Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
nzx10

avatar

Posts : 286
Join date : 04/08/2009
Age : 41
Location : kuantan

PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Fri Sep 04, 2009 12:14 pm

aku cube bro....

sebenarnye aku sakit perut esok...heheheheeh
lol! lol! lol!

aku akan usahakan gak g esok... tp x janji...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Fri Sep 04, 2009 7:33 pm

749s wrote:
bagi sesiapa yg datang dr arah KL..bole join gua & geng2 lain dr KL ke temerloh pd hari sabtu tu,
tnggu di BHP gombak pukul 4pm..

alien

Bro jam 4 upacara dah start dah..... klimaks majlis masa penyampaian sumbangan tu, dtgla awal sikit
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Fri Sep 04, 2009 7:38 pm

ugly toe wrote:
Update terkini:

Senarai members yg akan join:
p/s: Jgn lupa RM35 bagi yg belum bayar..kolek time RV di Shell batu 12

1. Toe
2. Maksuzy
3. Pokleh
4. Zolof
5. NZX10
6. Juz
7. zmanr1
8. Azim ZX14
9. yuszx10r
10. Nazri Haya
11. Rosli z750
12. Anuar Fireblade
13. Fadz
14. Joegoat
15. rieR1
16. TA
17. mr42
18. Mat Fazer
19. Whitemonster
20. Ujang II
21. Man zx7 green creatures (makhluk ape ni??)
22. hNr
23. nasirkmn the tinggi one
24. Koi

Hebat jumlah ni,... ini belum masuk Team pekan ngan Ganu lagi...wa caya sama SSB
maintain setiakawan bro/sis
Back to top Go down
cBrie

avatar

Posts : 137
Join date : 12/08/2009
Age : 46
Location : jerangau-jabor

PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Sat Sep 05, 2009 4:21 am

Senarai members yg akan join:
p/s: Jgn lupa RM35 bagi yg belum bayar..kolek time RV di Shell batu 12

1. Toe
2. Maksuzy
3. Pokleh
4. Zolof
5. NZX10
6. Juz
7. zmanr1
8. Azim ZX14
9. yuszx10r
10. Nazri Haya
11. Rosli z750
12. Anuar Fireblade
13. Fadz
14. Joegoat
15. rieR1
16. TA
17. mr42
18. Mat Fazer
19. Whitemonster
20. Ujang II
21. Man zx7 green creatures (makhluk ape ni??)
22. hNr
23. nasirkmn the tinggi one
24. Koi
25. cBRie
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Sun Sep 06, 2009 1:58 am

Ju Mintak maaf, sebabkan ju seme org lambat....
Hari ni hari malang. Dah la lewat ( ada masalah) pastu wallet lak ilang....hu hu hu

Dihari yang baik dan dibulan yang mulia ini, harap sudi maafkan.... Laughing Laughing
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Sun Sep 06, 2009 2:02 am

Juz wrote:
Ju Mintak maaf, sebabkan ju seme org lambat....
Hari ni hari malang. Dah la lewat ( ada masalah) pastu wallet lak ilang....hu hu hu

Dihari yang baik dan dibulan yang mulia ini, harap sudi maafkan.... Laughing Laughing

Don't feel bad Juz..bad days do come sometimes. Cheer up sis. Harap2 wallet 2 jumpa soon.


Last edited by ugly toe on Sun Sep 06, 2009 2:03 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Sun Sep 06, 2009 2:02 am

Juz wrote:
Ju Mintak maaf, sebabkan ju seme org lambat....
Hari ni hari malang. Dah la lewat ( ada masalah) pastu wallet lak ilang....hu hu hu

Dihari yang baik dan dibulan yang mulia ini, harap sudi maafkan.... Laughing Laughing

Actually tak der salah apa/siapa pun dlm subject ni, cumanya mcm biasa kawan2 risau jer bila tengok Ju ngan azim tak sampai-sampai. Anyway tentang hari ni, Qada n Qadar, so harap bersabar dan tindak apa yang patut.
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Sun Sep 06, 2009 2:05 am

pokleh wrote:
Juz wrote:
Ju Mintak maaf, sebabkan ju seme org lambat....
Hari ni hari malang. Dah la lewat ( ada masalah) pastu wallet lak ilang....hu hu hu

Dihari yang baik dan dibulan yang mulia ini, harap sudi maafkan.... Laughing Laughing

Actually tak der salah apa/siapa pun dlm subject ni, cumanya mcm biasa kawan2 risau jer bila tengok Ju ngan azim tak sampai-sampai. Anyway tentang hari ni, Qada n Qadar, so harap bersabar dan tindak apa yang patut.


Ju n Azim Kuar kat exit Gambang tadi coz ju nak singgah kat Petronas Batu 11 tu...kut kut ade rezeki kat situ.
Anyway, TQ coz amik berat.
Back to top Go down
koi

avatar

Posts : 119
Join date : 04/08/2009
Location : Kuantan - Temerloh

PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Sun Sep 06, 2009 10:10 am

Semalam ada bikers dari Temerloh umumkan diaorang jumpa beg duit kat tempat kita berbuka semalam..
Tapi diorang cakap dalam beg duit tu takde IC..Cuba Kak Ju contact biker dari Temerloh..kotnye tu la barang yang dicari..
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Sun Sep 06, 2009 10:29 am

koi wrote:
Semalam ada bikers dari Temerloh umumkan diaorang jumpa beg duit kat tempat kita berbuka semalam..
Tapi diorang cakap dalam beg duit tu takde IC..Cuba Kak Ju contact biker dari Temerloh..kotnye tu la barang yang dicari..

Dah contact dan bukan kak ju nyeee.....
Back to top Go down
Sopi Z7

avatar

Posts : 101
Join date : 06/09/2009
Age : 43
Location : Kuantan

PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Mon Sep 07, 2009 4:34 am

Saya bagi pihak HWB Temerloh (Cikgu Samsuri, Sahak dan rakan-rakan) mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua Samurai7 kerana menyokong Program semalam. Kami cuma menyediakan saluran sahaja, tetapi yang menyumbang adalah anda semua. (Ada yang berterima kasih kepada kami, kami katakan kami cuma menyampaikan sahaja sumbangan orang). Gembira betul Dato YDP Temerloh dengan kedatangan anda semua, sanggup beliau tunggu semua dah bertolak, baru beliau balik.

Alhamdulillah, kutipan sumbangan mencukupi bajet yang diperlukan. Kami pun tak sangka sampai begitu hebat sambutannya, terutama dari Samurai7 yang saya rasa paling meriah semalam, siap dengan bendera sendiri. Sampai makanan pun tak cukup, harap korang semua dapat makan semalam. Kami dah menyediakan makanan untuk 450 orang, masih tak cukup. Bermakna ada lebih 500 orang pada malam tersebut. Oleh itu, sekiranya ada sebarang kekurangan, harap dapat dimaafkan, kami pun manusia biasa. Semoga dapat kita bersama lagi di lain kali dalam program yang seumpanya.

Ju, tentang wallet tu, harap maaf, kami dah usahakan, tapi tak jumpa. Mungkin tertinggal kat tempat lain kot.
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Mon Sep 07, 2009 5:31 pm

[quote="Sopi F3"]Saya bagi pihak HWB Temerloh (Cikgu Samsuri, Sahak dan rakan-rakan) mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua Samurai7 kerana menyokong Program semalam..... Kami pun tak sangka sampai begitu hebat sambutannya, terutama dari Samurai7 yang saya rasa paling meriah semalam, siap dengan bendera sendiri.

Ju, tentang wallet tu, harap maaf, kami dah usahakan, tapi tak jumpa. Mungkin tertinggal kat tempat lain kot.[/quote

Organizing yg bagus..welldone HWB Temerloh. S7 akan sentiasa support pgrm2 sebegini. Selain berpeluang membantu anak2 yatim, ibu2 tunggal dan sbagainya..perkumpulan2 bikez ini dapat mengeratkan tali persahabatan antara kita. S7 juga mengharapkan support yg sama dari HWB dan rakan2 bikez lain di dalam usaha menjayakan program2 besar dimasa depan yang masih di dalam perancangan S7. Sekali lagi, kpd HWB Temerloh..TAHNIAH!
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Mon Sep 07, 2009 7:10 pm

TAHNIAH S7 kerana berjaya memberi impak besar terhadap majlis tersebut dgn kehadiran maksimum S7..36 buah moto!! Trima kasih juga kpd members dari Pekan, KDP dan lain2 yg sudi menyertai S7 pada ride tersebut. WELLDONE everybody!! Proud of u guys..keep up with the gud commitment
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Mon Sep 07, 2009 9:37 pm

Banyak kali nama SAMURAI SEVEN kedengaran ekk... perkumpulan motor besar yg baru usia seciput, ngan pengalaman seciput... tapi bole berkemumandang glamour kat Temerloh punya majlis kira hebat tu,.... hebat, tapi maintain loorrrrr...
Back to top Go down
mr42

avatar

Posts : 693
Join date : 13/08/2009
Age : 47
Location : Kuantan

PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Tue Sep 08, 2009 9:47 am

Salam...

Tahniah atas program yang berjaya...Macam S7 punya acara pulak masa nak last-last tu... Basketball flower

On the way balik, satu pemandangan yang amat cantik bila lihat kumpulan lampu-lampu superbike berdesup secara berkumpulan atas LPT...errr....Sapa yang menang weiii??? Basketball

he he... lol!
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Tue Sep 08, 2009 10:12 am

Samurai-Samurai...TAHNIAH....!!




...
Back to top Go down
Nasirkmn

avatar

Posts : 379
Join date : 21/08/2009
Age : 45
Location : Kemaman

PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Tue Sep 08, 2009 4:42 pm

Takziah to Ju atas kehilangan wallet. Harap disimpan dengan baik police report tu coz skang ni byk berlaku salahguna ic trutama urusan pinjaman, bil2 etc
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Tue Sep 08, 2009 5:26 pm

Nasirkmn wrote:
Takziah to Ju atas kehilangan wallet. Harap disimpan dengan baik police report tu coz skang ni byk berlaku salahguna ic trutama urusan pinjaman, bil2 etc


aku jawab bg pihak ju bro....


"iye...iye abang nasir...ju akan ingat pesanan abang nasir tu ye baaaanngg....



lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
Juz

avatar

Posts : 759
Join date : 05/08/2009
Location : kuantan

PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Tue Sep 08, 2009 9:17 pm

hNr wrote:


aku jawab bg pihak ju bro....


"iye...iye abang nasir...ju akan ingat pesanan abang nasir tu ye baaaanngg....



lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Ni ape hal laks dgn bro hNr nih??? Rolling Eyes Rolling Eyes
Sleep Sleep Sleep


Telah ku tenung dan renung gunakan kanta pembesar...dalam gambar yang Mr TA post. Tak nampakpun kelibat wallet comelku..... Laughing Laughing
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Wed Sep 09, 2009 4:29 am

mr42 wrote:
Salam...

Tahniah atas program yang berjaya...Macam S7 punya acara pulak masa nak last-last tu... Basketball flower

On the way balik, satu pemandangan yang amat cantik bila lihat kumpulan lampu-lampu superbike berdesup secara berkumpulan atas LPT...errr....Sapa yang menang weiii??? Basketball

he he... lol!

Yang menang...ehm, yg masuk susur ke Gambang tu la kot.....
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 47
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Wed Sep 09, 2009 4:33 am

Yang menang...ehm, yg masuk susur ke Gambang tu la kot.....[/quote]

Yg susur exit Gambang 2 silap ikut Beacon 2 haha lol! lol! lol!
Back to top Go down
ujang II

avatar

Posts : 468
Join date : 01/09/2009
Age : 46
Location : kemaman, terengganu.

PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Wed Sep 09, 2009 9:17 am

Juz wrote:
hNr wrote:


aku jawab bg pihak ju bro....


"iye...iye abang nasir...ju akan ingat pesanan abang nasir tu ye baaaanngg....



lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Ni ape hal laks dgn bro hNr nih??? Rolling Eyes Rolling Eyes
Sleep Sleep Sleep


Telah ku tenung dan renung gunakan kanta pembesar...dalam gambar yang Mr TA post. Tak nampakpun kelibat wallet
comelku..... Laughing Laughing

Jue, sabar jerlah erk... ada hikmah nye tu. Bersama2lah kiter berdoa agar wallet terjumper dekat org yg baik2 n kembalikan pada jue seadanyer.... Aminnn.....
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Wed Sep 09, 2009 9:23 am

Juz wrote:
hNr wrote:


aku jawab bg pihak ju bro....


"iye...iye abang nasir...ju akan ingat pesanan abang nasir tu ye baaaanngg....



lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Ni ape hal laks dgn bro hNr nih??? Rolling Eyes Rolling Eyes
Sleep Sleep Sleep


Telah ku tenung dan renung gunakan kanta pembesar...dalam gambar yang Mr TA post. Tak nampakpun kelibat wallet comelku..... Laughing Laughing

laaa tak bagi tau nak suruh amik gambar wallet...kalau tak mesti dah kluar satu thread baru .... alien

ape ape pun harap2 macam Bro hNr cakap tulah...biar org pulangkan semula....
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Wed Sep 09, 2009 2:47 pm

Juz wrote:
hNr wrote:


aku jawab bg pihak ju bro....


"iye...iye abang nasir...ju akan ingat pesanan abang nasir tu ye baaaanngg....



lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Ni ape hal laks dgn bro hNr nih??? Rolling Eyes Rolling Eyes
Sleep Sleep Sleep


Telah ku tenung dan renung gunakan kanta pembesar...dalam gambar yang Mr TA post. Tak nampakpun kelibat wallet comelku..... Laughing Laughing


oopss...sowwwy...soowwyyy juee...

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad



.
Back to top Go down
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   Wed Sep 09, 2009 3:21 pm

Juz wrote:
hNr wrote:


aku jawab bg pihak ju bro....


"iye...iye abang nasir...ju akan ingat pesanan abang nasir tu ye baaaanngg....



lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Ni ape hal laks dgn bro hNr nih??? Rolling Eyes Rolling Eyes
Sleep Sleep Sleep

nih ade kes ke? Ke aku yang tertinggal kereta api??? drunken drunken drunken
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS   

Back to top Go down
 
PROG: AMAL 05/0/09 BERSAMA TEMERLOH BIKERS
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Report Konvoi Ke Port Dickson Bersama RXZ Malaysia & Yamalaya

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Ramadhan-
Jump to: