Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Rumah Terbuka Aidilfitri

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Rumah Terbuka Aidilfitri   Fri Sep 04, 2009 7:53 pm

RUMAH TERBUKA AIDIL FITRI

Salam Bro dan Sis...
memandangkan ada yang bersuarakan tentang nak buat Rumah Terbuka Aidilfitri (secara individu) dan nak jemput kawan2, tapi tak semua no hp kawan2 ada..
so bagi memudahkan jemputan dan bagi mengelakkan terjadinya majlis yang clash date/time sesama members, maka di sini bolela pada yang berhajat untuk membuat makluman


Contoh:


Nama: Pok Leh
Alamat: No 30 Persiaran Abraham Lincoln, CA USA (Berhampiran rumah mat Kilau, 5 kilometer jer nak ke kubur Tok Bahaman)
Tarikh Majlis: 29 Oktober 2009
Aturcara: 4 ptg ~ 6 ptg
Jemputan: Ahli SSB sahaja / keluarga dan anak2
(ikut sapa yg poster nak jemputla)

(maklumat di sini akan diterima sebagai maklumat/jemputan rasmi majlis dan pada yg tidak dapat menghadiri, sila maklumkan pada poster)


Last edited by pokleh on Mon Sep 07, 2009 9:45 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Rumah Terbuka Aidilfitri   Sat Sep 05, 2009 12:36 pm

cepatt...cepatt....

listkn hajat anda....hehe...

aku tumpang perabih je... lol! lol! lol!
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Rumah Terbuka Aidilfitri   Mon Sep 07, 2009 6:45 pm

hNr wrote:
cepatt...cepatt....

listkn hajat anda....hehe...

aku tumpang perabih je... lol! lol! lol!



man ... ngko buat rumah terbuka aku amik gambor mu sampai 23 bintang...GEDEGANG!!!!

lol! lol! lol!
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 44
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: Rumah Terbuka Aidilfitri   Wed Sep 23, 2009 11:12 pm

RUMAH TERBUKA AIDIL FITRI


Nama: zoloft @ azizi
Alamat: 27 lorong bukit ubi 12 taman bertuah kuantan ( belakang LA Hotel berhampiran Stadium Darul Makmur )
Tarikh Majlis: 8 Oktober 2009 (tarikh 80% confirm) tertakluk kepada perubahan
Aturcara: 4 ptg ~ 6 ptg
Jemputan: Ahli SSB, keluarga dan anak2 dan atau girlfriend ( pada yg berani bawak gf dan bini sekali gus atau selang sejam)
Back to top Go down
http://www.facebook.com/azizi.mahmood
Sponsored content




PostSubject: Re: Rumah Terbuka Aidilfitri   

Back to top Go down
 
Rumah Terbuka Aidilfitri
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ramadhan-
Jump to: