Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 S7 Corporate Shirt for booking

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   Tue Nov 17, 2009 7:00 pm



will do....iris....


thks


-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
praesys

avatar

Posts : 76
Join date : 17/10/2009
Age : 38
Location : peramu, kuantan

PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   Wed Nov 18, 2009 8:37 am

tandas_awam wrote:
ugly toe wrote:
Amaran. Perbincangan tidak berkaitan. Sila kembali ke topik asal bagusss



apakata kita bukak thread Maksu n size Baju umpat umpat umpat



sori...x cmpur.....
Back to top Go down
maksuzy

avatar

Posts : 587
Join date : 08/08/2009
Age : 44
Location : kuantan

PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   Fri Nov 20, 2009 9:24 am

praesys wrote:
tandas_awam wrote:
ugly toe wrote:
Amaran. Perbincangan tidak berkaitan. Sila kembali ke topik asal bagusss



apakata kita bukak thread Maksu n size Baju umpat umpat umpat



sori...x cmpur.....


tuan mod...tuan mod...diorg dah lari topic.... baca dulu sebat sebat
Back to top Go down
jengg00d

avatar

Posts : 393
Join date : 04/11/2009
Location : Kontan-J.B-Damansara

PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   Fri Nov 20, 2009 10:10 am

asyik outta topic jekkkk...
engine breaking kurang kot umpat
Back to top Go down
https://www.facebook.com/profile.php?id=1265002164&re
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   Mon Nov 30, 2009 7:42 pm



Update....

Corporate Shirt S7 telah siap dibuat....skrg dlm prosess sulaman...
Tarikh siap 16/Dec, sebelum 1st S7 Anniversary...

Bagi yg belum order, sila kemukakan secepat
mungkin kerana tempahan yang telah dibuat hanya
mempunyai beberapa helai spare shj....


Tksh.


-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 42
Location : kuantan

PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   Tue Feb 23, 2010 2:46 pm

hNr wrote:


Update....

Corporate Shirt S7 telah siap dibuat....skrg dlm prosess sulaman...
Tarikh siap 16/Dec, sebelum 1st S7 Anniversary...

Bagi yg belum order, sila kemukakan secepat
mungkin kerana tempahan yang telah dibuat hanya
mempunyai beberapa helai spare shj....


Tksh.


salam... lamer dah aku menunggu berita tentang status bayaran balik baju yg telah kitorg batalkan disaat2 akhir... kalau ikut janji dari abg NHR aka Jeff... dia akan bg masa terdekat.... rasa2nye kitorg batalkan tempahan dalam awal NOV 2009,.... maaf kalau terpaksa bertanyakan status duit ni kat sini... just nak tau bila nak pulangkan duit baju tersebut....
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   Tue Feb 23, 2010 3:15 pm

nzx10 wrote:


salam... lamer dah aku menunggu berita tentang status bayaran balik baju yg telah kitorg batalkan disaat2 akhir... kalau ikut janji dari abg NHR aka Jeff... dia akan bg masa terdekat.... rasa2nye kitorg batalkan tempahan dalam awal NOV 2009,.... maaf kalau terpaksa bertanyakan status duit ni kat sini... just nak tau bila nak pulangkan duit baju tersebut....

1. Tempahan dibatal saat akhir...hmm scratch , tak tau la mcmana perkiraan ngan hNr. Baju yg dah dibuat camne scratch

2. Kalu agak2 nak jd isu, minta PM kat aku no akaun...nanti aku bank in

3. Avatar bro 2 cun ...siap 'link'

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD


Last edited by ugly toe on Tue Feb 23, 2010 10:51 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 42
Location : kuantan

PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   Tue Feb 23, 2010 9:55 pm

ugly toe wrote:
nzx10 wrote:


salam... lamer dah aku menunggu berita tentang status bayaran balik baju yg telah kitorg batalkan disaat2 akhir... kalau ikut janji dari abg NHR aka Jeff... dia akan bg masa terdekat.... rasa2nye kitorg batalkan tempahan dalam awal NOV 2009,.... maaf kalau terpaksa bertanyakan status duit ni kat sini... just nak tau bila nak pulangkan duit baju tersebut....

1. Tempahan dibatal saat akhir...hmm scratch , tak tau la mcmana perkiraan ngan hNr. Baju yg dah dibuat camne scratch

2. Kalu agak2 nak jd isu, minta PM kat aku no akaun...nanti aku bank in

3. Avatar bro 2 cun ...siap 'link'

maaf... bukan niat utk jdkan isu...
pasal avatar..emmm... trimakasih atas pujian... tq....
jap lg sy pm kat abg toe..k..
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   Tue Feb 23, 2010 11:02 pm

Minta hNr tolong kasi clear isu ni...

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
maksuzy

avatar

Posts : 587
Join date : 08/08/2009
Age : 44
Location : kuantan

PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   Tue Feb 23, 2010 11:47 pm

nzx10 wrote:
ugly toe wrote:
nzx10 wrote:


salam... lamer dah aku menunggu berita tentang status bayaran balik baju yg telah kitorg batalkan disaat2 akhir... kalau ikut janji dari abg NHR aka Jeff... dia akan bg masa terdekat.... rasa2nye kitorg batalkan tempahan dalam awal NOV 2009,.... maaf kalau terpaksa bertanyakan status duit ni kat sini... just nak tau bila nak pulangkan duit baju tersebut....

1. Tempahan dibatal saat akhir...hmm scratch , tak tau la mcmana perkiraan ngan hNr. Baju yg dah dibuat camne scratch

2. Kalu agak2 nak jd isu, minta PM kat aku no akaun...nanti aku bank in

3. Avatar bro 2 cun ...siap 'link'

maaf... bukan niat utk jdkan isu...
pasal avatar..emmm... trimakasih atas pujian... tq....
jap lg sy pm kat abg toe..k..

sorry if what i'm gonna say next is gonna hurt some parties, not trying to be rude, but to make some things clearer..

diharap bro hnr dapat menangani perkara di atas dengan kadar segera. ni yang kite cuba elakkan bila orang luar dah mula bersuara, takut yang menjadi buruk nama S7 sendiri, sedangkan perkara di atas adalah urusan personal dan bukan melalui club's fund. lebih baik direct terus je ngan bro hnr... ape2 pun i believe mr president had done the necessaries by forwarding your account number to bro hnr.

p/s : kalau nak join forum ni, ikhlas2 la, tak payah la nak letak link forum
bro
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   Wed Feb 24, 2010 5:15 am

Jeff...duit baju dah kasi utk dua helai, mana lagi sehelai baju koperat tu...dan make sure jgn lari saiz nooo
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   Wed Feb 24, 2010 11:36 am

pokleh wrote:
Jeff...duit baju dah kasi utk dua helai, mana lagi sehelai baju koperat tu...dan make sure jgn lari saiz nooo

PL...baju tu surh wa simpan dulu, smpi skrg duk simpan dlm boot keta...

bgtau bila, wa anta...

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   Wed Feb 24, 2010 11:43 am

nzx10 wrote:
hNr wrote:


Update....

Corporate Shirt S7 telah siap dibuat....skrg dlm prosess sulaman...
Tarikh siap 16/Dec, sebelum 1st S7 Anniversary...

Bagi yg belum order, sila kemukakan secepat
mungkin kerana tempahan yang telah dibuat hanya
mempunyai beberapa helai spare shj....


Tksh.


salam... lamer dah aku menunggu berita tentang status bayaran balik baju yg telah kitorg batalkan disaat2 akhir... kalau ikut janji dari abg NHR aka Jeff... dia akan bg masa terdekat.... rasa2nye kitorg batalkan tempahan dalam awal NOV 2009,.... maaf kalau terpaksa bertanyakan status duit ni kat sini... just nak tau bila nak pulangkan duit baju tersebut....


mcm yg dibgtau dulu, baju tu dijual kepada org2 yg berkehendakkan baju2 tersebut...sebab dh buat....dn cancellation pn disaat2 akhir...utk 5 helai...nik, fadz, din z1000, man zx10, izuddin...

skrg dh jual, tp dukacita, duit msh tertangguh...klu ikutkan jnji, dlm mgu ni dia org nk bank in...tp x semua...so, once dpt akn trs dibank in ke akaun yg disebutkan...

tq

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   Wed Feb 24, 2010 1:34 pm

Aikk...ada lagi ke yg tak byr???
Hrp dpt diselesaikan segera

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
Back to top Go down
qillvearn

avatar

Posts : 310
Join date : 26/01/2010
Age : 37
Location : Sg Buloh, Selangor

PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   Wed Feb 24, 2010 2:22 pm

Bro, kalau ada baju lebih2 yg org cancel tu, kalau ada size L, simpankan utk saya satu k... thanx.. babai
Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 42
Location : kuantan

PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   Wed Feb 24, 2010 3:45 pm

maksuzy wrote:


p/s : kalau nak join forum ni, ikhlas2 la, tak payah la nak letak link forum
bro

scratch hehe... pada saya jika kita nak menunjukan keiklasan kita join maner2 forum
kita bebas utk bgtau link dimane jua kita berada....

tapi kalau jadi satu kesalahan dalam forum nie... maknernye... maafkan saya... nanti saya padamkan link tu nanti....
Back to top Go down
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 42
Location : kuantan

PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   Wed Feb 24, 2010 3:53 pm

hNr wrote:
nzx10 wrote:
hNr wrote:


Update....

Corporate Shirt S7 telah siap dibuat....skrg dlm prosess sulaman...
Tarikh siap 16/Dec, sebelum 1st S7 Anniversary...

Bagi yg belum order, sila kemukakan secepat
mungkin kerana tempahan yang telah dibuat hanya
mempunyai beberapa helai spare shj....


Tksh.


salam... lamer dah aku menunggu berita tentang status bayaran balik baju yg telah kitorg batalkan disaat2 akhir... kalau ikut janji dari abg NHR aka Jeff... dia akan bg masa terdekat.... rasa2nye kitorg batalkan tempahan dalam awal NOV 2009,.... maaf kalau terpaksa bertanyakan status duit ni kat sini... just nak tau bila nak pulangkan duit baju tersebut....


mcm yg dibgtau dulu, baju tu dijual kepada org2 yg berkehendakkan baju2 tersebut...sebab dh buat....dn cancellation pn disaat2 akhir...utk 5 helai...nik, fadz, din z1000, man zx10, izuddin...

skrg dh jual, tp dukacita, duit msh tertangguh...klu ikutkan jnji, dlm mgu ni dia org nk bank in...tp x semua...so, once dpt akn trs dibank in ke akaun yg disebutkan...

tq

trima kasih bro.... harap perkara ini akan selesai cepat....
maklumlah ekonomi skarang blom pulih lg... nak pakai duit wat boh minyak motor....

agak2 bila bleh dapat... kalau bleh nak wat g ke chear klang minggu ni...hehheheh
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   Thu Feb 25, 2010 1:37 am

hNr wrote:
pokleh wrote:
Jeff...duit baju dah kasi utk dua helai, mana lagi sehelai baju koperat tu...dan make sure jgn lari saiz nooo

PL...baju tu surh wa simpan dulu, smpi skrg duk simpan dlm boot keta...

bgtau bila, wa anta...

Dalam boot keta..fuyoooo, okey wa akan ke KL pd Jumaat tengahari, sempat jumpa ka sblm pegi tu, keluag minum2la weiii. Oh Ya tengok ada sorang tu nak baju yg saiz L yg tak dibelikan, kalau ada lagi, jual kat dia ja...habis cerita, jgn pening2 kepala.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   Fri Feb 26, 2010 10:49 am

hNr wrote:
pokleh wrote:
Jeff...duit baju dah kasi utk dua helai, mana lagi sehelai baju koperat tu...dan make sure jgn lari saiz nooo

PL...baju tu surh wa simpan dulu, smpi skrg duk simpan dlm boot keta...

bgtau bila, wa anta...

Lu off lu punya dua2 nombor, ingatkan hari ni dah settle wa nak mabik...mcm mana wa nak contact lu utk deal??
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   Tue Mar 02, 2010 9:00 am

nzx10 wrote:
scratch hehe... pada saya jika kita nak menunjukan keiklasan kita join maner2 forum
kita bebas utk bgtau link dimane jua kita berada....

tapi kalau jadi satu kesalahan dalam forum nie... maknernye... maafkan saya... nanti saya padamkan link tu nanti....

Ayat apa ko bubuh nih...tak paham aku??
& apesal x abihkan ayat '...maknenyer...' tuh?? Kami yg kurang bijak ni payah skek nak paham tuh...

Udah2 ler...Grow up bro

-------------www.samuraisevenbikers.com-----------------
BIKERS BROTHERHOOD
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: S7 Corporate Shirt for booking   

Back to top Go down
 
S7 Corporate Shirt for booking
Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Misc-
Jump to: