Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Wed Sep 09, 2009 3:31 am

S7 telah dijemput ke Majlis Berbuka Puasa bersama bikez Kemaman, Dungun dan Paka (KDP) bertempat di Restoran 1 Bintang, Beserah pada 16 Sep 09. Majlis ini juga akan disertai oleh bikez Pekan. Members dialu2kan utk turut serta demi merapatkan persahabatan antara bikez. Bayaran adalah RM20/head. Sebagai tambahan, selepas majlis selesai, kita akan bergerak menziarahi bro Ridhuan yg baru menjalani pembedahan lutut di rumah beliau di Sg Karang. Kepada sesiapa yg berminat diminta menyenaraikan nama di bawah sebelum 14 Sep 09 utk tempahan makanan.

1. Toe
2. Maksuzy
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Note: Pergerakan akan dimaklumkan kemudian.


Last edited by ugly toe on Thu Sep 10, 2009 7:27 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Wed Sep 09, 2009 4:06 am

ugly toe wrote:
S7 telah dijemput ke Majlis Berbuka Puasa bersama bikez Kemaman, Dungun dan Paka bertempat di Restoran 1 Bintang, Beserah pada 16 Sep 09. Majlis ini juga akan disertai oleh bikez Pekan. Members dialu2kan utk turut serta demi merapatkan persahabatan antara bikez. Bayaran adalah RM20/head. Sebagai tambahan, selepas majlis selesai, kita akan bergerak menziarahi bro Ridhuan yg baru menjalani pembedahan lutut di rumah beliau di Sg Karang. Kepada sesiapa yg berminat diminta menyenaraikan nama di bawah sebelum 14 Sep 09 utk tempahan makanan.

1. Toe
2. Maksuzy
3. PL
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Note: Pergerakan akan dimaklumkan kemudian.
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Wed Sep 09, 2009 8:26 am

1. Toe
2. Maksuzy
3. PL
4.juz Very Happy
5
6
7
8
9
10
Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Wed Sep 09, 2009 12:27 pm

1. Toe
2. Maksuzy
3. PL
4.juz Very Happy
5.NZX10 & FADZ (akan dikompomkan kemudian atas sbb2 kerja)
6
7
8
9
10
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Wed Sep 09, 2009 2:45 pm

1. Toe
2. Maksuzy
3. PL
4. juz Very Happy
5. NZX10 & FADZ (akan dikompomkan kemudian atas sbb2 kerja)
6. hNr
7
8
9
10
Back to top Go down
zmanr1

avatar

Posts : 110
Join date : 06/08/2009
Age : 43
Location : QTAN PAHANG & TERENGGANU KITA

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Wed Sep 09, 2009 2:54 pm

Fm Bro Ugly Toe: S7 telah dijemput ke Majlis Berbuka Puasa bersama bikez Kemaman, Dungun dan Paka bertempat di Restoran 1 Bintang, Beserah pada 16 Sep 09. Majlis ini juga akan disertai oleh bikez Pekan. Members dialu2kan utk turut serta demi merapatkan persahabatan antara bikez. Bayaran adalah RM20/head. Sebagai tambahan, selepas majlis selesai, kita akan bergerak menziarahi bro Ridhuan yg baru menjalani pembedahan lutut di rumah beliau di Sg Karang.

Kepada sesiapa yg berminat diminta menyenaraikan nama di bawah sebelum 14 Sep 09 utk tempahan makanan.

1. Toe
2. Maksuzy
3. PL
4. juz Very Happy
5. NZX10 & FADZ (akan dikompomkan kemudian atas sbb2 kerja)
6. hNr
7. zmanr1
9. (2 buah motor at least dari Pekan)
10.Nazri Haya
11.
.
.
.
.
100.
Back to top Go down
mazlan majid

avatar

Posts : 921
Join date : 11/08/2009
Age : 45
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Wed Sep 09, 2009 11:20 pm

Kepada sesiapa yg berminat diminta menyenaraikan nama di bawah sebelum 14 Sep 09 utk tempahan makanan.

1. Toe
2. Maksuzy
3. PL
4. juz Very Happy
5. NZX10 & FADZ (akan dikompomkan kemudian atas sbb2 kerja)
6. hNr
7. zmanr1
9. (2 buah motor at least dari Pekan)
10.Nazri Haya
11. Ambo nok gi jugok... Mazlan
.
.
.
.
100.
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 47
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Thu Sep 10, 2009 9:11 am

Salam


Kepada sesiapa yg berminat diminta menyenaraikan nama di bawah sebelum 14 Sep 09 utk tempahan makanan.

1. Toe
2. Maksuzy
3. PL
4. juz Very Happy
5. NZX10 & FADZ (akan dikompomkan kemudian atas sbb2 kerja)
6. hNr
7. zmanr1
9. (2 buah motor at least dari Pekan)
10.Nazri Haya
11. Ambo nok gi jugok... Mazlan
12. mr42..Insha Allah...
.
.
.
100.
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Thu Sep 10, 2009 12:49 pm

maaf tak dapat hadir..ke Temerloh routine tenman Abah berbuka...maaf ye kengkawan....

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 44
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Thu Sep 10, 2009 1:00 pm

Salam


Kepada sesiapa yg berminat diminta menyenaraikan nama di bawah sebelum 14 Sep 09 utk tempahan makanan.

1. Toe
2. Maksuzy
3. PL
4. juz Very Happy
5. NZX10 & FADZ (akan dikompomkan kemudian atas sbb2 kerja)
6. hNr
7. zmanr1
9. (2 buah motor at least dari Pekan)
10.Nazri Haya
11. Ambo nok gi jugok... Mazlan
12. mr42..Insha Allah...
13. zoloft ...80% confirm jer
.
.
100.

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
live life to the fullest

azizi mahmood
+60 139705822
azizib@yahoo.com
9W2BUM
blood type O+


Back to top Go down
http://www.facebook.com/azizi.mahmood
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 47
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Thu Sep 10, 2009 2:49 pm

tandas_awam wrote:
maaf tak dapat hadir..ke Temerloh routine tenman Abah berbuka...maaf ye kengkawan....

Salam...


TA...16 Sept tu Rabu malam Khamis rasanya...Weekdays bukan weekend..
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Thu Sep 10, 2009 5:19 pm

mr42 wrote:
tandas_awam wrote:
maaf tak dapat hadir..ke Temerloh routine tenman Abah berbuka...maaf ye kengkawan....

Salam...


TA...16 Sept tu Rabu malam Khamis rasanya...Weekdays bukan weekend..

Ye Hari Rabu...selalunya akukalau tak balik weekend aku balik weekdays...
Khamis kolej aku dah tutup...aku nak g cari kasut raya hehehehe

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------

tandas_awam@yahoo.com
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Thu Sep 10, 2009 7:40 pm

[quote="ugly toe"]S7 telah dijemput ke Majlis Berbuka Puasa bersama bikez Kemaman, Dungun dan Paka (KDP) bertempat di Restoran 1 Bintang, Beserah pada 16 Sep 09. Majlis ini juga akan disertai oleh bikez Pekan. Members dialu2kan utk turut serta demi merapatkan persahabatan antara bikez. Bayaran adalah RM20/head. Sebagai tambahan, selepas majlis selesai, kita akan bergerak menziarahi bro Ridhuan yg baru menjalani pembedahan lutut di rumah beliau di Sg Karang. Kepada sesiapa yg berminat diminta menyenaraikan nama di bawah sebelum 14 Sep 09 utk tempahan makanan.


PENGUMUMAN. Khamis 10 Sep 09. JEMPUTAN MAJLIS BERBUKA PUASA BERSAMA KDP TELAH DITANGGUHKAN. Dukacita dimaklumkan bahawa pihak KDP telah menangguhkan Majlis Berbuka Puasa yg dirancangkan disebabkan pertindihan pgrm mereka yg tidak dapat dielakkan. Berlanjutan dgn itu juga, saya memohon berbnyk2 maaf kpd members S7 yg telah menyenaraikan nama utk menyertai majlis tersebut. Diharap perkara sebegini tidak akan berulang dimasa2 akan datang.
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Thu Sep 10, 2009 9:20 pm

[quote="ugly toe"]
ugly toe wrote:
S7 telah dijemput ke Majlis Berbuka Puasa bersama bikez Kemaman, Dungun dan Paka (KDP) bertempat di Restoran 1 Bintang, Beserah pada 16 Sep 09. Majlis ini juga akan disertai oleh bikez Pekan. Members dialu2kan utk turut serta demi merapatkan persahabatan antara bikez. Bayaran adalah RM20/head. Sebagai tambahan, selepas majlis selesai, kita akan bergerak menziarahi bro Ridhuan yg baru menjalani pembedahan lutut di rumah beliau di Sg Karang. Kepada sesiapa yg berminat diminta menyenaraikan nama di bawah sebelum 14 Sep 09 utk tempahan makanan.


PENGUMUMAN. Khamis 10 Sep 09. JEMPUTAN MAJLIS BERBUKA PUASA BERSAMA KDP TELAH DITANGGUHKAN. Dukacita dimaklumkan bahawa pihak KDP telah menangguhkan Majlis Berbuka Puasa yg dirancangkan disebabkan pertindihan pgrm mereka yg tidak dapat dielakkan. Berlanjutan dgn itu juga, saya memohon berbnyk2 maaf kpd members S7 yg telah menyenaraikan nama utk menyertai majlis tersebut. Diharap perkara sebegini tidak akan berulang dimasa2 akan datang.

Alamak..ruginya, semua dh setuju ni...
tapi x pe laaa...nk buat mcmana, dh x dpt nk di elakkan...

Since dh ramai yg boleh meluangkn masa utk menghadiri jamuan ini,
apa kata jika kita teruskn jgk program ini....sape2 ada cadangan utk ini, sila kemukakn....

S7 pn rasanya belum lagi buat jamuan berbuka sesama kita...


so, apa kata kwn2...
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Fri Sep 11, 2009 2:58 am

[quote="ugly toe"]
ugly toe wrote:
S7 telah dijemput ke Majlis Berbuka Puasa bersama bikez Kemaman, Dungun dan Paka (KDP) bertempat di Restoran 1 Bintang, Beserah pada 16 Sep 09. Majlis ini juga akan disertai oleh bikez Pekan. Members dialu2kan utk turut serta demi merapatkan persahabatan antara bikez. Bayaran adalah RM20/head. Sebagai tambahan, selepas majlis selesai, kita akan bergerak menziarahi bro Ridhuan yg baru menjalani pembedahan lutut di rumah beliau di Sg Karang. Kepada sesiapa yg berminat diminta menyenaraikan nama di bawah sebelum 14 Sep 09 utk tempahan makanan.


PENGUMUMAN. Khamis 10 Sep 09. JEMPUTAN MAJLIS BERBUKA PUASA BERSAMA KDP TELAH DITANGGUHKAN. Dukacita dimaklumkan bahawa pihak KDP telah menangguhkan Majlis Berbuka Puasa yg dirancangkan disebabkan pertindihan pgrm mereka yg tidak dapat dielakkan. Berlanjutan dgn itu juga, saya memohon berbnyk2 maaf kpd members S7 yg telah menyenaraikan nama utk menyertai majlis tersebut. Diharap perkara sebegini tidak akan berulang dimasa2 akan datang.

bulan puasa pun bertindih tindih jugak... hehehehe

xpelah kita buat yang kita je suddeh...
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 47
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Fri Sep 11, 2009 9:21 am

Salam...

kalau kita buat sesame kita je guane? Basketball
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Fri Sep 11, 2009 10:15 am

mr42 wrote:
Salam...

kalau kita buat sesame kita je guane? Basketball

aku setuju...
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Fri Sep 11, 2009 10:50 am

tandas_awam wrote:
mr42 wrote:
Salam...

kalau kita buat sesame kita je guane? Basketball

aku setuju...




Aku menyotong menyokong.....



lol! lol! lol!
Back to top Go down
maksuzy

avatar

Posts : 587
Join date : 08/08/2009
Age : 43
Location : kuantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Fri Sep 11, 2009 12:52 pm

hNr wrote:
tandas_awam wrote:
mr42 wrote:
Salam...

kalau kita buat sesame kita je guane? Basketball

aku setuju...




Aku menyotong menyokong.....



lol! lol! lol!


saya pun sokong jugak...
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Fri Sep 11, 2009 1:15 pm

maksuzy wrote:
hNr wrote:
tandas_awam wrote:
mr42 wrote:
Salam...

kalau kita buat sesame kita je guane? Basketball

aku setuju...




Aku menyotong menyokong.....



lol! lol! lol!


saya pun sokong jugak...

apa kata kita buat macam ala ala potluck...bwk lauk sikit sorang...
Back to top Go down
maksuzy

avatar

Posts : 587
Join date : 08/08/2009
Age : 43
Location : kuantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Fri Sep 11, 2009 1:37 pm

tandas_awam wrote:
maksuzy wrote:
hNr wrote:
tandas_awam wrote:
mr42 wrote:
Salam...

kalau kita buat sesame kita je guane? Basketball

aku setuju...




Aku menyotong menyokong.....



lol! lol! lol!


saya pun sokong jugak...

cop..cop...maksu bawak nasi impit n serunding..... Very Happy

apa kata kita buat macam ala ala potluck...bwk lauk sikit sorang...
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Fri Sep 11, 2009 1:50 pm

maksuzy wrote:
tandas_awam wrote:
maksuzy wrote:
hNr wrote:
tandas_awam wrote:
mr42 wrote:
Salam...

kalau kita buat sesame kita je guane? Basketball

aku setuju...




Aku menyotong menyokong.....



lol! lol! lol!


saya pun sokong jugak...

cop..cop...maksu bawak nasi impit n serunding..... Very Happy

apa kata kita buat macam ala ala potluck...bwk lauk sikit sorang...


caya maksu.....

yaaa cepat donate donate...

jangan ada yang datang dengan PERUT Luck suddeeehhhh....
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 47
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Fri Sep 11, 2009 3:47 pm

Salam...


Aisehman...nak bukak pose kat warung/kedai makan/restoran/hotel (pilih satu.. Basketball ) pun kene buat stail potluck ke??? rabbit

lol!
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Fri Sep 11, 2009 8:04 pm

OK....aku nak cadang ni....


apa kata lokasinya kita buat kat tembeling resort, terrace tepi swimming pool...
kita sewa laaa....murah je kt stu...then kita buat potluck....

bwk family2 sume...blh mkn, blh mndi...

nk karaoke, kita cuba arrangekn...


amacam, apa kata kwn2....
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   Sat Sep 12, 2009 4:55 am

[quote="ugly toe"]
ugly toe wrote:
S7 telah dijemput ke Majlis Berbuka Puasa bersama bikez Kemaman, Dungun dan Paka (KDP) bertempat di Restoran 1 Bintang, Beserah pada 16 Sep 09. Majlis ini juga akan disertai oleh bikez Pekan. Members dialu2kan utk turut serta demi merapatkan persahabatan antara bikez. Bayaran adalah RM20/head. Sebagai tambahan, selepas majlis selesai, kita akan bergerak menziarahi bro Ridhuan yg baru menjalani pembedahan lutut di rumah beliau di Sg Karang. Kepada sesiapa yg berminat diminta menyenaraikan nama di bawah sebelum 14 Sep 09 utk tempahan makanan.


PENGUMUMAN. Khamis 10 Sep 09. JEMPUTAN MAJLIS BERBUKA PUASA BERSAMA KDP TELAH DITANGGUHKAN. Dukacita dimaklumkan bahawa pihak KDP telah menangguhkan Majlis Berbuka Puasa yg dirancangkan disebabkan pertindihan pgrm mereka yg tidak dapat dielakkan. Berlanjutan dgn itu juga, saya memohon berbnyk2 maaf kpd members S7 yg telah menyenaraikan nama utk menyertai majlis tersebut. Diharap perkara sebegini tidak akan berulang dimasa2 akan datang.

Rujuk: S7 BOS bertempat di Rest Casper pada 11 Sep 09 jam 10 mlm.

Di atas persetujuan ramai, S7 akan meneruskan majlis berbuka puasa (tanpa KDP) pada 16 Sep 09 dgn perubahan tempat ke Rest Casper. Bayaran adalah RM 15/head (buffet). Senaraikan nama di bawah utk tempahan makanan sebelum 14 Sep 09.

1. Toe
2. Maksuzy
3. PL
4. juz Very Happy
5. NZX10 & FADZ (akan dikompomkan kemudian atas sbb2 kerja)
6. hNr
7. zmanr1
9. (2 buah motor at least dari Pekan)
10.Nazri Haya
11. Ambo nok gi jugok... Mazlan
12. mr42..Insha Allah...
13. zoloft ...80% confirm jer
14. ManKmaman
15. Cleo
16. Anuar
17. Rosli
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )   

Back to top Go down
 
Majlis Berbuka Puasa S7 RABU 16/09 ( sesama kita )
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» M125ZC IPOH - BERBUKA PUASA ( 4.9.2010 )
» Picture Berbuka Puasa Tg.malim 28/8/2010
» Gambar Majlis Perkahwinan Epin & Zeti 04-04-2010

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ramadhan-
Jump to: