

Posts : 297
Join date : 22/08/2009
Age : 45
Location : pahang

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Sun Oct 04, 2009 1:49 pm

koi wrote:
Diaorang taknak naik dengan aku..
Huhu.. Crying or Very sad Crying or Very sad

tak per koi jangan nangis...nanti kau bawak aku ...aku pun anak yatim gak he he... Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   Mon Oct 05, 2009 1:40 am

RALAT

Pgrm ini telahpun disiarkan di dalam Sinar Harian@Pahang bertarikh 4 Okt 09 (Ahad) ; mukasurat 3. Tajuk yg diberikan '16 topi keledar percuma utk kegunaan anak yatim' amat tidak bertepatan dgn konsep sebenar pgrm tersebut memandangkan pemberian helmet tersebut hanyalah sampingan sahaja. Ayat 'seramai 40 ahlinya dari Kuantan, Pekan dan Maran mengikuti... ' juga tidak tepat dan agak mengecewakan kerana yg terlibat adalah dari Kuantan, Pekan dan Kemaman. Oleh yg demikian, diharap members maklum berkenaan kesilapan ini kerana ianya tidak bertepatan dgn data yg diberikan kpd pihak akhbar (Sinar Harian).
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim   

Back to top Go down
 
Pgrm Aidilfitri bersama anak yatim
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ride And Event-
Jump to: