Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 NEW T-SHIRT DESIGN..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
zesteration7

avatar

Posts : 30
Join date : 31/08/2009
Age : 30
Location : negeri sembilan

PostSubject: NEW T-SHIRT DESIGN..   Tue Sep 08, 2009 3:40 pm

THIS IS FIRST SAMPLE FROM ME..ANY COMMENT..PLEASE.. cheers












HAVE A NICE SEE
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Tue Sep 08, 2009 4:40 pm

Speechless....

Marvellous...well done bro...
Back to top Go down
749s

avatar

Posts : 124
Join date : 07/08/2009
Age : 38

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Tue Sep 08, 2009 10:45 pm

ok je.. Rolling Eyes
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Wed Sep 09, 2009 3:39 pm

749s wrote:
ok je.. Rolling Eyes


hhihi....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Fri Sep 18, 2009 5:39 pm

nice..simple design..well done..bleh mempertmbhkan lg koleksi...
Back to top Go down
HjRamdan

avatar

Posts : 76
Join date : 17/09/2009
Age : 51
Location : Kuala Terengganu

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Fri Sep 18, 2009 9:11 pm

alien alien alien alien alien alien



Salam.
Sy dah perati ttg design ni...

Bagi saya...ianya simple...ok lah...sesuai sekali..

Saya juga berminat utk memiliki apa2 keluaran dr S7
Terutama T-Shirt...
Andai boleh di beli oleh pihak luar..
Saya nok 2 helai....1 XL dan 1 M

Insyaallah ...pas raya saya gi kuantan..

Sticker saya dh ada...dh tepek kt muto ZX6 ambe tu...
Byk org yg tanya...LAWA
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Fri Sep 18, 2009 9:30 pm

HjRamdan wrote:
alien alien alien alien alien alien



Salam.
Sy dah perati ttg design ni...

Bagi saya...ianya simple...ok lah...sesuai sekali..

Saya juga berminat utk memiliki apa2 keluaran dr S7
Terutama T-Shirt...
Andai boleh di beli oleh pihak luar..
Saya nok 2 helai....1 XL dan 1 M

Insyaallah ...pas raya saya gi kuantan..

Sticker saya dh ada...dh tepek kt muto ZX6 ambe tu...
Byk org yg tanya...LAWA

Sape2 yg berminat memang dialu2kan. Atas permintaan members, tshirt S7 2 akan buat ikut design sediada..mcm yg zolof pakai utk avatar..jenis long sleeve jersy tp dlm 2-3 minggu pas raye baru siap. Mgkin lepas ni baru kita buat design baru. Haji bole tgk S7 corporate shirt (dlm ruangan Dari Pihak Pengurusan) kalu2 berminat.

p.s. Berbesar hati jgk Hj dh tampal sticker S7..mana dapat ye?
Back to top Go down
HjRamdan

avatar

Posts : 76
Join date : 17/09/2009
Age : 51
Location : Kuala Terengganu

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Sat Sep 19, 2009 6:46 am

alien alien alien alien alien


Salam Toe...

Thanks atas info...
saya dah tgk design baju tu...
Saya dah buat tempahan dlm tajuk tu...

Harap contact saya bila barang tu dah standby
Insyaallah...saya akn turun kesana...


Ttg Sticker tu...saya dpt dr Anuar....
Waktu saya ke K'tan baru2 ni ngan member
2 bijik motor Teganu dah ada sticker tu...

Insyaallah...kalau ada t-shirt S7 nanti..
Saya akan pakai disini..
Secara dak langsung akan promote kelab S7...
Insyaallah...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Sat Sep 19, 2009 8:18 am

zesteration7 wrote:
THIS IS FIRST SAMPLE FROM ME..ANY COMMENT..PLEASE.. cheers












HAVE A NICE SEE

hebat..
Back to top Go down
matninja

avatar

Posts : 297
Join date : 22/08/2009
Age : 44
Location : pahang

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Sun Sep 20, 2009 9:07 pm

lawooo design ni pandainyer......boleh jadi tokey t shirt ni....
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Sun Sep 20, 2009 10:44 pm

HjRamdan wrote:
alien alien alien alien alien


Salam Toe...

Thanks atas info...
saya dah tgk design baju tu...
Saya dah buat tempahan dlm tajuk tu...

Harap contact saya bila barang tu dah standby
Insyaallah...saya akn turun kesana...


Ttg Sticker tu...saya dpt dr Anuar....
Waktu saya ke K'tan baru2 ni ngan member
2 bijik motor Teganu dah ada sticker tu...

Insyaallah...kalau ada t-shirt S7 nanti..
Saya akan pakai disini..
Secara dak langsung akan promote kelab S7...
Insyaallah...


Alhamdulillah....

Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 43
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Wed Sep 23, 2009 11:32 pm

glamer kejap aku jadi model baju s7...hua..hua affraid affraid affraid


ugly toe wrote:
HjRamdan wrote:
alien alien alien alien alien alien



Salam.
Sy dah perati ttg design ni...

Bagi saya...ianya simple...ok lah...sesuai sekali..

Saya juga berminat utk memiliki apa2 keluaran dr S7
Terutama T-Shirt...
Andai boleh di beli oleh pihak luar..
Saya nok 2 helai....1 XL dan 1 M

Insyaallah ...pas raya saya gi kuantan..

Sticker saya dh ada...dh tepek kt muto ZX6 ambe tu...
Byk org yg tanya...LAWA

Sape2 yg berminat memang dialu2kan. Atas permintaan members, tshirt S7 2 akan buat ikut design sediada..mcm yg zolof pakai utk avatar..jenis long sleeve jersy tp dlm 2-3 minggu pas raye baru siap. Mgkin lepas ni baru kita buat design baru. Haji bole tgk S7 corporate shirt (dlm ruangan Dari Pihak Pengurusan) kalu2 berminat.

p.s. Berbesar hati jgk Hj dh tampal sticker S7..mana dapat ye?
Back to top Go down
http://www.facebook.com/azizi.mahmood
sue

avatar

Posts : 50
Join date : 09/08/2009
Age : 32
Location : Kuantan-Temerloh-Kuantan

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Tue Sep 29, 2009 11:10 am

dah bleh order dah ke? ke dah close order.. adehh.. tertinggal ketapi nih.. design cun...
Back to top Go down
http://www.facebook.com/surianisalihan
chiklee

avatar

Posts : 30
Join date : 15/09/2009
Location : im15, kuantan

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Sun Oct 04, 2009 5:53 pm

saya minat gak nak order baju nih.
design cantik la
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Sun Oct 04, 2009 8:23 pm

Sape2 yg berminat memang dialu2kan. Walau bagaimanapun, di atas permintaan members, tshirt S7 2 akan buat ikut design sediada..mcm yg zolof pakai utk avatar..jenis long sleeve jersy tp dlm 2-3 minggu pas raye baru siap. Mgkin lepas ni baru kita buat design baru. Members bole juga tgk S7 corporate shirt (dlm ruangan Dari Pihak Pengurusan) kalu2 berminat.
Back to top Go down
ujang II

avatar

Posts : 468
Join date : 01/09/2009
Age : 45
Location : kemaman, terengganu.

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Mon Oct 05, 2009 4:10 pm

ugly toe wrote:
Sape2 yg berminat memang dialu2kan. Walau bagaimanapun, di atas permintaan members, tshirt S7 2 akan buat ikut design sediada..mcm yg zolof pakai utk avatar..jenis long sleeve jersy tp dlm 2-3 minggu pas raye baru siap. Mgkin lepas ni baru kita buat design baru. Members bole juga tgk S7 corporate shirt (dlm ruangan Dari Pihak Pengurusan) kalu2 berminat.

Bro, jgn luper ambo dah booked t-shirt long sleeve tu erk. Kalu kita pegi function kt mana2 semua baju sama baru gempak S7. Nampak cacat lah kalu team S7 mcm2 baju n color. Biar lah kita bole buat pasukan boria S7 pulok. TQ...
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Mon Oct 05, 2009 6:48 pm

Benar sekali 2 bro ujang..hajatnya nakkan semua sama baru cun. Nak mintak jef tlg jwb ni bila sbenar2 bole siap? Dia le tokey yg bikin tshirt ni. Lambat2 kang jd rusuhan kaum lak nih
Back to top Go down
WhiteMonster

avatar

Posts : 152
Join date : 24/08/2009
Age : 51
Location : SEREMBAN

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Tue Oct 06, 2009 1:43 pm

ugly toe wrote:
Sape2 yg berminat memang dialu2kan. Walau bagaimanapun, di atas permintaan members, tshirt S7 2 akan buat ikut design sediada..mcm yg zolof pakai utk avatar..jenis long sleeve jersy tp dlm 2-3 minggu pas raye baru siap. Mgkin lepas ni baru kita buat design baru. Members bole juga tgk S7 corporate shirt (dlm ruangan Dari Pihak Pengurusan) kalu2 berminat.

Abg Toe...tlg spare kan untk amber 2 helai Tshirt mcam Zolof pakai tu size M(1) L(1)....
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Tue Oct 06, 2009 1:55 pm

Bole aje abg WM
Back to top Go down
HjRamdan

avatar

Posts : 76
Join date : 17/09/2009
Age : 51
Location : Kuala Terengganu

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Tue Oct 06, 2009 2:38 pm

alien alien alien alien alien


Soalan....

T-Shirt utk saya dah siap ker?

Psl saya nk turun kuantan.....

Selain nk ambik baju....Terhajat nk jumpa Warga S7...
Itu pun kalu sudi....hihihi
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Tue Oct 06, 2009 3:57 pm

Hj nak mai kuatang bila2 pun kwn2 sini sudi teman p ngeteh. Pasal tshirt 2 sepatutnya minggu dpn siap tp dgr2 dari Jeff, kdai tpt tempah 2 mintak lg 2 minggu..hmm (blum kira pnghantaran). Tp kalu nk byr dulu pun ok jgk..kecian kat Jeff kena advance duit poket dia dulu. Sbg info, tshirt ni dijual dgn harga tempah je..xdak untung (cuma kami up RM3 utk tabung S7)
Back to top Go down
Zamani K8

avatar

Posts : 74
Join date : 27/09/2009
Age : 43
Location : Kemaman, Terengganu

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Tue Oct 06, 2009 5:36 pm

ugly toe wrote:
Hj nak mai kuatang bila2 pun kwn2 sini sudi teman p ngeteh. Pasal tshirt 2 sepatutnya minggu dpn siap tp dgr2 dari Jeff, kdai tpt tempah 2 mintak lg 2 minggu..hmm (blum kira pnghantaran). Tp kalu nk byr dulu pun ok jgk..kecian kat Jeff kena advance duit poket dia dulu. Sbg info, tshirt ni dijual dgn harga tempah je..xdak untung (cuma kami up RM3 utk tabung S7)
\


banggg.. hambe berhajat jugok nok paka thisrt legang panjang macang model hendsome zolof pakai tu.. kalau boleh size XL 2 helaaa.. berapa sela.. sticker motor pung hamba x dok lagiii,, bagi la satu banggg.. Smile
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Tue Oct 06, 2009 5:44 pm

Tshirt 2 RM55/ bro (awat XL?? Tgk bro ni paling2 saiz L je)..sticker 2 bila2 jumpa bole ambo bagi sbb mmg slalu ada dlm pouch, cuma RM6/ je rege kwn2 ahak2
Back to top Go down
Zamani K8

avatar

Posts : 74
Join date : 27/09/2009
Age : 43
Location : Kemaman, Terengganu

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Tue Oct 06, 2009 5:57 pm

ugly toe wrote:
Tshirt 2 RM55/ bro (awat XL?? Tgk bro ni paling2 saiz L je)..sticker 2 bila2 jumpa bole ambo bagi sbb mmg slalu ada dlm pouch, cuma RM6/ je rege kwn2 ahak2


ok gak size L tu.. aku rasa mcm besar tu yg order XL.. ok la bro.. size L laa.. nanti aku turun Ktn aku call kita TTS.... nanti aku bagi pulus bajunyaaaaa tshirt,sticker and baju c'porate ok... thanks a lot toe.. cheers
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   Tue Oct 06, 2009 6:01 pm

Zamani K8 wrote:
ok gak size L tu.. aku rasa mcm besar tu yg order XL.. ok la bro.. size L laa.. nanti aku turun Ktn aku call kita TTS.... nanti aku bagi pulus bajunyaaaaa tshirt,sticker and baju c'porate ok... thanks a lot toe.. cheers

Roger bro

p.s. S7 x pakai TTS..kita pakai BOS: Bikez Outing Session Cool
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: NEW T-SHIRT DESIGN..   

Back to top Go down
 
NEW T-SHIRT DESIGN..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Konvoi Teluk Batik Perak
» Baju M125ZC 2nd Batch

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Kedai Motor / Bike Shop :: Barangan Penunggang Untuk Dijual-
Jump to: