Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 3-Nation Charity Ride 2009

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: 3-Nation Charity Ride 2009   Thu Sep 17, 2009 1:29 am

Ada minat??

Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: 3-Nation Charity Ride 2009   Fri Sep 18, 2009 9:36 am

Tak der S7 yg berminat ker
Back to top Go down
maksuzy

avatar

Posts : 587
Join date : 08/08/2009
Age : 43
Location : kuantan

PostSubject: Re: 3-Nation Charity Ride 2009   Sat Sep 19, 2009 10:00 pm

pokleh wrote:
Tak der S7 yg berminat ker

dengar2 mcm ada yang nak pegi tu pokleh...toe blk kg takda access to internet, maybe in one or two days time dia akan ltk nama tu.....
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: 3-Nation Charity Ride 2009   Sat Sep 19, 2009 11:52 pm

maksuzy wrote:
pokleh wrote:
Tak der S7 yg berminat ker

dengar2 mcm ada yang nak pegi tu pokleh...toe blk kg takda access to internet, maybe in one or two days time dia akan ltk nama tu.....

Sape ckp kat Jln Bayam xde access internet?? Sini satu kpg ada wifi tau..ahak2. Kalu ramai yg berminat bole la join event ni Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes


Last edited by ugly toe on Sun Sep 20, 2009 3:24 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: 3-Nation Charity Ride 2009   Sun Sep 20, 2009 1:35 am

Tokey dah marah mak su tu he he... okey don't forget to put my name...
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: 3-Nation Charity Ride 2009   Sun Sep 20, 2009 3:31 am

pokleh wrote:
Tokey dah marah mak su tu he he... okey don't forget to put my name...

Kita tgk servey..minat kalu, nama bawah kasi taruk (dpt 10 biji kita ON):

1. Toe
2. PL
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: 3-Nation Charity Ride 2009   Sun Sep 20, 2009 9:32 am

anyway kalay S7 tak cukup..kita boleh joint ngan Headwind atau geng2 KL.. malah nak terus joint team Penang ker..Perlis ker..Kedah ker, KL ker.... bole ditemukan kat sana.


Last edited by pokleh on Thu Sep 24, 2009 10:46 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
matninja

avatar

Posts : 297
Join date : 22/08/2009
Age : 44
Location : pahang

PostSubject: Re: 3-Nation Charity Ride 2009   Sun Sep 20, 2009 8:02 pm

ugly toe wrote:
maksuzy wrote:
pokleh wrote:
Tak der S7 yg berminat ker

dengar2 mcm ada yang nak pegi tu pokleh...toe blk kg takda access to internet, maybe in one or two days time dia akan ltk nama tu.....

Sape ckp kat Jln Bayam xde access internet?? Sini satu kpg ada wifi tau..ahak2. Kalu ramai yg berminat bole la join event ni Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

jalan bayam? Itu kampung saya tuh...bro toe area mana...
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: 3-Nation Charity Ride 2009   Sun Sep 20, 2009 10:41 pm

matninja wrote:
ugly toe wrote:
maksuzy wrote:
pokleh wrote:
Tak der S7 yg berminat ker

dengar2 mcm ada yang nak pegi tu pokleh...toe blk kg takda access to internet, maybe in one or two days time dia akan ltk nama tu.....

Sape ckp kat Jln Bayam xde access internet?? Sini satu kpg ada wifi tau..ahak2. Kalu ramai yg berminat bole la join event ni Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

jalan bayam? Itu kampung saya tuh...bro toe area mana...


Jgn duk tnya lebih2...
dia bukan tau sgt...

yg dia tau, jln bayam je....kikiki


p/s : jln bayam ada wifi ke...aku lbh percaya kt maksu, xde access internet...





lol! lol! lol!
Back to top Go down
maksuzy

avatar

Posts : 587
Join date : 08/08/2009
Age : 43
Location : kuantan

PostSubject: Re: 3-Nation Charity Ride 2009   Sun Sep 20, 2009 11:32 pm

hNr wrote:
matninja wrote:
ugly toe wrote:
maksuzy wrote:
pokleh wrote:
Tak der S7 yg berminat ker

dengar2 mcm ada yang nak pegi tu pokleh...toe blk kg takda access to internet, maybe in one or two days time dia akan ltk nama tu.....

Sape ckp kat Jln Bayam xde access internet?? Sini satu kpg ada wifi tau..ahak2. Kalu ramai yg berminat bole la join event ni Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

jalan bayam? Itu kampung saya tuh...bro toe area mana...


Jgn duk tnya lebih2...
dia bukan tau sgt...

yg dia tau, jln bayam je....kikiki


p/s : jln bayam ada wifi ke...aku lbh percaya kt maksu, xde access internet...





lol! lol! lol!

to mr uglytoe...sowi maksu underestimate jalan bayam.... silent Embarassed ..

to bro hNr...betul la ada wifi tu bro...kalu tak mcmane bule posting... jangan tak tau forum S7 and toe tak bole dipisahkan... (ayat2 cover line paling best bole come up)
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: 3-Nation Charity Ride 2009   Mon Sep 21, 2009 12:24 am

matninja wrote:
ugly toe wrote:
maksuzy wrote:
pokleh wrote:
Tak der S7 yg berminat ker

dengar2 mcm ada yang nak pegi tu pokleh...toe blk kg takda access to internet, maybe in one or two days time dia akan ltk nama tu.....

Sape ckp kat Jln Bayam xde access internet?? Sini satu kpg ada wifi tau..ahak2. Kalu ramai yg berminat bole la join event ni Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

jalan bayam? Itu kampung saya tuh...bro toe area mana...

Lorong MPI bro..blakang Aman Razak. Ko belah mana?
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: 3-Nation Charity Ride 2009   Mon Sep 21, 2009 12:24 am

maksuzy wrote:
hNr wrote:
matninja wrote:
ugly toe wrote:
maksuzy wrote:
pokleh wrote:
Tak der S7 yg berminat ker

dengar2 mcm ada yang nak pegi tu pokleh...toe blk kg takda access to internet, maybe in one or two days time dia akan ltk nama tu.....

Sape ckp kat Jln Bayam xde access internet?? Sini satu kpg ada wifi tau..ahak2. Kalu ramai yg berminat bole la join event ni Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

jalan bayam? Itu kampung saya tuh...bro toe area mana...


Jgn duk tnya lebih2...
dia bukan tau sgt...

yg dia tau, jln bayam je....kikiki


p/s : jln bayam ada wifi ke...aku lbh percaya kt maksu, xde access internet...





lol! lol! lol!

to mr uglytoe...sowi maksu underestimate jalan bayam.... silent Embarassed ..

to bro hNr...betul la ada wifi tu bro...kalu tak mcmane bule posting... jangan tak tau forum S7 and toe tak bole dipisahkan... (ayat2 cover line paling best bole come up)


maksu tkt kena tido kt pondok security...


lol! lol! lol!


Back to top Go down
matninja

avatar

Posts : 297
Join date : 22/08/2009
Age : 44
Location : pahang

PostSubject: Re: 3-Nation Charity Ride 2009   Mon Sep 21, 2009 12:52 am

ugly toe wrote:
matninja wrote:
ugly toe wrote:
maksuzy wrote:
pokleh wrote:
Tak der S7 yg berminat ker

dengar2 mcm ada yang nak pegi tu pokleh...toe blk kg takda access to internet, maybe in one or two days time dia akan ltk nama tu.....

Sape ckp kat Jln Bayam xde access internet?? Sini satu kpg ada wifi tau..ahak2. Kalu ramai yg berminat bole la join event ni Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

jalan bayam? Itu kampung saya tuh...bro toe area mana...

Lorong MPI bro..blakang Aman Razak. Ko belah mana?

kira hujung jalan bayam la area kg Guchil bayam...sebelum simpang 3 Demit....
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: 3-Nation Charity Ride 2009   Thu Sep 24, 2009 2:19 pm

ugly toe wrote:
pokleh wrote:
Tokey dah marah mak su tu he he... okey don't forget to put my name...

Kita tgk servey..minat kalu, nama bawah kasi taruk (dpt 10 biji kita ON):

1. Toe
2. PL
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.


Tak dak lagi ka yg lain2...

Nong tgh adjust cuti, nk ikut klu jadi...

Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: 3-Nation Charity Ride 2009   Thu Sep 24, 2009 10:42 pm

Anyway kalau pd sesapa yang berminat gak nak pegi (walau tak cukup 10 buah, contohnya mcm Bro Nonger6), info saya awal2, insyaallah saya akan cuba urus facilitas ngan awak2 Penang. Event date tu agak rapat sangat...budget dah habis raya.
Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 40
Location : kuantan

PostSubject: Re: 3-Nation Charity Ride 2009   Tue Oct 13, 2009 5:38 am

salam,

xtvt ni dah pun berlalu, jd sy lock topic ni..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: 3-Nation Charity Ride 2009   

Back to top Go down
 
3-Nation Charity Ride 2009
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ekzos yg korg pakai? V3
» Report : Aktiviti Meleper Kuala Klawang (16-8-2009)
» Report : TT Zon UTARA - IPOH OKTOBER 2009
» Report : 1st TT di NZ Wangsa Maju 4 Julai 2009
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ride And Event-
Jump to: