Welcome to samuraisevenbikers.forumotions.net. This is a page where Samurai Seven Bikers Brotherhood could interact. We invite everybody who has keen interest in bikes to join our website.
 
HomeRegisterLog in
Selamat Datang ke Samurai Seven Bikers Brotherhood... Sila lawati Site Rules / Peraturan Berforum terlebih dahulu jika anda belum lagi membacanya... selamat berforum dan terima kasih kerana memilih www.samuraisevenbikers.com

Share | 
 

 Kedai Membeli Belah...

Go down 
AuthorMessage
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Kedai Membeli Belah...   Wed Aug 05, 2009 2:11 am

Apa kata kawan kawan semua berkongsi pengetahuan tentang kedai2 yang menawarkan harga yang berpatutan..senag kami yang bajet CIPUT nih nak membeli belah ....sebab selalunya tak jadi BELI terus BLAH je.... lol!
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kedai Membeli Belah...   Wed Aug 05, 2009 3:34 am

Sentul.... pilihan tak bayak tapi kalau kena gaya mmg murah gak. Kalau Kuantan jgn cakapla...mana ada kedai he he
Back to top Go down
zoloft

avatar

Posts : 779
Join date : 05/08/2009
Age : 45
Location : Perhentian Island

PostSubject: Re: Kedai Membeli Belah...   Wed Aug 05, 2009 9:15 am

pokleh wrote:
Sentul.... pilihan tak bayak tapi kalau kena gaya mmg murah gak. Kalau Kuantan jgn cakapla...mana ada kedai he he

ada...kedai zid
Back to top Go down
https://www.facebook.com/azizi.mahmood
tandas_awam

avatar

Posts : 2448
Join date : 05/08/2009
Age : 46
Location : Bandar Damansara Kuantan - Kg. Tengah Temerloh - Jln. Pondok Lama Tanah Merah

PostSubject: Re: Kedai Membeli Belah...   Wed Aug 05, 2009 10:56 am

pokleh wrote:
Sentul.... pilihan tak bayak tapi kalau kena gaya mmg murah gak. Kalau Kuantan jgn cakapla...mana ada kedai he he

Temerloh ada Racing Spirit...(depan terminal) lepas raya nak pindah ke kedai yang lagi besar...harga reasonable bolah kiralah..... pastu boleh order terutama barang IZ2... cheers
Back to top Go down
hNr

avatar

Posts : 496
Join date : 05/08/2009
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Kedai Membeli Belah...   Wed Aug 05, 2009 8:46 pm

duk survey suit murah2, nk pki raya....


What a Face What a Face What a Face
Back to top Go down
ugly toe

avatar

Posts : 2179
Join date : 05/08/2009
Age : 48
Location : Tembeling Resort, Kuantan

PostSubject: Re: Kedai Membeli Belah...   Wed Aug 05, 2009 9:07 pm

Last weeknd aku p kl ngan nong er6. Lupa la plak nama kedai 2 tp kat jln Genting-Klang, mengadap courtmmoth slightly ke kiri. Situ bole tempah. Harga dlm range RM2200-2500. Apa2 design & brand bole bikin. Tp kena sabor la..kureng2 1 bln baru siap. So untuk raya ni dh x sempat kot huhu
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kedai Membeli Belah...   Sat Aug 08, 2009 11:11 pm

tandas_awam wrote:
pokleh wrote:
Sentul.... pilihan tak bayak tapi kalau kena gaya mmg murah gak. Kalau Kuantan jgn cakapla...mana ada kedai he he

Temerloh ada Racing Spirit...(depan terminal) lepas raya nak pindah ke kedai yang lagi besar...harga reasonable bolah kiralah..... pastu boleh order terutama barang IZ2... cheers

Semua barang IZ2 ada situ ke TA
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kedai Membeli Belah...   

Back to top Go down
 
Kedai Membeli Belah...
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Arkib Samurai7 :: Misc-
Jump to: